Scudo Sports

Maltepe

Hoşgedin Murat.

iyi vakit geçirmen dileklerimle,inşallah bir gün pedallarız..

BU hafta pazar turumuza katılmanı bekliyoruz..Burdantakip edebilirsin konuyu..;)

Scudo
Aramıza hoşgeldin Murat sana bol pedallı güzel günler dilerim umarım forumdan hoşnut kalırsın.

C:\Documents and Settings\emirhan kılıç\Desktop\resimler\Emir\agf.bmp

arkadaşlar herkese merhaba.bende yenibir bisiklet alıp pedal basmak için heycanlalanan arkadaşalardan biriyim.Sizlerin bilgi ve tecrubelerinize dayanarak desteğinize,yeni başlamış biri olarak ihtiyacım var.öncelikle trek 4500 aldım ve iyi bir kondisyon yapmam için nelere dikkat edip formumu koruyabilmem konusunda bilgi verirseniz çok sevineceğim.

herkese kucak dolusu sevgilerrrrrr.....

arkadaslar siteyi daha net inceleme imkanı bulduğumdan aradığım tüm soruları buldum.

tşklerrrr.....

Hoş geldiniz..

Haftanın hemen her günü az çok turlarsanız kondisyonunuz sağlanmış olur..

• Beğen
Tepkiler: enis57
@enis57

aramıza hoş geldin,semt neresi?

@hız

kozyatağı ama yolun daha başındayım:D

maltepeden mewzuyu abartacak arkdslar warmıdır beaa:Dyazın coşturcak kopup gidecekk sayın yol arkdslarıı....

arkadasım bende bisikleti alim zaten esenkent te oturuom 4 5 arkadas geliriz biz koparız :D

Vay vay vay Hız ım sen buralara bakarmıydın:D
Sevgılı arkadaslar eger koparmaca yapıyosanız sızlerı ctesı pazar 8:30 grubuna beklerız hep beraber koparmaca yaparız

meraba arkadaşlar ben bu haftasonuna kadar sanırım bisikletimi almış olurum, bende maltepede oturuyorum ve oturmaktan sıkıldım, bende kopabilermiyim? nası olcak bu kopuş??? plann nedir??

Ne kadar mesafeden bahsediyorsunuz ? Eğer boş vakitlerime uygun bir plan olursa katılabilirim ama gidilecek mesafeyi ve hareket saatini bilmeden net birşey söyleyemiyorum.

Bızım turumuz saat 8.30 da erenkoy kantarcı otobus duragından vaktınde hareket edıp tahmını 8.40 cıvarında Maltepeden gecer daha sonra tuzla askerıye uzerınden sabıha gokcen duruma gorede ordan F1 yada pasakoye dogru uzanır.Isınma 30km ıle baslar daha sonrada duruma gore tempo yukselır enson varısa dogru tempo 45-50km cıvarında oluyor.Grup yol bısıkletın den olusur ama mtb lı arkadaslarda katılır bızlere yanı anlıyacagınız uzere bısıklet cesıdının bı onemı yoktur.Onemlı olan katılmanızdır.
Yanız tura katılmadan once bısıklet puflerı bolumunden makara cevırme ve yol konsantrasyonu bolumunu okuyupta gelırsenız mutlu oluruz<Hepımızın saglık sıhatı ıcın onemlıdır>
Selamlar

@STORMER

MTB ile sizin hızınızda bir tempo tutturmak oldukça zor olacaktır. Bisikletimle düz yolda 45'in üstünü malesef göremiyorum. Pedal boşa dönüyor artık :) Yol bisikletine geçiş yaparsam aranıza katılırım :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri