Scudo Sports

Maltepe

@burak ekemen

Arkadaşımız Serkan DEMİRCİ'yi ekleyelim lütfen:in:

Scudo
@Berna Solak

Şeytanı dinle bak her zaman demem.:D

Ben 251 Pendik-Şişli otobüsüne bineceğim Şişliden taksim çok yakın oraya kadar süreceğim. Hiç yorucu olmayacak eğer sen de gelirsen dönüşü tren ile yaparız hiç yorulmazsın. Yada tren ile gidip ordan vapur yapabiliriz gelmek istersen ben sana uyarım. Bak akşam tv den bakıp pişman olanlardan olma. Bize katıl içindeki sesi dinle...:D

ben de yarın forumdan tuğhan caner ile bostancı sahilde 07.45'te buluşucam. ordan kadıköy :)
sizlere rastlarsam tanışırız

@Serap Erdogan

ya çok hoş gerçekten, ben sabah sizi yolcu etmek için sahilde olurum :) artık haberleri alırım senden :)

@Berna Solak

Çarşaf çarşaf resimlerimiz olcak ama sen olmicaksın iyi düşün. :D Neyse ben kaçar yarın 06.00'da kalkar ve hazırlanır.:D İyi geceler Banu.:D

boğaz köprüsü geçişi...
saat 10 taksşmde buluştuk 10:30 gibi hareketle yola koyulduk...
(link)

boğaz köprüsünün büyüleyici manzarası...
(link)

bisikletle ilk kez boğaz köprüsündeyim..
(link)

bıraksalar akşama kadar resim çekeceğiz ama arkada araç tırafiği durumdan pek memnun değil :D
(link)

maltepeli arkadaşlar..
(link)

en arkada kalmışık arabalar peşimizde :D
(link)

kudret abi trafiği düzenlemeye gayreti içinde..
(link)

ve kız kulesinden geçip haremde son bulan süper bir tur yaptık harikaydı...
(link)

@TOYGAR YONTGAN

Toygarcım.. Sabah kararlaştırılan saatte orada toplandık biz iki kişi.. Sonra 4 olduk.. 07:45'de sayımız 11 oldu Kartal tarafından gelenlerle..Denildi ki yoldan gidelim. Dedim hayır bostancıya kadar sahilden gidelim bekleyenler var.. Bir müddet sahilden gidildi ama tam olarak yerini hatırlamyırum grup yola çıktı. Tam o esnada bir arkadaşımız yol ortasında düştü. 10 dakika oyalandık.. Anlayacağın idealtepe mevkiinde kararlaştırılan saatte olmadık sanırım.. Zaten bostancıya kadar nal topladım ben o yol bisikletimle..

İdealtepe köprüsüne çok yakında oturuyorum, Maltepe grubunu yeni gördüm, gezi olursa katılmak isterim.

Boğaz köprüsü için toplanma saati 7:30 zaten çok erkenmiş, ben 9da çıktım evden 10:15de taksimdeydim.

@Ergün Gündoğar

Maltepede oturmayanlar bile gelebilir.. 07:30'da planlamanın amacı şuydu; tin tin milleti toplaya toplaya gideriz..

@TOYGAR YONTGAN

Toygar abi 07:50 gibi ideal tepe köprü sahil yolu tarafında durduk ve bekledik ben köprünün sağına soluna giderek sana baktım göremedim daha sonra yola cıktık bir arkadaşımız düştü ve ideal tepe kötü mevkiinde 5dk daha oyalandık ama sen orda yoktun abi yalan olması mümkün değil çünkü biz rotamızdan sapmadık!

@Ali ATAY

07.20 de bisiklet yolundaydım 07.40 a kadar bekledim kimseyi göremeyince:boese157: ,Bostancı'ya kadar bisiklet yolundan,Bostancı'dan itibaren Bağdat caddesinden devam ettim.İnşallah bi ara tanışma fırsatı buluruz.

