Scudo Sports

Maltepe

bu akşam çıkıcam kısmetse idealtepe köprüsünden kadıköye doğru, katılmak isteyen varsa yazabilir

Scudo
Merhabalar
Kartal da oturuyorum ve bende turlara katılmak isterim.

istanbul'da oturan arkadaşlar aşağıdaki ürün istanbul'da bazı mağazalarda kalmış. önce havale yapmam şartıyla bir arkadaşımız decathlondan satın alıp bana gönderebilir mi acaba?

(link)

Hazır, havalar ısınıyor. Çoğumuz da bisikletlere bakım vs. yapmışızdır. Küçükyalı'dan turlara başlamayı düşünüyorum. Başlığı da uyandıralım dedim kimler var?

Hazır, havalar ısınıyor. Çoğumuz da bisikletlere bakım vs. yapmışızdır. Küçükyalı'dan turlara başlamayı düşünüyorum. Başlığı da uyandıralım dedim kimler var?

Tuzla - Kartal tarafindan katiliyorum, aksam turlarinda mecburi Maltepe sahil uzerinden gidiyoruz. ;)

Korona sonrası katlanırımla Maltepe sahilden katılmaya hazır olacağım :)

Korona sonrası katlanırımla Maltepe sahilden katılmaya hazır olacağım :)
Bir bitse, bende katılmak istiyorum. Katlanır aldım, ertesi gün işler ciddiye binmeye başladı bir türlü binemedim. Sağlıkla şu günleri bitirmeyi bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: gülru
Günaydınlar...
Ben bisiklet kullanmaya yeni başladım. Maltepe'de yaşıyorum. Yokuş çıkmakta zorlanıyorum ve trafik korkumu bir türlü yenemiyorum. Bunun için bir tavsiyesi olan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: celotr
Günaydınlar...
Ben bisiklet kullanmaya yeni başladım. Maltepe'de yaşıyorum. Yokuş çıkmakta zorlanıyorum ve trafik korkumu bir türlü yenemiyorum. Bunun için bir tavsiyesi olan var mı acaba?
Hocam yeni başladıysan doğal ,aynen devam a düzenli sık sürersen zorlanmazsın , yeni başlamışsın çok teknik detay şuan da gerek yok doğru boy sele gidon ayarını bulacaksın , kondisyonun daha iyi olacak , trafikte yokuşta daha güvenli sürüşlerin olacak pedal çevirmeye devam edersen

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Şimdilik saat 22.00 den sonra sürüyorum ☺️
Araba gelince ne yapacağını şaşırıyor insan☺️

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Şimdilik saat 22.00 den sonra sürüyorum ☺
Araba gelince ne yapacağını şaşırıyor insan☺
22'den sonrası daha bi teklikeli aslında... karanlıkta görünürlüğümüz daha da azalıyor.... sen yolu görsen de araçtakiler seni görmüyor...
maltepe sahilde veledromda (sanırım kapalı şuan) pedal çevirmeye ve bisiklet hakimiyetine çalış...
ve imkanın varsa haftasonu sabah erkenden (6.30-7.00) çıkmayı dene. Yollar biraz daha boş oluyor ve çok sayıda bisikletli olduğu için araç sürücüleri de daha dikkatli oluyor... daha kolay alışırsın..

@BerkEvren sabah erken uyanamıyorum. Arkalı önlü ışık var bisikletimde. Sabah da denerim ama.. Hangi zamanda kendimi rahat hissedersem o saatlerde yaparım antrenmanlarımı... Alıştıktan sonra saat farketmez zaten.
@Noldor bilgilendirme için herkese teşekkür ederim... Sağlıklı günler.

Günaydınlar...
Devamlı sürüş ile hem deneyim kazanırsınız hem de korkunuzu yenersiniz.

Küçükyalı'dayım bende akşamları tur ekiplerimiz var Caddebostan Kartal arası sürüyoruz.

Gemiye sabahları bisikletle gidip geliyorum. Haliyle Caddebostan'a kadar sahilden bisiklet yolu, Caddebostan Migros'un oradanda ters yön de olsa Kadıköy'e kadar gidiyorum.
Önemli olan kendi sorumluluklarınızı bilmeniz.

