Scudo Sports

Maltepe

Ben sürüyorum da, işten güçten ayırabildiğim vakitler kısıtlı ve zamansız oluyor :).
İki gündür zaman buldum, yarış parkurundaydım gün batımına kadar.
Bir süre yine zamanım olamayacak gibi :(

Yine de burada yapılacak organizasyonlara katılmak için elimden geleni yaparım.

Scudo
@ufhouck

o "bu aralar " dediğin havalar geçti sanırım ufuk bey. dün akşam bi çıkıım dedim, hemen eve döndüm. epey bi soğuk

critical mass'i yaptık geçen hafta 20 kişi felan. biraz serpiştirdi yağmur o kadar :)

ne yalan söyleyeyim, insanların soğukta bisiklete binmekten öcüden korkar gibi korkması beni hayrete düşürüyor. çok değil şöyle yarım saat yüksek tempo pedallanınca soğuk filan hissedilmiyor halbuki.

Ben A.Dudulludayım.Organizasyon yapılırsa gelirim.Pazartesi hariç hafta içi düzenlenirse 3 den sonra olursa iyi olur dershanem var..

@Ulaş Apak

bu yıl bende bir tembelliktir almış başını gidiyor. soğuk, bisiklete binmemek için bi bahane oldu sanırım benim için. yani soğuk tembelliğime kılıf diyebiliriz.
soğuktan korkmadığımı ufuk dahil bir çok arkadaşım bilir.şöyleki sizin pazartesi ve perşembe pendk istikametine yaptığınız turu, biz haftada 3 gün kar kış/ yağmur çamur demeden yapıyorduk.ki halada zaman zaman yapıyoruz. ha bide geçen kış abantta pedal basmıştık. hey gidi günler :)

yarın saat 09.30 bostancı ido önü başlayıp kurtköy(yarın değiştirebilirz)'e doğru pedallayacağız tempo 4 aydır pedal çevirmediğim için muhtemelen yavaş olur gelmek isteyen olursa buyursun.

yeni eski herkese selam

bu cumartesi pendik caddebostan yaptım, neredeyse geçen yazdan beri doğru dürüst bisiklete çıkmadığım için azdaha yığılıp kalıyordum:eek:
gerçi ctesi günü sahilde neredeyse 40 deniz mili rüzgar muhalefeti vardı oda ayrı konu :)
yavaş yavaş çıkmak lazımdır artık yoksa d.tü eritemicez

maltepeden bi grup oluşturabilir miyiz acaba ? haftanın belli günlerinde pedallayıp tanışabileceğimiz ?

Hafta sonları erken saatte idealtepe-beykoz yapıyorum.Gerçi bir kaç aydır havalar serin olduğu için üsküdardan dönüyorum.Eğer h.sonları uyarsa grup olarak erken saate kanlıca yapabiliriz:in: .Sırt çantalarımızda Kahvaltı maiyetinde bişeyler de getirebilir enerjimizi depolayıp geri basarız.
Gerçi bu hafta sonu bisiklet upgrade işiyle uğraşıcam:D pazar günü çıkabilirsem herkesi beklerim.

herkese merhaba
maltepeliler olarak zaten bir grubuz ama sanırım havaların soğuk olması sebebiyle pek dışarı çıkan olmuyor. havalar düzelmeye başladı yakın zamanda sahil şeridinde görüşürüz.
sedat üstadım kışın biriktirdin yağları yazın eriticen demi :D

@Ali ATAY

Ali, tam boz ayı misali yağ topladım yeminle :D

Geri