Scudo Sports

Maltepe

Scudo
Boğazı bisikletle geçecek olanlar:
1-Ali Atay
2-Sedat ŞENCAN
3-Toygar Yontgan
4-Tolga Ayla
5-
6-?

Bende Boğazı bisikletle geçmek istyenlerdenim. Pazar sabahı 08:00'da Şaşkınbakkal'da buluşma organizasyonu var mı?

Boğazı bisikletle geçecek olanlar:
1-Ali Atay
2-Sedat ŞENCAN
3-Toygar Yontgan
4-Tolga Ayla
5-Serap Erdogan
6-burak ekemen + eşim (bostancıdan 07:45)
7-?

@Berna Solak

Aramızda görmekten mutluluk duyarız hosgeldin için rahat olsun bu sefer de birsey olursa lastiğine yedek iç lastik getirecegim yanımda yamayla uğraşmayız!

Kaşif;
Abi o taraftan katılan birkaç arkadas var bagdat caddesi üzerinde bekle yolda karşılarsın bizi

Serap;
ne kadar kalabalık o kadar keyifli olur

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
gerçekten çok uğraştın tekrar teşekkür ederim, sizler gibi yardım sever bisikletçilerin olması içimi rahatlattı; ama mahcup oldum biraz, yarın sabah çıkıyorum belki görüşürüz

@Berna Solak

bisikletçiye herzaman benden yana Yardim var! Elimden geldiğince "hep destek tam destek"
benim de yeni haberim oldu arkadaslar kirazlidereye gidiyomus yarın 07:00 Maltepe hareketle onlara takilicam ist dısında olucam takriben 100km civarı yol yapicaz! Birdahaki sefere karşılaşırız!

teşekkür ederim serap tanıştığımıza sevindim umarım sahilde de karşılaşırız, bu arada sahildeki bisikletçiler çok centilmen bütün bayanları bekleriz :)

• Beğen
suan dönüş yolundayiz İzmit'ten trene bindik bugün toplamda 125km yol yaptık max 68kmh gördüm ortalama 22kmh çok keyifliydi! Hala trendeyiz Pendik civarında yorgunluk soz konusu bir duş ve dinlendikten sonra Boğaz geçişi için hazır olurum! Görüşürüz millet

@Serap Erdogan

serap yarın öğlen bir doğum günü, akşamda bir sünnet düğününe katılma durumum var, köprüden bisikletle geçmeyi çok isterim bu herzaman olacak birşey değil; ama o kadar yol yaptıktan sonra günün geri kalanına enerjim nasıl olur hiç bilmiyorum, çünkü o kadar yolu daha önce yapmadım. Ama şeytanda bir yandan dürtmüyor değil, çok kararsızım :)
sen nasıl geçiceksin taksim'e?

• Beğen
Geri