Scudo Sports

Manavgat Yanıyor

Konu aslında bu
Benim fikrimde,Konu aslında bu değil,kuraklık,nem oranının düşüklüğü,cam kırıkları mutlaka etken ama bu işin içinde başka birşeyler döndüğünü düşünüyorum,eğer sabotaj ise ki bana göre kasıt kesin var,hükümet kendi beceriksizliğini bastırmak sümen altı etmek için,yurda soktuğu mücaitlerin arasında girebilecek terörislerin olabilirliğine karşı,olayı başka dümenlere saptırabilir,bu kadar ormanlık alana sahip olup bugüne kadar nasıl önlem alınmaz aklım almıyor,üstelik dünya böylesine büyük bir küresel ısınmanın eşiğinde hatta içindeyken anlamak mümkün değil,daha kendi başının çaresine bakamayacak kadar aciz olan yönetim eminim bunada başka bir kulp bulacak,nem oranının düşük olması gibi.

Scudo
Şaka gibi.. Ülkesini geliştiren, büyüten, double yollar yapıp mesafeleri iki katı düşüren, sağlık sektöründe çığır açan, ordusu 7.65mm. ve 9mm. mermi dışında bir teçhizat üretemiyorken bu gün dünyanın konuştuğu gıpta ile baktığı duruma getiren, teknolojide ülkesini geliştiren, bir zamanlar nato zirvesinde Türkiyenin adı geçmiyorken bu gün en ön safta kendisi ağırlanan adam bu kadar eleştiriliyor da...

Yaptıkları tek icraatleri sağa sola putperestler gibi heykeller dikenleri, diktikleri heykeller için sanki uzaya uydu gönderiyormuşcasına açılışlarını yapanları, oy toplayacağız diye resmen dağdaki gerilla ile kolkola girenleri, asker polis şehit edenleri kimse eleştirmiyor.

Mutlaka izleyin.. Çünkü böyle bir şeyi dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz..

Bence samimiyetsizliğiniz buradan belli oluyor. Siz ötekileştirmeye çalışmaya devam edin biz ise durmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah. Ölene dek Cumhurbaşkanımızın yanındayız hedef 2023. Buna bu gün gülenler dünde bu günler için gülüyordu bekleyip göreceğiz.

Şaka gibi.. Ülkesini geliştiren, büyüten, double yollar yapıp mesafeleri iki katı düşüren, sağlık sektöründe çığır açan, ordusu 7.65mm. ve 9mm. mermi dışında bir teçhizat üretemiyorken bu gün dünyanın konuştuğu gıpta ile baktığı duruma getiren, teknolojide ülkesini geliştiren, bir zamanlar nato zirvesinde Türkiyenin adı geçmiyorken bu gün en ön safta kendisi ağırlanan adam bu kadar eleştiriliyor da...

Yaptıkları tek icraatleri sağa sola putperestler gibi heykeller dikenleri, diktikleri heykeller için sanki uzaya uydu gönderiyormuşcasına açılışlarını yapanları, oy toplayacağız diye resmen dağdaki gerilla ile kolkola girenleri, asker polis şehit edenleri kimse eleştirmiyor.

Bence samimiyetsizliğiniz buradan belli oluyor. Siz ötekileştirmeye çalışmaya devam edin biz ise durmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah. Ölene dek Cumhurbaşkanımızın yanındayız hedef 2023. Buna bu gün gülenler dünde bu günler için gülüyordu bekleyip göreceğiz.
Cümlenin içinden bir duaya amin diyorum. Seçmek siz ve üyelerin tercihine kalmış.

• Beğen
Tepkiler: firestone
Ölene dek Cumhurbaşkanımızın yanındayız hedef 2023.

Hah işte bunu yaz yeterli....
"Ölene dek yanındayım" diyebileceğim tek kişi köpeğim. Babam bile olsa "Ölene kadar yanındayım bıbıcığım" demem. Aklımı kullanırım. Babam da olsa napıyor ne ediyor diye sorgularım. Çünkü ünlü bir Türk düşünürünün de dediği gibi...

