Scudo Sports

Maltepe

@Burak MeşeHocam bence sen gel bır dene derım.Cunku grup yolda ıkıye hatta 3e bolunebılıyor.Bırde belırlı noktalarda mola verılıp arkanın toplanması beklenır.Bılgın olsun denemen lazım

Scudo
@Burak Meşe
arkadaşım bence yol bisikleti al, bende mtb ile 50 nin üzerine düz yolda çıkamıyordum sonra yol bisikleti aldım c.tesi-pazar grubuna katıldım şuan düz yolda 70 le gdiyorum çok fark ediyor:D , 45 oldukça az ama tabi arkadan gelenler bekleniyor

@STORMER

:) Bana da Mtb ile zevkli olmazmış gibi geliyor :) arkadan takip etmek...

@ahmet69

Grubun temposunu bozmak hoş olmaz :) MTB ile tur yapan bir gruba katılmak en iyisi olacaktır. Zaten ülkemizde yol bisikletine binmekte pek kolay değil. Malesef düzgün yol yok. Bütün her yer engebe, yama, çukur. :)

@ilseAslında arkadan gelmek yanı onundekının deryerınde<hava korıdorunda>gıtmek onde gıtmekten daha rahattır.Grup yolcu ama mtb lı gelen arkadaslarda gruptan cok gerıde kalmıyor.Baktık oda olmadı mtb lıler ayrı olarak grup ıcınde toplu bır sekıldede gelebılıyor.
Bu arada grup ıcerısınde herkesde cok ıyı degıl bızdede grup ıkıye bolune bılıyor.Dıger gruplardan farkımız toplanıp kofte yemege gıtmıyoruz.Tamamen spor amaclı
Gozunuz korkmasın deneyın bagımlısı olun

@ahmet69Hocam naaapptııınn yaw:D
Gecen pazar Cengız beyle konustum erken kacıyomussun:rolleyes: :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Burak Meşe

@ahmet69

Beyler , yuh yani , biraz destekli gidin yaw. Sizin yüzünüzden komplekse girecem.

• Beğen
bakın mesela ben yenildikçe geride kaldıkça doymuyorum doyamıyorum. bir gün bir yerde bir şekilde olacak diyor habire daha da keyifle biniyorum.hele bir de şimdi hafta içi başlayacaz ya eyvah eyvah kim tutar bizi amman hafta sonları olmasınnn:D şey pardon biran önce olsunnn

İlk boş günümde bir deneme yapıyım o zman :) Umarım Mtb ile gelenler olurda tek basıma takılmam :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
ben bisikletimi aldım hafta içi saat 21:00 dan sonra ve hafta sonları istediğiniz vakitlerde tura çıkabilirim, sabah 8,30 da yol bisikletlerinin temposunu tutturmam şimdilik pek mümkün görmüyor antreman şart umarım ilerleyen zamanlarda bende katılabilirim sizlere

@STORMER
artık erkenciğim Hakan ım, sabihadan orhanlıya oradan ballıca üzerinden f1 e oradan f1 arkasından akfırat belediyesi yeni binası üzerinden f1e dönüş oradan eve bisüre yeni rotam bu sonrası gelirse devam, erken kalkan yolalır:D

@ahmet69

Hocam Kendine haksızlık etme, ben seni sabiha dan dönüşte gördüm sanki daha da hızlıydın.:p Hakkaten 45 çok az hız mış :D

• Beğen
merhaba arkadaşlar,
ben de maltepe sahil tarafında oturuyorum. haftasonları binebilmek için kendime ortalama bir dağ bisikleti aldım. artık kendim gibi arkadaşlarla haftasonu güzel küçük geziler yapmak istiyorum.
ben 31 yaşında bir bankacıyım yani hafta içi masa başı çalışan, dolayısıyla vücut olarak idmansız bir yapıya sahibim. bu sebepten ötürü dahil olacağım grup arkadaşlarımın da benim gibi ortalama sürücüler olmasını tercih ederim. (malum arkada kalmak istemem:))
önümüzdeki dönem için güzel aktivitelerde (sahil yolu, adalar vs.) bulunmaktan zevk alacağım.

@bosnakmesic
Hoşgeldin, ne iyi ettin!
Forumdan ayrılmamam ve her daim katılımcı olman temennisiyle...
Zaten ufak ufak forum seni saracaktır ;)

Merhaba arkadaşlar, aslında bende forumda yeniyim .
Yeni olmama rağmende forum bende şimdiden alışkanlık yaptı .
Ve en kısa zamanda forum kullanıcılarıyla birlikte pedallamak istiyorum :)
Görüşmek üzere . .

hepiniz hoşgeldiniz,,
Forumda duyurusu yapılarak düzenlenen geziler bisiklete yeni başlayan arkadaşlar için inanılmaz faydalı oluyor,,,katıldığım ilk gezide öğrendiğim şeylerden biliyorum:),,,

Gezi düzenlemekte tecrübeli üyeler istanbul içinde 50-100 km bir gezi ayarlayabilirlerse süper olur,,

Geri