Scudo Sports

Maltepe

Scudo
Selamlar
bnde maltepede oturuyorum yol bisikleti ile hemen hemen her aksam en az caddebostan donuslu tur ayarliyorum mahalledeki arkadaslarla dilerseniz bize katilabilirsiniz

selam arkadaşlar çekmeköy'de kurulu olan bi bisiklet grubu var katılmak isteyen arkadaşları bekleriz. haberleşme olarak facebook sayfamızı kullanıyoruz, yeni arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Facebook sayfamız; (link)

arkadaşlar bu hafta bir tur yapalım var mı kayılmak isteyen?

Ben de Maltepe'deyim. Şu an bisikletim var ama onu satıp yenisini alacağım kısmetse en kısa zamanda

duzenlı olarak maltepe taraflarında pedallıyorum, maltepe tarafında bır grup oluşturabılırsek
duzenlı spor yapmamızada katkısı olur

Merhaba arkadaşlar,

Maltepe de ikamet ediyorum ve Maltepe yada Maltepe cevresinde bulunan bana yada bize eşlik edicek kondisyonu olan olmayan yol arkadaşlarını aramıza davet ediyorum :mlk:

Bende yaklaşık 15 yıllık bir aradan sonra başladım pedallamaya ben yeniyim utanırım sıkılırım yapmayalım lütfen, birlikten kuvvet doğar :alkis: :alkis:

selam dostum bende kartal atalarda oturuyorum.ramazan dolayısıyla ara verdim.genellikle tek başıma turluyorum.
ama artık birileriyle beraber turlama zamanı geldi diye düşünüyorum.

@Soner sevinç

Yakın sayılırız soner. Ramazandan sonra aynı konu üzerinde buluşalım :) Hem bakarsın bende o zamana kadar kadro yu genişletmiş olurum dostum:mlk:

@alper okumuş
Şimdiden 3 olduk bile :alkis: Alper dostum hoşgeldin bu arada :) Sende gruba ramazan sonrası mı dahil olacaksın ?

hoşgeldin alper. aslında kartalla atalar arası çok kişi var ama onlara ulaşabilmek önemli. kendi gruplarını kuranlarda çok tabii.

konuyu takipdeyiz.ara ara mesajlaşırız arayı soğutmamak lazım dimi:)

@Soner sevinç
Soner haklısın dostum. Fakat ben baktığımda forumda kartal ya da maltepe bölgesinde bulunan arkadaşların kurduğu grupların cogu ya ragbet görmemiş ya da bi süre devam edip sonrasında kimseden ses çıkmamış. Ben istiyorum ki böyle kemik bir ekip olsun nadide sahilimizde boydan boya 10 kişi 15 kişi belki daha fazla bisiklet birlikte pedallayalım :) Umarım böyle bir grup oluşturabiliriz maltepe de :):)

isterseniz iftarla sahur arası antreman niteliğinde turlarda atabiliriz boydan boya :):)

@Soner sevinç

Valla bana uyar Soner :) amma velakin şöyle bir sıkıntı var benim bisikletin orta arttıcısı bozuk garantiden istedik gerci ama o gelene kadar sürüş tempomuz biraz düşük olur bilginiz olsun :)

tşk ederım :)

bende ramazanda pedallayamaktan çok sıkıldım, tek başıma gece pedallamak bıraz sıkıcı oluyor
ıftarla sahur arasındakı saatler bana uygundur, ne zaman ıstersenız başlayabılırız, bendede tempo duşuk cıkacaktır muhtemelen 3haftadır bısıklete dokunmuyorum :agla:

canın sağolsun gerekirse bisikletler elimizde gideriz.maksat tanışmak, spor(antreman) yapmak.20 gündür dokunmuyorum bisikletime. bugün yarın ne zaman uygun size. saat olarak da 21:40 iyidir diye düşünüyorum.ne dersiniz.
alper beyede sormak lazım tabii.

bana yarın(salı) 21:40dan sonra gayet uygun,

sıteler tarafından gelecegım ben, ne tarafta bulusalım

Geri