Beyin bedava!

Azıcık oksijeni bol ortamda pedal çevirip beynini açmak yerine elektrikli mobilet ile yol bisikletlilere ayar verdiğini sanan biri gelmiş akıl veriyor.

Azıcık oksijeni bol ortamda pedal çevirip beynini açmak yerine elektrikli mobilet ile yol bisikletlilere ayar verdiğini sanan biri gelmiş akıl veriyor.

Bu yorumunuzdan memnun oldum.. Çünkü söyleyecek söz bulamayınca işi hakarete dökmek aciziyet ve zaafiyet göstergesidir. Böylece seviyenizide öğrenmiş olduk. Ne mutlu size sizde engellendiniz 🤗

Bu yorumunuzdan memnun oldum.. Çünkü söyleyecek söz bulamayınca işi hakarete dökmek aciziyet ve zaafiyet göstergesidir. Böylece seviyenizide öğrenmiş olduk. Ne mutlu size sizde engellendiniz 🤗

Söylecek sözüm çok da sana söyleyip israf etmek istemedim. AHaber izleyene kadar gerçek bilgilerle beynini doldursan senle tartışacak seviyeye ulaşırız.

Bu adamlar çok komik, duble gülüyorum.

İlave

IMG_20210731_215935.jpg
Lütfen küfür etmeyin. Küfür etmeye bile değmez, küfrün karakteri var. D maddesi ile reis isterse orman teşvik olarak kullanılabilir. Köpeğe değer veren insan alnından öpüyorum.

İlave 2

Marmaris'te çay dağıtmış. Afiyet olsun.

Son düzenleme:
Lütfen kısır çekişmelere, çatışmalara girmeyelim.
Hepimiz yurdumuzun her karışını seven, koruyan bilinçli çevrecilerin örnek aldığı bisikletçileriz..
Forumda çok konu gibi burada da konuya dair paylaşımlarla çözüm önerileri sunmak yerine dünya görüşü üzerinden polemiklere giriliyor.
Yetmiyor bize görev biçiliyor.Konu maksadını aşıp yaptırımlar devreye girince de biz kötü oluyoruz..
Gelecekte uygar bir düzeye gelmek, tez-antitez-sentez yapan bir toplum olup daha barışçıl bir iklimde yaşamak istiyorsak, bibirimize karşı saygılı ve mesafeli olalım..
Her bakış kendi karşıtlığı ile vardır ve böyle de olacak...
Çözüm odaklı olmak didişmenin sonsuz zararlarına karşı bir önlemdir...
Başımızı yastığa koyduğumuzda vicdanen rahat olmalıyız, karşımızdaki de bu yurdun insanıdır.
Kaostan beslenmeyelim, hep beraber bu yurdun daha iyi zamanları için ne yapabiliriz onu konuşalım...

Yahu sen ne aygıt bir adamsın. Evet putperesttim var mı bir diyecegin Açık Mert Korkusuz. En sonunda insanı dinden imandan çıkardılar ya. Senin gibi tek hücrelilerle aynı cennete gideceğime cehennemin dibine girerim daha iyi. Adamdaki dogmatizme bak yahu engizisyon papazlarından daha iddialı. Evrenin gizemini cözmüş bize nizamat vermeye kalkıyor birde. medeniyet dedigin şey heykeldir, müziktir, resimdir, sanattır, gülmektir, eğlenmektir. Git bak avrupaya adım bası heykel var. Heykel görmek istemiyorsan cektirir afganistana gidersin. Heykelsiz yerlere bir bak, afganistan, pakistan, iran, ırak, suriye, suudi arabistan, libya, yemen. Bıraksan hepsi donsuz heykelci avrupaya kacar. Afganiler bırak donu karısını, kızını, anasını bırakıp kacıyor. İlkelsiniz oglm kabul et bunu ilkel. Birde 2023 den bahsetmiş büyük resim kursunu birincilikle bitiren ayküsü golgi aygıtının hücreleri miktarında olan zatı muhterem. Demek lozan antlaşmasının 8 ciltlik kitabını yazan seha meray bir şey bilmiyor, halil inalcık, ilber ortaylı, kemal karpat bir sey bilmiyor bir sen herseyi biliyorsun. Hem zır cahil hemde fodul. Adamdaki cürete bak be.
Not: tek hücrelinin beni mahrum bırakmakla tehdit ettigi cennetin sakinlerine bir bak: Ladin, bagdadi, humeyni, saddam, idi amin, derviş mehmet. Sağol almayayım.

