Scudo Sports

Manisa

Scudo
arkadaşlar bende somadayım.2 arkadaş turluyoruz genelde.
somada bisikletçi arkadaşların var olduğunu duymak güzel.
bi ekip oluşturup bu yaz dönemini kurtaralım en azından:)..saygılarla..

Celal 2. arkadaşda işte burda :) Soma'daki bisikletçi arkadaşlar burdan iletişime geçip, Soma'da buluşabiliriz, biz celal arkadaşımla beraber yaz boyunca Soma'dayız , mesajlarınızı bekliyoruz...

@CELAL_88

Merhaba Celal. Soma'da kimse yok diyordun, ama bak varmış. Bence organize olun, biz de size destek olalım, ortak turlar yapalım ok?

@Yunus Emre POLAT

emrecim sağol.somadan ekibi çıkarcaz inşallah.bisiklet meraklısı arkadaşları bir bir avlıcaz artık.parkta,kafede,kokoreççide :)
ekip kurulsun sizleri somada görmek isteriz tabiki.
soma yolları bisiklet görsün;)

kokoreççide , cafede aramanıza gerek kalmadı :) şaka bi yana ben de somadayım, arada izmirde oluyorum ama genelde burdayım.. yeni carraro daytona aldım, sanırım burdan tura çıkanlar varmış onlarla diyoloğa geçtim ama henüz bir etkinlik haberi gelmedi.birlikte tur düzenlersek ben de gelebilirim..

bol pedallar :vroam:

Bende bergamada öğrenciyim üni açılınca orda olucamm bir bisikletim olur olmaz...

@Erman TERCAN
erman hoşgeldin kardeşim ekibe.
yanlış yerlerde arıyomuşuz heralde ki bulamadık seni bu zamana kadar.:)
carraro hayırlı olsun kazasız belasız pedallamalar.;)
somada bi araya gelelim yazın turlar sorun değil.gönüllü arkadaşlar olduktan sonra yollar biter pedallamalar bitmez..

hoşbulduk.. ama ekip varda ben mi göremiyorum :) ben uzun yolculuklara hazırım.. sanırım ekip yok gibi duruyor.. en yakın zamanda buluşalım..ben 2li 3lü gruplarla da çıkabilirim ama en zevklisi ne kadar fazla olursa o kadar güzel, yoksa bile zamanla toplanabiliriz..bu güzel güneşli günler kaçıyor...

bu arada carraro için teşekkürler, en yakın zamanda görüşmek üzere... :)

@Erman TERCAN

ekip var kardeşim olmaz mı hiç.düşlerimde pedallayan kocaman bi ekip.sen buna dahil oldun;)
hayaller aleminden kurtulmak gerekirse sanırım bi 3-4 kişi bi araya gelip küçük çaplı turlarla başlıcaz bu işe.umalım ki sitede turlayan somalı bisiklet dostları vardır daha..

Selam Arkadaşlar. İşim Gereği 2 Haftaya Kadar Manisa'da Olacagım Ve Eskişehir'deki Bisiklet Çevremden Uzaklaşmak Zorundayım :( Manisa'da Bisiklet Sevdamdan Vazgeçmeyecegimden Oradaki Bisiklet Sevdalılarıyla Tanışıp Pazar Günleri Gezi, Tur Ve Antreman'larına Katılmak İstiyorum. Bu Yüzden Arkadaş Çevresinde Bir Kişiye Daha Yeri Olan'larla Bu Konu Altından Tanışıp Manisa'da Aralarına Katılmak İstiyorum :) Şimdi Görelim Bakalım Kim Var Manisadan :))

• Beğen
Tepkiler: aykut işbilen
@Yasin Mutlubay

Selam,bisiklet turları ve antrenman için en güzel şehirlerden birine geliyorsunuz.Doğayla iç içe bir şehir Manisa,gezi için birçok alternatifiniz olacak.Ayrıca bisiklet çevrenizden ayrılıyorsunuz diye üzülmeyin eminim Manisa'da hiç yabancılık çekmeyeceksiniz.Ben askerlik görevim için bu akşam Lüleburgaz'a gidiyorum malesef uzun süre yokum Manisa'da.Facebook grubumuzdan arkadaşlarla [URL="Selam,bisiklet turları ve antrenman için en güzel şehirlerden birine geliyorsunuz.Doğayla iç içe bir şehir Manisa,gezi için birçok alternatifiniz olacak.Ayrıca bisiklet çevrenizden ayrılıyorsunuz diye üzülmeyin eminim Manisa'da hiç yabancılık çekmeyeceksiniz.Ben askerlik görevim için bu akşam Lüleburgaz'a gidiyorum malesef uzun süre yokum Manisa'da.Facebook grubumuzdan arkadaşlarla irtibata geçebilirsiniz http://www.*************/?ref=home#!/group.php?gid=94852120465&ref=ts.Şimdiden hoşgeldiniz..

Oncelikle Tesekkur Ederim İlker :) Sana Vatani Görevinde Hayırlı Teskereler Dilerim ;) Gruba Katılma Istegi Gönderdim. Manisa'da Kent Orman'a Alısmakta Zorluk Cekmeyecegime Eminim Cünkü Bizim Burada Da Yarışlar Kent Orman'da Yapılıyor. Ancak Fark Sizde Gölet Var O Yönden Güzel Olacağa Benziyor :) Hadi Diger Manisa'lılar Bu Kadarmısınız ?

• Beğen
Tepkiler: aykut işbilen
Herkese Selamlar. Soma da bizde varız. Şehirlerarası turlar olmasada Soma nın güzel doğasında pedal çeviriyoruz.

merhaba kardeş. Akhisar'da dört kişilik ekibimiz var, ama şuan için manisayı düşünmüyoruz. malum sezon yeni açıldı. biz de işe gelip giderken bisiklet kullandığımız için şuan ekip yeterli görüyor. ama akhisara yolun düşerse beklerim.

@sonerveozer

Teşekkür Ederim :) Manisa'ya Gelip Düzenimi Oturttuktan Sonraki İlk İş Bisiklet Seven Arkadaşlara Ulaşmak Olacak :)

mrb bende akhisarda ozan birlikte aynı ekipdeyim.manisadaki grupla önümüzdeki haftalarda hafta sonu bir araya gelebilirsek iyi olur hem tanışma hem de ekibi bir arada görmüş oluruz.bir de manisa da nasıl bir parkur var merak ediyorum.umarım en kısa zaman da tanışır ve yollara düşeriz hep birlikte..

Geri