Gece seyri yapıyorsanız bisikletiniz karşıdan gelen araç, yaya veya canlıların sizin farkedebilmesi için Aydınlatma, Zil vb. ikaz bulundurmanız gerekmektedir.

Tabi Maltepe'nin yukarı mahallelerinden sahile iniş ne kadar keyifli olsa da, 35/50km'lik turlar sonrası o yokuşları tırmanmak bayağı yorucu olabiliyor.

• Beğen
Devamlı sürüş ile hem deneyim kazanırsınız hem de korkunuzu yenersiniz.

Küçükyalı'dayım bende akşamları tur ekiplerimiz var Caddebostan Kartal arası sürüyoruz.

Gemiye sabahları bisikletle gidip geliyorum. Haliyle Caddebostan'a kadar sahilden bisiklet yolu, Caddebostan Migros'un oradanda ters yön de olsa Kadıköy'e kadar gidiyorum.
Önemli olan kendi sorumluluklarınızı bilmeniz.

Gece seyri yapıyorsanız bisikletiniz karşıdan gelen araç, yaya veya canlıların sizin farkedebilmesi için Aydınlatma, Zil vb. ikaz bulundurmanız gerekmektedir.

Tabi Maltepe'nin yukarı mahallelerinden sahile iniş ne kadar keyifli olsa da, 35/50km'lik turlar sonrası o yokuşları tırmanmak bayağı yorucu olabiliyor.
Sahilden seyir nispeten daha kolay. Minibüs yolu ile e-5 arasında ikamet ediyorum. Sahile kadar inip geri gelmedim hiç. Bir kaç dün daha mahallede takılıp sonra bir sahil yapmak istiyorum. Sahile gidip gelmeye alışınca da ilçeler arası yolculuk.. Sizin gibi..
👍☺️

• Beğen
Maltepe başıbüyük mh. oturuyorum .Turlarımı hep tek yapıyorum. Genel tur rotam sırasıyla maltepe - kadıköy -tuzla-gebze .

Kalp rahatsızlığım olduğu için çok fazla yüklenmiyorum 90 - 95 km ye kadar okeyim :D

Hafta içi akşam, hafta sonu sabah yada akşam Idealtepe -Kadıköy-Tuzla tur yapıyorum. Benzer rotalarda antrenman yapanlara katılabilirim.

Hafta içi akşam, hafta sonu sabah yada akşam Idealtepe -Kadıköy-Tuzla tur yapıyorum. Benzer rotalarda antrenman yapanlara katılabilirim.
Şöyle bir grup var. Takibe alabilirsiniz...

(link)

Arkadaşlar geçen de başıma geldi herkesi uyarmak istedim Maltepe Sahil Avşar Kafenin tam önü sulama problemine çözüm bulunmadı ben artık kasten yaptıklarını düşünüyorum orada bir film dönüyor ya belediye çalışanları arasında kesin birşey var. Geçen haftalarda gündüz vakti kaldırım göl halindeydi kaydım düştüm hafif bir sakatlık geçirdim. Sıkıntı akan zaman zaman çamurlu oluyor bundan dolayı lastikler tutunmuyor yol bisikletli şehir bisikletli ince lastikli arkadşlar bu sudur diyip hızlı geçmeyin ne olur dikkatli olun. Bugünde öglen 3 te oradan geçtim aynı şekilde sürekli sulama açık göle dönmüştü bütün kaldırım artı bisiklet yolu. Akşam demin döndüm hala orası su içinde ve sulama hala açıktı! Burada bir bit yeniği var artık belediyede ilgilenmiyor ben daha önce gerek whatsapp gerek telefonla birkaç kere bildirdim o zaman tamam aldık dediler en son bildirdiğimde cevap vermediler whatsapptan bende artık vazgeçtim. Ülke öyle bir hale geldiki bisikletle biryere gitmeye çıkıp tabutla eve dönebilirsiniz lütfen dediğim bölgede dikkatli olun.

• Beğen
Tepkiler: buzlubadem
Geri