Moderasyona sesleniyorum; bakın farklı fikirler olması bir şeydir alenen aktrollük ve provokatörlük yapılması bambaşka bir şeydir. Lütfen bu kişileri forumdan bir daha geri dönüşü olmayacak şekilde uzaklaştırır mısınız? Bu kişiler tarafsız fikir belirtmiyorlar, tek amaçları provokasyon yapmak. Bu niyeti okuyamamak için çocuk olmak gerek.

@sccetin @cazci @Anonim
Sen kaç gram farklı fikre müsaade edersen o kadar konuşalım mı kardeş? Evet bence de en doğrusu senin dediğin gibi yapalım.

Kısmen haklısınız.. Ancak bu öyle boşverilecek ertelenecek bir mevzu değil. Benim inandığım bu devletim bu işi çözecek ve bunu yapanlar ile planlayanlar en ağır şekilde cezalandırılacak.
Bu eleman sanırım troll arkadaşlar.O yüzden bunu ciddiye alıp cevap bile vermemenizi öneririm.Allah trollünde akıllı ve koyun olmayananı versin demek düşer bize de…

Şakalar,komiklikler…

Duble yollar mı?

Valla az önce ablamla konuştum memleketten geldiler. Paraya kıyıp kuzey marmara otoyolunu kullanmışlar. 3. köprüyü kullanmamışlar. 76 tl para vermişler. Pek bir şey değil. Ablam diyor ki diğer yollarda kilometrelerce kuyruk vardı, bizim geldiğimiz yol bomboştu.

Şimdi bu duble yollar vatandaşa hizmet etmiyorsa kime hizmet ediyor? Yolları yapan özel şirketlere. Geçince para ödüyorsun eyvallah da geçmesen de devlet seni geçmiş sayıp senin vergilerinden şirkete aktarıyor hemen. Bunda benim göremediğim fayda nedir anlatır mısınız?

Devlet kendi imkanları ile yapabileceği yolları neden özel bir şirkete "geçiş garantili" bir anlaşma ile yaptırıyor? Devlet kendi yapıp sadece vatandaş kullandığı zaman makul bir ücret ile hizmet vermeyi neden tercih etmiyor? Bunda da benim göremediğim zarar nedir anlatırsanız çok sevinirim.

Duble yollar mı?

Valla az önce ablamla konuştum memleketten geldiler. Paraya kıyıp kuzey marmara otoyolunu kullanmışlar. 3. köprüyü kullanmamışlar. 76 tl para vermişler. Pek bir şey değil. Ablam diyor ki diğer yollarda kilometrelerce kuyruk vardı, bizim geldiğimiz yol bomboştu.

Şimdi bu duble yollar vatandaşa hizmet etmiyorsa kime hizmet ediyor? Yolları yapan özel şirketlere. Geçince para ödüyorsun eyvallah da geçmesen de devlet seni geçmiş sayıp senin vergilerinden şirkete aktarıyor hemen. Bunda benim göremediğim fayda nedir anlatır mısınız?

Devlet kendi imkanları ile yapabileceği yolları neden özel bir şirkete "geçiş garantili" bir anlaşma ile yaptırıyor? Devlet kendi yapıp sadece vatandaş kullandığı zaman makul bir ücret ile hizmet vermeyi neden tercih etmiyor? Bunda da benim göremediğim zarar nedir anlatırsanız çok sevinirim.

Geri