Scudo Sports

Maltepe

@mertsimsek76

Ya bende bu aralar çok kullanamıyorum aslında ama Premium'a katılmıştım bir ara aylık 8 dolar gibi ücreti vardı ancak benim gibi amatörler için pek gerek yok diye düşünüyorum,ben de normal versiyona geçeceğim zaten :)

Scudo
@Tolga Çelebi
Simdi bir aylik deneme icin premium uyelik yaptim.. yarin sabah kullanacagim bakalim.. [emoji4] bu tip uygulamalarin giris versiyonlari hemen hemen hicbir ozellik vermiyor..

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Ulaş Çavuşoğlu
Istatistik veriler sunuyor.. detayli.. normalde siradan uye olunca bircok ozelligini calistirmiyorlar.. ne zaman parayi verdin her turlu detayi gorebiliyorsun [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
All-Time PR 33s·(link) 3 hazirandan beri denemedim en son 33 saniyeydi sırt çanta mataralar da 1.5 litre su doluydu. pantolon vs ile yapmıştım.

tayt bisiklet forma ile belki 1 2 sanıye dusurebılırdım

@mertsimsek76

d2 son model garmin kalp kadans sensörü olmadan strava premıum olsa ne işe yarıyacak ki desteklediği sensörler vs...

@mertsimsek76

Bence premium üyeliğin en büyük avantajı, strava'nın kendine has forma ve taytlarını, normal fiyatlardan çok daha ucuza satın almak. Harika ürünleri olduğunu düşünüyorum.

@Erdal YILMAZ

bu aralar rüzgarlar hiç durmuyor aynen

ve bişey eklemek istiyorum o birinci sıradakilerin çoğu grup sürüşü ile rüzgar keserek o dereceleri yaptılar. tek başına yapılması imkansız hava vs çok uygun olması lazım bir de.

Veledromdakı ruzgar lodos varken benı 70 km hıza çıkardı diğer tarafa dönüşte 20 km altına kadar düştüm rüzgardan düşünün nasıl etkılıyor :harika:

@Cem Ç.
Dogru.. sadece sureler ile ilgilo istatistikler gecerli.. kadans kalp ritmi bende sigma rox var.. oradan takip ediyorum.. ama birbiriyle senkronizasyon olanagi yok tabii.. garmin biraz pahali ama gecebilirim sanki.. o zaman tam olur tabii..

@Erdal YILMAZ
Bunu bilmiyordum.. bakmam lazim [emoji4]

benim en iyi derecem 36 sn strava da 147. sıradayım ama ne zaman gitsem rüzgar oluyo

@Cem Ç.
Yazin duragan havada bakmak lazim.. o zaman gercek dereceler cikabilir..

@Alatay Alparslan
Onu da yaptilar mi? Biz insanlarin durust olduklarini varsayiyor ve ona gore konusuyoruz.. bu uc kagiti yapanlar aslinda kendini kandirmaktadirlar.. [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Alatay Alparslan
@Alatay Alparslan

Bu skorların hepsine güvenebilirsiniz. Aşağıda detaylı listesi bulunan arkadaşların hiçbirinin motorla girme gibi bir durumu yoktur. Emeğe saygı duymalısınız.

Bu yazınız maalesef hiç etik durmuyor.

kimseyi hedef almadım gordugumu soyluyorum stravadan filanda anlamam. etiklikle alakası yok beyfendi gereksiz polemik oluşmasın. motorla girenler var skor yapıyorlarsa bilmiyorum. yazın her akşam bende oradayım.

30 sn deyim karbon kadro gelsin bi de o zaman deniym belki biraz gelişir :D bu arada motorla girmeye calışan arkadaşlar oluyor evet güvenlik olduğunda engel oluyor ama bazen güvenlik de olmuyor. Geçenlerde birisi girmiş mtbyle araziden sürmüş bişeyler yapmış flan adam 25 sn. lere düşmüş strava sacmalamış arkadaş da üşenip kesmemiş orayı öyle açık ara komda duruyodu. :) flagladm sonra düzeldi

Arkadaşlar hergün bisikletle işe gitmeyi düşünüyorum. Bisikletim Merida Crossway 100. bu istikameti kullanan arkadaşların tavsiye edebileceği şeyler var mı? minibüs yolu çok mu tehlikeli olur. gidip gelirken dikkat edilmesi gereken şeyleri söylerseniz sevinirim:)

Gidebileceğiniz en güvenli yol sahildeki bisiklet yoludur. Bisiklet yolunu sevmiyorsanız gündüz sahil yolundan gidip dönüşte caddeden de dönebilirsiniz.
Minibüs yolu artık her saat trafik olan bir yol ve minibüslerin neredeyse hepsi katil gibi, hiçbir kurala takmadan kullanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri