Burak Uğurlu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.930
- İsim
- Burak Uğurlu
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Orası karadan, havadan ve de denizden fırkateyn ile korunuyo.O diil de Marmaris malum yerde ve otluk koyunda ne hikmetse hiç bir şey yok. Olmasın da zaten ama tesadüfün de bu kadarı yani. Bilemedim 😏
Hani doğa anlamaz koruma moruma kendi kendine yanıyor ya o yüzden dedim 😎Orası karadan, havadan ve de denizden fırkateyn ile korunuyo.
Merhaba, medeni medeni iktidar borazanlığı yaparken bir anda sessizliğe bürünmenizin Reisin fırlattığı çaylarla bir ilgisi var mı acaba?Şaka gibi.. Ülkesini geliştiren, büyüten, double yollar yapıp mesafeleri iki katı düşüren, sağlık sektöründe çığır açan, ordusu 7.65mm. ve 9mm. mermi dışında bir teçhizat üretemiyorken bu gün dünyanın konuştuğu gıpta ile baktığı duruma getiren, teknolojide ülkesini geliştiren, bir zamanlar nato zirvesinde Türkiyenin adı geçmiyorken bu gün en ön safta kendisi ağırlanan adam bu kadar eleştiriliyor da...
Yaptıkları tek icraatleri sağa sola putperestler gibi heykeller dikenleri, diktikleri heykeller için sanki uzaya uydu gönderiyormuşcasına açılışlarını yapanları, oy toplayacağız diye resmen dağdaki gerilla ile kolkola girenleri, asker polis şehit edenleri kimse eleştirmiyor.
Mutlaka izleyin.. Çünkü böyle bir şeyi dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz..
Bence samimiyetsizliğiniz buradan belli oluyor. Siz ötekileştirmeye çalışmaya devam edin biz ise durmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah. Ölene dek Cumhurbaşkanımızın yanındayız hedef 2023. Buna bu gün gülenler dünde bu günler için gülüyordu bekleyip göreceğiz.
Amin.Tez zamanda umarım..Ya afedersiniz Bisiklet forum sakinleri. Lütfen beni affedin. Dayanamıyorum. Deli gibi sinirliyim.
Bu tek adam rejimi, mahvedilen Türk Hava Kurumu, yalandan dolandan haberler, satılan ormanlarımız, geçen çıkarılan orman yasası, 10 gün sonra çıkarılan yangınlar....
Ulan ALLAH BİN BELANIZI VERSİN, YANARAK GEBERİN ADİ ŞEREFSİZLER!... 😭😭😭 Acı çeken her bir canlı için tekrar tekrar belanızı bulun PİSLİKLER!...
En son yüklenmiş bir videoda geçinemiyorum diyen çocuğa dişlerini sordu bir aktrol. "Senin dişin var sen aç gibi değilsin sanki" dedi. Evet evet dedi.....İşsizlikle, ekonomik krizle mücadele yöntemimiz:
Cebindeki telefonu çıkar göster!
Ülkeyi bisikletforum ahalisi daha iyi yönetir
Aynen yağmurda zaten ağustosun göbeğinde yağmayı bekliyordu.Cumhurbaskanı, Dış İşleri Bakanı, İçişleri Bakanı, Orman Bakanı hepsi yangınlar ile mucadelede!
Diyanet İşleri Başkanlığı durur mu? Hemen mucadele emri vererek yagmur duasi ile katildi...
Bodrum - Kızılhisarlı Mustafa Paşa Cami
Şüphesiz. Bu arada benim kedim daha iyi mıhalefet yapar.Ülkeyi bisikletforum ahalisi daha iyi yönetir
Aygıt birey muhtemelen kafasına uymayan herkesi banladığı için şuan hiç bir konuyu görüntüleyemiyor.Merhaba, medeni medeni iktidar borazanlığı yaparken bir anda sessizliğe bürünmenizin Reisin fırlattığı çaylarla bir ilgisi var mı acaba?
Ayrıca putperest olarak nitelendirdiğiniz insanların putu tam olarak kim? Burada Mustafa Kemal Atatürk'ten mi bahsediyorsunuz?
Hocam onu bilmem de milletin artık canına tak etmiş durumda. Bunların sayısı da böyle böyle azalıyor işte.Aygıt birey muhtemelen kafasına uymayan herkesi banladığı için şuan hiç bir konuyu görüntüleyemiyor.