Scudo Sports

Maltepe

Arkadaşlar merhaba, ben de feyzullah caddesinde oturuyorum. Sedona 721 xc kullanıyorum. Şöyle birkaç kişi toplanıp,havanın kendine geldiği birgün Aydos yapsak hem ileriki turlar için yeni insanlarla tanışmış oluruz hem de sahil yolunun monotonluğundan kurtulmuş oluruz. ilgilenen olursa herhangi bir zaman laramaniac2003@yahoo.com adresine mail atabilir.

Scudo
Alemdağ'da oturuyorum. Haftada bir Alemdağ, Reşadiye, Polonezköy taraflarına orman içinden gidiyorum.

Bir organizasyon olursa katılmak isterim.

Burak Kaya

Herkeze merhaba
Kartal merkezde oturmaktayım en kısa zamanda katılmak isterim sizlere.

Bisiklet kullanımı bir hayli artmakda yakında sahil bizlere yetmez. Birde her bisikletliye slm verilirse kaynaşma ve tanışma faslı daha hızlı olur. beltur sayısıda artıyor. her beltur olmasa da şimdilik cadde beltur buluşma ve muhabbet noktası. havalar kendini toparladığı zaman başlarız maltepeliler olarak turlamaya.

Selamlar, bende yeni Maltepe'liyim sahile daha yakınım ama farklı rotaları da denemek isterim. Organizasyonlardan haberdar edilirsem fırsat buldukça katılmak isterim. Herkese keyifli pedallar...

doğma büyüme maltepeliyim bu grubu görünce çok sevindim.en kısa sürede aranıza katılmak isterim. ne zaman bir organizasyon yapılıp turlanır?....

Herkese Selam,

sanırımmaltepe grubu dıye bır grup olusmus bu cok guzel, faaliyetlerden haberdar edersenız cok sevınırım

gerek sahıl yolu gereksede daha farklı guzergahlara daır bılgı verırsenız kesınlıkle katılırım. şimdiden teşekkürler...

akşamlari turlucak birileri çıkarmi?aydos'u merak ediyorum daha önce hiç gitmedim. bende zümrütevlerdeyim.

Altıntepeden herkese selamlar,
Hafta içi hafta sonu organizasyon olursa katılırım, yollarda görüşmek üzere,

Herkese merhaba havaların ısınmasıyla sahilboyu bisikletlilerin sayısı da artmaya başladı. Maltepe grubu olarak hafta içi belirli gün(ler) seçip belirli bir saatte buluşup tuzla yada fenerbahçe istikametine doğru pedallayabiliriz
gün saat ve buluşma yeri olarak önerisi olanlar belirtsin ona göre hareketimizi şekillendirelim.

küçükyalı dan herkese slmlar.salı perşembe grubu gibi bi grup kurup bizde pedallıyabiliriz..

• Beğen
Tepkiler: BySuvari
İki gun maltepe grubuna cok gelebilir cunku daha onceden de sabit bir gun yapmayi denedik ama Yurumedi. Ama bu olmayacagi anlamina gelmiyor demirbas 3-4 kisi olsa takilip gelen Cok olur. Carsamba aksamlari olabilir mesela. Sali persembe bizim istikametimizde bir grup var zaten carsambalarida degerlendirmek isteyen gelir

tüm kartal,maltepe,pendik grubunu aydosu görmeye davet ediyorum... :)

çarşamba günü bna baya bi mantıklı geldi.3 4 kişi sürekli gitse forumda çarşamba grubu die bi konu açılsa takılıp gelen görüp gelen kişi sayısı bncede baya bi artar ve düzene girebilir..
bizden de aydos'a selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Bu carsamba kim gelir arkadaslar?
Saat 19:30 kucukyali evlendirme dairesinin karsisinda pendik yonune dogru trafik isiklarinin yaninda bulusalim mi?

bn her gün 9 da işten çıktığım için gelemem.eğer 9dan sonra canı sıkılıp gezmek falan isteyen olursa her yere gelebilirm :D

üni yıllarında ist üni bisiklet kulubundeydm sabahın 5inde uyku tutmayıp üsküdara gittiğimizi bilirim :D

Merhaba. Maltepe'den Şafak. İyi forumlar iyi pedallamalar diler.

Arkadaslar Çarşamba ve Cuma Günü Uygun Olur Gibi Geliyor Bunun Haricinde 2 haftada bir de Uzun Turlar Yapabiliriz,Toplanma Noktası Olarak Maltepe Migros Önü Uygun Olabılır gıbı gelıyor (Önce gelıp beklemek ısteyenler bu bolgedekı cafe lerde Çaylarını da içebilirler) Bir Sonuca varıp Neticelendirmemiz gerekli !!

Yol bisikleti ile katılıp hız yapmayacaksanız bende gelirim.

Geri