Scudo Sports

Maltepe

Sedat Gökçek abimiz benim bisiklete hastane önünde beklerken çok kirli demişti bugun yalattırdım resmen bisikleti;) Erenin de tavsiyesiyle bundan sonra zincirleri mazutla temizlicem!
bakın burada bizler de varız
http://i49.tinypic.com/2q093dj.jpg

• Beğen
Tepkiler: burak ekemen
Scudo
@Ali ATAY

Kanka kendinmi yıkadın yıkamacıya mı götürdün. Ben bir keresinde evde kendim yıkamaya çalıştım ama çok uğraştırıcı geldi. Bidahada üşendim resmen :)

Ben yıkamacıya götüreceğim pırıl pırıl yapsınlar, mazot tavsiyesi de iyiymiş.

@Fatih Erdoğan

Fatih aramıza hoş geldin en kısa sürede maltepegrubunun güncel listesini yayınlayacağım!
Maltepe grubumuzun %90'isanal takılıyor seni sahilde aramızda görmek isteriz

@Fatih Erdoğan

hafta içi akşamları ben biraz daha erken çıkıyorum seninde erken çıkma ihtimalin varsa 18:00 de maltepe yada bostancı sahilde buluşuruz ordan arkadaşlara takılır turlarız!

MALTEPE GRUBU Güncel liste:

-Ali Atay
-onrylmz
-Sedat Şencan
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
-Kadir AYINTAP
-Burhan CEYLAN
-MERİH ACUN
-mert GULLE
-mehmetali GÜZEL
-tolga akan
-Kadir TEKİNER
-TOYGAR YONTGAN
-Zeki GÜNAYDIN
-İLHAN EROĞLU
-Murat Şahin
-Uğur AKABALI
-Hakan Şahan
-Anıl Kuşaksız
-Ergün Gündoğar
-Fatih Erdoğan

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@Ali ATAY

Bu listeye benide ekler misiniz?

İkincisi Kudret beyin yarınki 19 haziran anma turu için cevap verilmesi lazım.. Ben yarın Şilede olacağım için haftasonu yokum buralarda.. Ben katılamayacağım ama gidilmesi lazım..

Herkese selamlar; Maltepe'li ve bu spora yeni Gönül veren biri olarak benide listenize eklerseniz sevinirim. Birlikte pedallamak üzere ... Tolga TUNCEL

MALTEPE GRUBU Güncel liste:

-Ali Atay
-onrylmz
-Sedat Şencan
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
-Kadir AYINTAP
-Burhan CEYLAN
-MERİH ACUN
-mert GULLE
-mehmetali GÜZEL
-tolga akan
-Kadir TEKİNER
-TOYGAR YONTGAN
-Zeki GÜNAYDIN
-İLHAN EROĞLU
-Murat Şahin
-Uğur AKABALI
-Hakan Şahan
-Anıl Kuşaksız
-Ergün Gündoğar
-Fatih Erdoğan
-Tolga Ayla
-TOLGA TUNCEL

Tolga (Ayla) kusuruma bakma senin ismini gözden kaçırmışım sensiz olmaz!!!
Tolga (Tuncel) hoş geldin en kısa zamanda pedallamak üzere

Kudret abinin konusunu incelemedim ama haklısın gitmeliyiz! hepimizin başına gelebilir!

• Beğen
Tepkiler: Tolga Tunçel
dostlar ben bu gün 50-60 kişi ile beraber oldum olaydan çok etkilendiğim için bu pazar belgrad baklava turunu iptal ettim insan olarak acaip kızdım adama hem çarp sonra kaç
isteyen gelebilir saat 19.00 da sakin sakin caddebostan fenerbahçe arası gidip gelip sonra caddebostanda sahilde oturacağım başka elden ne gelirki giden gitti

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=65427

karahan dostumuzuda kaybettik

:( :( :(

@Kudret Kurtcebe

kudret abi senin gibi duyarlı kişilerin olması insanlara umut veriyor.böyle projeleri bizimle payaştığı ve önderlik ettiğin için teşekkür ederiz.sizlerin arkadaşı benimse abim.bu tür olayların başımıza gelmemesi için daha güçlü daha kalabalık olmalıyız.bugün orada olacaklara ve olmak isteyip de olamayanlara şimdiden teşekkürler.

@Sedat GÖKÇEK

Sevgili maltepeli gençler ben herhalde hepinizden yaşlıyım ancak bazı günler hava şartlarına bağlı olarak çıkabiliyorum akşamları şimdilik çıkamıyorum ama çıkmak istiyorum sahilde giderken bazı arkadaşlara rastlıyorum ama tanımadığım için bir şey diyemiyorum buradan sesleniyorum beni gören maltepeli arkadaşlar durdurup kendini tanıtabilir tanışmak istiyorum umumiyetle siyah F9 cannondale ile çıkıyorum ama bazende gıantTCR yol ile çıkıyorum oda siyah hepinizi selamlarım kazasız belasız günler dilerim.

@aslan asker

Aslan Abi Ben sana bakıyorum görsem durdurucam valla!

Toygar Abi bisikletçi çok icraat yok yada çıkan kafasına göre çıkıp geri dönüyor.
Sedat abi toplayacaz bakalım maltepeliler boş çıkmaz! hayali yok :)

Hafta içi Bir gün belirleyelim mesela Çarşamba akşamları sabit maltepe ido kalkışlı turumuz olsun. ayın 1.-3. çarşambaları kadıköy istikametine 2.-4. çarşambalarıda pendik istikametine gidelim. ne dersiniz? talep olursa bence mukemmel olur insanların aklında bulunur en azından o gün mutlaka biri maltepeye gelir diye. gün için başka günlerde olur ben hafta ortası diye çarşamba dedim.

Ali size bir öneride bulunmak isterim. :) ilk olarak bu haftasonu Cumartesi günü "Critical Mass" da buluşun arkası gelir.:D

Bu ay ki etkinlikte Çağatay için pedallayacağız.

Geri