@TOYGAR YONTGAN

Abi keşke maltepe tarafına doğru sürseydin karşılaşırdık. Pendikten gelen grubu karşıladığımız için 5-6 dakika sapma oldu ama sen çok dakikmişsin demekki. bir dahaki sefere karşılaşmak dileğiyle bu sefer karşılaşamadığımız içinde üzüldüm. görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
(link)

kadir dostum inanıılmaz bir kalabalıktı ve bu 13 haziran turu bence unutulmayacak tema vakfının düzenlediği köprü geçişi 300 kişi felandı
cumhuriyet bayramında keza öyle fakat bu köprü geçişi tam bir patlama oldu 500-600 arası idi bence katılımcı
baştan kafaya koymuştum en arkadan gitmeyi sonra öne geçerek resim aldım esas mecidiyeköyde sıkışma oldu orda trafik polisinin olmaması kötü oldu yandan araçlar girmek isteyince bisikleti omzuma astım ve yolu kestim
en son bisikletli geçinciye kadar bekledim en son bisikletli de geçtikten sonra bir bayan sürücü dalmak istedi onu durdurdum tam o sırada trafik polisi geldi
ve kadını yan yola yönlendirdi esas tehlikenin beylerbeyinde olacağını biliyordum çünki o yolu biliyordum önden topukladım hızla hedefe vardım ön taraftan gidenlerin yarısı geçtikten sonra ışıklarda beklemeye başladım bu arada karşıda bekleyen trafik polisine orada durmasını iyiki önceden amirler düşünmüş işi biliyorlarda trafik polis sabırsızdı bunun arkası daha varmı diyordu bende epey var dedim çünki o rampada kalanlar vardı en son bisikletli geçene kadar bekledim polis memuruna bir teklifte bulundum kısım kısım yol verelim dedim bir bisikletliler bir arabalar nitekim işe yaradı sahilden gelen trafiğin tıkanmaması sağlandı

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ayağına sağlık, sağ duyulu olman olası üzücü bir durumu engellemiş olabilir, gezide trafik/yol/toplu sürüş tecrübesi olmayan çok bisikletsever vardı, inşallah herkes zamanla bilinçlenir de üzücü durumlar hiç yaşanmaz.

dostum
ufak tefek kazalar olmadı değil oldu ama bunlar açıkçası anladığım kadarıyle önemsiz kazalar idi yalnız bir arkadaşımızın önüne birden bisikleti kıran bir arkadaş onun düşmesine sebebiyet vermiş bunlar olmaz tabi
şimdi gördüğümüz olay büyük boyutta idi ikili sıranın olamıyacağını baştan anlamıştım nitekim taksimden çıkılınca herkes yola yayıldı yalnız dikkat ettim polisler yan yolları tutmuşlardı bir kaç hata vardı mecidiyeköyde yollar ,yan yollarda polis göremedim özellikle kavşakta esas orda polis olması lazımdı stada yaklaşırken yandan girmek isteyen araçların yolunu açıkça kestim belediyeye ait olan özel otomobilin orda faydası oldu o yolu arkadan ortaladı tek araç geçemedi bu iyi oldu biz emniyetle esentepeye çıktık fakat balmumcuda solumuzdan tek şerit verilmesi hata idi orda trafik sınıfta kaldı yıldız üniversitesinin ordan döndükten sonra tek bir aracı köprüye sokmayan ordaki polis memurunu kutlarım en sona kaldım ve en sonda belediyenin özel arabası ve ambülans iki araç yolu arkadan kapatarak ağır giderek bizi emniyete aldılar tabi bu arada en arkadaki trafik polisinede teşekkür etmek gerekir

bu arada unutmadan esentepede yan yollarda duran gönüllü bisikletçi dostlarımı kutlarım kafilenin emniyetli bir şekilde balmumcuya ulaştırmışlardır

@Ali ATAY

merhaba ali nasılsın? bir kaç parça bisiklet aksesuarı sipariş etmek istiyorum senin söylediğin sitenin adresini alabilir miyim? bu arada salcana hakkında ilerleyen günlerde seni rahatsız edeceğim gibi gözüküyor :)

not: bisikletimi satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşın var mı?

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi emeğine sağlık, hep diyorum senin gibi, trafikli yollarda bisiklet kullanma tecrübesi olan insanların bu tarz organizasyonlarda olması işleri daha da kolaylaştırıyor.
Bu sene benim ilk boğaz köprüsü tecrübem oldu ve organizasyonda gayet iyiydi, seneye daha iyisi olacaktır diye temenni ediyorum.

Geri