Scudo Sports

Manisa

uğur kardeş senin bisikleti aldıktan sonra biraz modifiye ettik...
gayet güzel oldu...
fotoları bir ara yayınlayacağım...

• Beğen
Tepkiler: dreamboys69
Scudo
@dreamboys69

kardeş bende manisadayım seninle tanısamamız mümkün mü daha yeniyimde biraz hareket felan öğren mek istiyorum

fmsn mi ekle msj hakkım yoq msn:bisiklet_45_ozcan@hotmail.com ordan konuşalım

selamlar...!

1-Daha öncede çeşitli yazılar yazıldı, gezintiler yapıldı.

2-Birbirimize kavuşmanın zamanın geldi.

3-Herkes mail adresini (mümkünse telefonunu)facebook gurubu duvarına yazsın herkeste eklesin.

4-Amaç:

* Verilen bu bilgilerle bir veri tabanı oluşturma,

* Yapılacak etkinliklerin kordinasyonu,

* manisada pedal basanlara bir telefon kadar yakın olma...

5 gün önce Akhisara giderken yolda bir plasiyerle karşılaştık foruma yönlendirmiştim şimdide bu yönteme başvuralım(foruma giremeyen arkadaşlar yapılacak gezileri, sohbetlerimizi, buluşmalarımızı kaçırmasın...

...Bol pedallı günler...

gurup linki:

(link)

İstediğiniz sayfa bulunamıyor diyor.İlgilenirmisiniz.

efet aradaşlar manisa bike gurubun adı

(link)

soner merhaba,manisada şuan zaten bir çaba içinde olan her haftasoru turlar yapan bir grup var!
Manisa bisiklet grubu olarak facede grup vardır.
(link)
bu grup aynı zamanda cbü doğasporları ve bisiklet klübüyle itibat içersinde bir grup!
ayrıca cbü besyo da bisiklet dersi veren ayhan ışık hocayla aktif olarak itibat icindeyiz en sonki bisiklet dersine gruptan üçkişi katılarak ders kapsamında küçük bir tur yaptık!
Ayrıca ben doğa sporları klüp başkan yardımcısıyım istedigim zaman ücretsiz olarak kamp mazemeleri ayarlayabiliyorum!yani kamplı turlar yapabiliyoruz!
ama gördügün gibi manisada fazla bisiklet tutkunu yok oyüzden senide bu gruba destek vermen için davet ediyorum!Aramızda görmek istiyorum!
Zira Kurulu olan bir grubu güçlendirmek yeni bir klüp kurmaktan daha kolaydır!

herkezi her bisiklet severi birlikte olmak için bekliyoruz!

• Beğen
Tepkiler: özcan topal
benim önem verdiğim şey hadi dediğimizde toplanabilmek.. 2 ay sonra sizinle tanışmak için irtibat kurarım görüşmek üzere...

Aslın'da hafta sonu tanışma düzenlesek daha iyi olur..Bence hem bir tur yaparız güzel olmazmı?

özcancım haftasonu tur yapıcakttık ya ilker aabin bana mail attı hava 2-3 güne ozucakmıs yamussoguk turun durumunu hava belirlicek haaberin olsun!

@dreamboys69

ben onur demirci deü de okuyorum seni spil dağı konusunda rahatsız edeceğim oraya hiç tırmandın mı veya yakın zaman da öyle bir planın varmı ....spil dağına tırmanmayı çok istiyorum da ben daha önce doğa yürüyüşüne gelmiştim orayaa

@cihanbesyoBENDE ŞİMDİ BAKTIM E-POSTAMA İLETİ ATSAY DIN HABERLEŞEMEDİK başka sefere yaparız işallah (bidakine aklında bulunsun cihan abi ileti at e-postama);) ;) ;)

İzmir Dikili, Bergama ve Manisa soma dan bisikletçileriz. Hafta sonları birlikte buluşuyoruz.

Geri