Scudo Sports

Manavgat Yanıyor

O diil de Marmaris malum yerde ve otluk koyunda ne hikmetse hiç bir şey yok. Olmasın da zaten ama tesadüfün de bu kadarı yani. Bilemedim 😏

Scudo
O diil de Marmaris malum yerde ve otluk koyunda ne hikmetse hiç bir şey yok. Olmasın da zaten ama tesadüfün de bu kadarı yani. Bilemedim 😏
Orası karadan, havadan ve de denizden fırkateyn ile korunuyo.

Böyle yüz karası hain basınımız olduktan sonra,belki troll değil ama okuyup araştırmayan cahil yurdum insanı,ayakları yere değmeden gurula bunları izliyordur.Yazık!

1627902551992.png

1627902702405.png

Şaka gibi.. Ülkesini geliştiren, büyüten, double yollar yapıp mesafeleri iki katı düşüren, sağlık sektöründe çığır açan, ordusu 7.65mm. ve 9mm. mermi dışında bir teçhizat üretemiyorken bu gün dünyanın konuştuğu gıpta ile baktığı duruma getiren, teknolojide ülkesini geliştiren, bir zamanlar nato zirvesinde Türkiyenin adı geçmiyorken bu gün en ön safta kendisi ağırlanan adam bu kadar eleştiriliyor da...

Yaptıkları tek icraatleri sağa sola putperestler gibi heykeller dikenleri, diktikleri heykeller için sanki uzaya uydu gönderiyormuşcasına açılışlarını yapanları, oy toplayacağız diye resmen dağdaki gerilla ile kolkola girenleri, asker polis şehit edenleri kimse eleştirmiyor.

Mutlaka izleyin.. Çünkü böyle bir şeyi dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz..

Bence samimiyetsizliğiniz buradan belli oluyor. Siz ötekileştirmeye çalışmaya devam edin biz ise durmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah. Ölene dek Cumhurbaşkanımızın yanındayız hedef 2023. Buna bu gün gülenler dünde bu günler için gülüyordu bekleyip göreceğiz.
Merhaba, medeni medeni iktidar borazanlığı yaparken bir anda sessizliğe bürünmenizin Reisin fırlattığı çaylarla bir ilgisi var mı acaba?
Ayrıca putperest olarak nitelendirdiğiniz insanların putu tam olarak kim? Burada Mustafa Kemal Atatürk'ten mi bahsediyorsunuz?

Dayanışma, destek zamanı...

*Arkadaşlarım merhaba tekrardan ben afet bölgesi Manavgat'tan Tuğba* Manavgat'ta durum çok çok çok acı. Bilanço çok ağır binlerce insan evsiz yurtsuz kaldı yangın hala devam ediyor ve yeni köylere ve yerleşim yerlerine sıçrıyor büyük bir hızla. Ben kriz masası ile görüştüm şuan için hijyenik malzemeler, havlu, ıslak mendil, hijyenik ped, bebek bezi ve kıyafet ihtiyacı çok yoğun insanlar kiyafetsiz ortada kalmış durumda. İç çamaşırı teyzelerimiz için şalvar, yazma. Erkekler için tişört kapri ya da pantolon yine çocuk bebekler için tişört şort çamaşır. Açık adresi ve kriz masalarının telefonlarını yazıyorum. Yardım yapamasaniz bile birilerine ulaştırmanız çok mutlu olurum. Kriz masası telefon: (0242)7400020
(0242)7429448
Kargo adresi : Manavgat Gençlik Merkezi Emek mahallesi 3086 sokak no:2/1 Manavgat ANTALYA

Ya afedersiniz Bisiklet forum sakinleri. Lütfen beni affedin. Dayanamıyorum. Deli gibi sinirliyim.
Bu tek adam rejimi, mahvedilen Türk Hava Kurumu, yalandan dolandan haberler, satılan ormanlarımız, geçen çıkarılan orman yasası, 10 gün sonra çıkarılan yangınlar....
Ulan ALLAH BİN BELANIZI VERSİN, YANARAK GEBERİN ADİ ŞEREFSİZLER!... 😭😭😭 Acı çeken her bir canlı için tekrar tekrar belanızı bulun PİSLİKLER!...

Ya afedersiniz Bisiklet forum sakinleri. Lütfen beni affedin. Dayanamıyorum. Deli gibi sinirliyim.
Bu tek adam rejimi, mahvedilen Türk Hava Kurumu, yalandan dolandan haberler, satılan ormanlarımız, geçen çıkarılan orman yasası, 10 gün sonra çıkarılan yangınlar....
Ulan ALLAH BİN BELANIZI VERSİN, YANARAK GEBERİN ADİ ŞEREFSİZLER!... 😭😭😭 Acı çeken her bir canlı için tekrar tekrar belanızı bulun PİSLİKLER!...
Amin.Tez zamanda umarım..

