Scudo Sports

Manisa

Manisadaki bisikletci arkadaslar bir akşam gezisi yapalım neder siniz..İftardan sonra güzel olmazmı hem tanışmış oluruz.Nedersiniz rotamızı belirle yelim.Ve gezelim...:) :) :)

Scudo
bugün cihanla turgutluya gidiyoruz diye çıktık yola ama son anda karar değişikliği yaparak saruhanlıya çevirdik direksiyonu gidişte gök gürültüsü eşlik etti bize şiddetli yağmurun habercisi olduğu belliydi tam yarım saat sonra saruhanlıdaydık,saruhanlıya girmemizle beraber şiddetli yağmur gösterdi kendini,kuytu bi köşede bi süre bekledikten sonra bi kahvehaneye attık kendimizi çaylarımızı içtik,yağmur nihayetinde durdu yola koyulduk ama oda ne venedik e pedallamış gibi hissettim kendimi :) yollar adeta kanal ,yolda gelirken arabalarım parfüm etkisi:) ve tekerleğin attığı çamurla ağırlığımız 2 kilo arttı sanırım,ayrıca gözlük kullandığım için bi süre sonra yoluda göremez oldum :) manisaya gelince yüzümdeki ve kollarımdaki çamurun bi kısmını yıkadım bi çeşmede,evdede banyoyu baya bi kirlettim.ama herşeye rağmen çok eğlendik ayrıca çamurun tanıda çok güzelmiş:)Tek üzüldüğüm konu fotoğraf çekilememiş olmamız.cihana teşekkür ediyorum bu eğlenceli ve çılgınca tur için tişörtler için ayrıca teşekkür ediyorum:)

@İlker Var
Dostum bende sana teşekür ederim.Bende Süper eglendim,saruhanlıdan cıkarken yolun göle döndügüyerden gecerken inanılmaz eglendim,su aynakolun göbegine kadar geliyodu,hayatta unutamam o görüntüyü o anı.
ama bu turdan bir ders aldım artık çamurluk takma vakti gelmiş:D senin tekerden fırlayan çamurların tadına bnde baktım:),biara gözüme kaçmasın dolayı biliyosun biraz kör oldum.ama çok güzel bir turdu ve unutulmaz bir çılgınlıktı:D

• Beğen
Tepkiler: mathcup
@İlker Var

süper bir tur olmuş keşke fotorafta olsamış daha güzel olurdu...

ya keşke haberleşebilseydik mutla bulurdum ben sizi.neyse sizi adınıza çok sevindim iyi bir çıkarmışsınız ortaya hele o yağmurda

@cihanbesyo

cihan foça turu zor görünüyo zira ;

http://img4.imageshack.us/img4/1246/manisai.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/975/foa.jpg

bu riski göze alamayız saruhanlı dönüşünde bile sudan çıkmış balık gibi olduk:D

valla bana da iptal edicez gibi geliyo ilker cünkü bu saruhanlıya benzemez giderken yarım saat yamur yersek kesinlikle turu yapamayız.hasta oluruz.oyüzden yagrın bi mucize olmassa haftaya erteliyelim.

Gülenlerin çoğu yobazlar zaten.. Sanki kafasında kask olan bisikletliyi hayatlarında ilkkez görüyolar gibi.. Eskiden sırf bu sebebden dolayı kaskı hiç takmazdım ama şimdi kısa mesafelerde bile kafamda ;)

bu hafta içi turgutluya gidip gelicem ufak bir işim var.
katılmak isteyen varsa buraya yazabilir...

Geri