Scudo Sports

Maltepe

Arkadaşlar erteleme doğru.. NTV'de geçti..

Boğaz geçişi iptal... Dolayısıyla erken buluşma olmayacak..

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
İstanbulda olsam ' gelebilirim dim :)

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@SerkanNamazcı

Ne yaptınız, arkadaşla anlaşabildiniz mi? Evli adam ben geç saatte arayamadım o yüzden soruyorum..

oh oh ben gelemiyeceğim diye böyle yaptılar :) haftaya da kocaeli rallisi var ama inşallah ikisine de gidebilirim

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@Ali ATAY

Kesin ah'ın tuttu senin.. Nazara geldik..:D

@Ali ATAY

Ali susim susim diyorum ama sen yine 4 tekerlek etkinliklerinin hayalini kuruyosun.:D Gücenmece yok.:D

bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru alın bisikletlerinizi istediğiniz rotada bu güne yakışır bir biçimde kutlayın
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı

• Beğen
Tepkiler: 1 kişi
@Tolga Ayla

Bu iyi olmuş ya :) Geçemedim bir türlü boğazı diye üzülüyordum. Haftaya o zaman umarım yağış olmazda kazasız belasız bir organizasyon olur.

@Kudret Kurtcebe

Sağol abi teşekkürler, ben geç olsada pazar günü 18.00 gibi çıktım hafif yağmur çiseliyordu, bi kartal yapıp döndüm. Yağmur hafif olunca zevkli bile oluyor yağmurda bisiklet sürmesi.

Evet ertelenen Boğaz köprüsü geçişinde bu Pazar havanın Guzel olucagi on goruluyor. Tolga'nın planına uyarak gelmek isteyenler adını eklesin!

Boğazı bisikletle geçecek olanlar:
1-Ali Atay
2-
3-?
@Tolga Ayla

Eksiklerimi(malzeme, kondüsyon :)) giderirsem geliyorum, tempoda sorun yaşamayız heralde acemiler olarak?

@Ozan Bilgin MERTER

Erken saatli hareket edeceğimiz için tempomuzu hızlı tutmaya gerek yok herhangi bı sorun yasamazsınız.

toygar bey 07:35 gibi idealtepe Köprüsü'nde hazır olursanız bir gecikme yasamadan karşılaşır bize katılırsınız görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@TOYGAR YONTGAN

Çoğunlukla bisiklet yolundan gidiyoruz, bu seferde öyle olur düşüncesindeyim. Çünkü bisiklet yolunda tanıdık arkadaşlarla karşılaşma ihtimalimiz daha fazla oluyor.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@TOYGAR YONTGAN

Evet idealtepe sahildeki yürüyüş yolunda bulunan bisiklet yolunda bekleyebilirsiniz.

Geri