Orman yangınlarıyla mücadele yöntemimiz:

Çay harareti alır, yangınları söndürür.

Covid salgınıyla mücadele yöntemimiz:

Kar, kış mikropları öldürür.

İşsizlikle, ekonomik krizle mücadele yöntemimiz:

Cebindeki telefonu çıkar göster!

İşsizlikle, ekonomik krizle mücadele yöntemimiz:

Cebindeki telefonu çıkar göster!
En son yüklenmiş bir videoda geçinemiyorum diyen çocuğa dişlerini sordu bir aktrol. "Senin dişin var sen aç gibi değilsin sanki" dedi. Evet evet dedi.....

Cumhurbaskanı, Dış İşleri Bakanı, İçişleri Bakanı, Orman Bakanı hepsi yangınlar ile mucadelede!
Diyanet İşleri Başkanlığı durur mu? Hemen mucadele emri vererek yagmur duasi ile katildi...

Bodrum - Kızılhisarlı Mustafa Paşa Cami

Cumhurbaskanı, Dış İşleri Bakanı, İçişleri Bakanı, Orman Bakanı hepsi yangınlar ile mucadelede!
Diyanet İşleri Başkanlığı durur mu? Hemen mucadele emri vererek yagmur duasi ile katildi...

Bodrum - Kızılhisarlı Mustafa Paşa Cami
Aynen yağmurda zaten ağustosun göbeğinde yağmayı bekliyordu.

Merhaba, medeni medeni iktidar borazanlığı yaparken bir anda sessizliğe bürünmenizin Reisin fırlattığı çaylarla bir ilgisi var mı acaba?
Ayrıca putperest olarak nitelendirdiğiniz insanların putu tam olarak kim? Burada Mustafa Kemal Atatürk'ten mi bahsediyorsunuz?
Aygıt birey muhtemelen kafasına uymayan herkesi banladığı için şuan hiç bir konuyu görüntüleyemiyor.

Bunu yazarken utanıyorum ama... Memleketteki en az 1 kurumun daha fazla masraf yapmadan kapanması gerektiğini anladık.

Eğer bu yangınlar doğal nedenlerle çıkmışsa (ki çıkmış olabilir. Akdeniz havzası görülmemiş sıcak ve kuru hava ile boğuşuyor) Tarım ve Orman Bakanlığı ve bakanlığa bağlı her şeyi kapatalım. Bu derece olağanüstü şartlar yaşanacağını meteorolojiden öğrenmelerine göre kıllarını kıpırdatmamışlar. Demek ki hiçbir işe yaramıyorlar.

Eğer bu yangınlar sabotaj sonucu çıkmışsa (ki çıkmış olabilir. Dah önce terör örgütünün yakmışlığı var) Milli İstihbarat Teşkilatı'nı ve teşkilata bağlı her şeyi kapatalım. Türkiye'nin dört bir köşesinde yangınlar çıkarılırken bunların ruhu duymamışsa hiçbir işe yaramıyorlar demektir.

Açıkçası trollerin şu anda ne yapacaklarını bilemez halde olmaları da bu yüzden gibi geliyor. Doğal yollar deseler ayrı, sabotaj deseler ayrı kurum zan altında kalıyor.

Keşke... Keşke tükürdüğünü yalayan bir yönetim olsa da şu yatan uçaklar havalansa, sadece jandarma değil TSK'ya bağlı ekipler de söndürme çalışmalarına katılsa... Tek adam rejimi böyle bir şey işte. "Aman güçlü imajımız sarsılmasın da isterse tüm Türkiye yansın"

Üzülüyorum. Gerçekten üzülüyorum. Yaşadıklarımızı hiç haketmiyoruz.

Marmaristeki büyük yangın için çok acil yardımınıza ihtiyacımız var!
Köylüler olarak yangına müdahale için yangın tüpleri topluyoruz.
Tüp dolum merkezi kuruyoruz, ekiplere techizat olarak gidecek malzemeler için maddi yardımlarınızı bekliyoruz.. Bütün köylerimiz sıra sıra yanıyor, elimizde küreklerle toprakla yetişemiyoruz!! Yardımlarınızı kabul edeceğimiz iban numarası: TR 52 0006 4000 0013 6310 3739 39 İşbankası Dalaman şubesi Erhan Tozkar. TOZKAR YANGIN
Hamiş:
Kişi ve organizasyon teyit edilmiş olup yardımlar yerine ulaşacaktır.

Aygıt birey muhtemelen kafasına uymayan herkesi banladığı için şuan hiç bir konuyu görüntüleyemiyor.
Hocam onu bilmem de milletin artık canına tak etmiş durumda. Bunların sayısı da böyle böyle azalıyor işte.

Geri