Scudo Sports

Maltepe

Kimse kalmadı adem bende yarın salona gideyim bari. Sende boşuna yorulma bu tarafa doğru

Scudo
he bende izliyorumda ben daha çok brus vils amcama benzettim "red" daha çok "red2" halini andırıyor :cool:

(link) 70 tl görerek alma aynı ürün ( ben bide meşhur barrrradine alacam :alkis: )
murat senin verdiğin 75+kargo ücreti
değilmi

@Soner sevinç
Bizde ay çöreği yok abi tahinli çörek var ,sakızlık paskalya var, buluşmalar geciktikçe bayatlıyor çörekler.:D

Bugün Ankara decathlon'a gittim. Mağaza yağmalanmış, ucuz düzgün hiçbirşey kalmamış. Pedli taytları denedim, yok kardeşim rahat edemedim. Mesele görüntü değil sanki k.çının arasında yumurta süngeri var da yumurtla diye bekliyor. Daha pahalı üst modelleri denedim hala mutlu değilim. Almadım, bakalım ne olacak.
Quechua 2 çadır kalmamış gerçi olsa da alacak değildim.
Heybelere baktım, hiçbiri 5 para etmez. Bagaj zaten kalmamış. Kamp lambası 40 tl'den başlıyor. E so..... öyle ucuzcu tükkana. Bi tane Nabaiji havlu aldım çıktım :)
Ne tahinli çörek mi, sniff sniff oh kokusu geldi!

Bisiklete binecekseniz cumartesi en iyi seçenek çünkü pazar sağnak yağış gösteriyor. Gerçi cuma gününe kadar meteoroloji o yağmuru ya öne çeker ya da ileri atar ama şu an görünen bu. Ben de iştirak etmeye çalışacağım.

@Murat Ekmekçi

O zaman Cumartesi adalar yapalım seninde çok yormamış oluruz ?

Ctesi adalarda karar kıldık katılım bekliyoruz adem ile ben

@Soner sevinç

Adalara Orhan abide olur demişti, katılmak isteyen herkesi bekleriz.

Bu hafta yaprak dökümü var desenize :) Ben yarın sabah bu hafta nın son antremanını yapıyorum maltepe - kartal & kartal - kadıköy & kadıköy - kartal şeklinde strava mı acıcam topspeed kasıcam bu sefer bakalım ne çıkıcak grafigi yarın akşam atarım buraya kısmet olursa :)

gezi güncel :D adem ikimiz kaldık galiba
gezi ve tur şeyinede açalımmı geziyi
adalar ya hem bakarsın :evil:

@Soner sevinç

Ahahaha:):) olur abi metni hazırlayıp açabilirsin hangi ada, saat kaçta, nereden vs. vs. Konuyu bekliyorum :)

@Muskulpesent

Bende dün gece kendimi deniyim dedim bi 30 km yaptım. Ama kendimdeki değişime inanamıyorum İlker abi :) ortalama 25in altına düşmemiştir sanırım ;)

hahaha adem heyecanlandım şimdi bak. nasıl yapılıyor bu :D saat kaç diyelim.erken mi gidelim geç mi gidelim. napalım kafamızı nerelere vuralım :D

Geri