Hazır, havalar ısınıyor. Çoğumuz da bisikletlere bakım vs. yapmışızdır. Küçükyalı'dan turlara başlamayı düşünüyorum. Başlığı da uyandıralım dedim kimler var?
Bir bitse, bende katılmak istiyorum. Katlanır aldım, ertesi gün işler ciddiye binmeye başladı bir türlü binemedim. Sağlıkla şu günleri bitirmeyi bekliyorum...Korona sonrası katlanırımla Maltepe sahilden katılmaya hazır olacağım![]()
Hocam yeni başladıysan doğal ,aynen devam a düzenli sık sürersen zorlanmazsın , yeni başlamışsın çok teknik detay şuan da gerek yok doğru boy sele gidon ayarını bulacaksın , kondisyonun daha iyi olacak , trafikte yokuşta daha güvenli sürüşlerin olacak pedal çevirmeye devam edersenGünaydınlar...
Ben bisiklet kullanmaya yeni başladım. Maltepe'de yaşıyorum. Yokuş çıkmakta zorlanıyorum ve trafik korkumu bir türlü yenemiyorum. Bunun için bir tavsiyesi olan var mı acaba?
22'den sonrası daha bi teklikeli aslında... karanlıkta görünürlüğümüz daha da azalıyor.... sen yolu görsen de araçtakiler seni görmüyor...Şimdilik saat 22.00 den sonra sürüyorum ☺
Araba gelince ne yapacağını şaşırıyor insan☺
Bunu görünce hatırlatmak istedim. Çok kişi düşüyor bu hataya... Mutlaka trafik ile aynı yönde sür. Yani sağ şeritten. Kesinlikle ters şeritte sürüş yapmaAraba gelince ne yapacağını şaşırıyor insan
Devamlı sürüş ile hem deneyim kazanırsınız hem de korkunuzu yenersiniz.Günaydınlar...
Ben bisiklet kullanmaya yeni başladım. Maltepe'de yaşıyorum. Yokuş çıkmakta zorlanıyorum ve trafik korkumu bir türlü yenemiyorum. Bunun için bir tavsiyesi olan var mı acaba?
Sahilden seyir nispeten daha kolay. Minibüs yolu ile e-5 arasında ikamet ediyorum. Sahile kadar inip geri gelmedim hiç. Bir kaç dün daha mahallede takılıp sonra bir sahil yapmak istiyorum. Sahile gidip gelmeye alışınca da ilçeler arası yolculuk.. Sizin gibi..Devamlı sürüş ile hem deneyim kazanırsınız hem de korkunuzu yenersiniz.
Küçükyalı'dayım bende akşamları tur ekiplerimiz var Caddebostan Kartal arası sürüyoruz.
Gemiye sabahları bisikletle gidip geliyorum. Haliyle Caddebostan'a kadar sahilden bisiklet yolu, Caddebostan Migros'un oradanda ters yön de olsa Kadıköy'e kadar gidiyorum.
Önemli olan kendi sorumluluklarınızı bilmeniz.
Gece seyri yapıyorsanız bisikletiniz karşıdan gelen araç, yaya veya canlıların sizin farkedebilmesi için Aydınlatma, Zil vb. ikaz bulundurmanız gerekmektedir.
Tabi Maltepe'nin yukarı mahallelerinden sahile iniş ne kadar keyifli olsa da, 35/50km'lik turlar sonrası o yokuşları tırmanmak bayağı yorucu olabiliyor.
Şöyle bir grup var. Takibe alabilirsiniz...Hafta içi akşam, hafta sonu sabah yada akşam Idealtepe -Kadıköy-Tuzla tur yapıyorum. Benzer rotalarda antrenman yapanlara katılabilirim.
Teşekkürler. Bir bakayım.Şöyle bir grup var. Takibe alabilirsiniz...