Scudo Sports

Malatya

@Hempel

Öncelikle aramıza hoşgeldin bence aramıza katılmak için bisiklet almayı bekleme elindeki mevcut bisikleti sev ve bizimle doğaya merhaba demeye hazır ol bana telefon numaramdan ya da mail adresimden ulaşırsan sana her türlü yardımı sağlarım

Scudo
@Hempel

Bende saruz'a katılıyorum. elindeiki bisikleti yolda kalmayacak biçime getir veeee.. Bas pedele gitsin. Mesela benimde iyi bir bisikletim yok fakat gezip duruyorum hemde benim bisiklet motorsuz bir motorsiklet gibi 25 kg.B u yüzden eğer bisiklete bindiğinde kendini dinlenmiş hatta farklılaşmış hisediyorsan bisikletin markası çokta önemli değil ..Bas gitsin

Dogru söylüyorsunuz size ulasıcam en kısa zamanda. Zaten bende ufak ufak elimdeki aletle yollara koyuldum 3 gezi yaptım kendi basıma toplam 90 km falan tuttu evime gelene kadar aslında dedikleri kadar yorucu sayılmaz ama genede prof bir bisikletten daha yorucu oldugu kesin 2 amasörlülerin.Beni bisikletimdeki tek korkutan sey ön masanın gevsemesi sanırım somunu yalama olmus ve hemen gevsiyor ve bosluk olusuyor arasında onun dısında orta vides aktarıcıyada bir ayar yaptırmam gerekicek su an aklıma gelen baskada bir sey yok zaten umarım yakın zamanda beraber bir seyler yaparız. ;) Aslında aklımda bir sey var onu gerceklestirebilsek muhtesem olur malatya merkezden elazıga gitmeye ne dersiniz ?

@Hempel

Bisikletinin gerekli bakımlarını yapmalısın önce emniyet...
Elazığ işine gelince de inanın biraz kondüsyonunuz ve azminiz varsa yapılmayacak bir mesafe değil hepi topu 100 km inanın uzun turlara başlarsanız bu mesafeye gülersiniz bile

bencede elazığ yapılamıyacak bı mesafe deıl. ıı antreman gerekli sadece. bi de hava sartları. bu hafta sonu sultan suyu na gittim yoluda bıraz uzatınca git-gel 70 km surdu. ortalama hızım 19 cıvarydı

Tamam o zaman herkes icinde uygunsa bilmiyorum siz birbirinizi tanıyormusunuz ama eger tanısmadıysanız daha br tanısma ayarlayıp birbirimizi tanıdıktan sonra bu geziyi yapmayı ele alabiliriz ? ;) Eger tam karar verirsek bende bisikletin bir eksigi varsa onları hemen yaptırırım turu gerceklestiririz ok?

@okayy

Abi valla icim gitti ya hani ben yeniyim neysede ;):cool: kac aydır 10 kisi cıkmamıs koskoca Malatyadan üzücü bir durum gercekten.Bu sekilde bir gezi yapabilsek muhtesem olur :p

@Hempel
Arkadaşlar sayılara takılmayın siz turlarınıza başlayın ve bunu forumda resimlerle destekleyerek anlatın.İnanın nekadar kısa zamanda kalabalıklaşacaksınız siz bile şaşırırsınız.En kısa zamanda Malatya Bisiklet Grubunun kurulması dileğimle.Bakarsınız gün gelir bir süpriz yaparım.İstanbul'dan bir Malatya'lı

• Beğen
Tepkiler: Hempel ve Saruz26
@Saruz26

müsait olan bana özelden mesaj atsın mesaj atsın mail atsın bir şekilde ulaşsın

• Beğen
Tepkiler: Hempel
@TOYGAR YONTGAN

Maltepenin neresindensin 98 'e kadar bende gülsuyundaydım o tarihten buyana burdayım...

• Beğen
Tepkiler: Hempel
merhaba arkadaşlar. ben konyada okuyan bir malayalıyım. yazları malatyaya gelebılıyorum sadece.malatyada bir bisiklet grubunun olması harika olur. bir an once turlara baslayarak halkın ılgısını cekerek bu olusum buyuyebılır. ben selcuk unıversıtesı bısıklet topluluguna uyeyım ayrıca konyadakı yerel bısıklet topluluklarıylada bısıklet suruyorum. ileride malatyada yasama ihtimalim yuksek onun için malatyadada bisiklet turlarının olmasını cok ısterım. inönu unıvdekı arkadaşların katkıları burada onemlı olabılır. malatyada bulundugum surede bısıklet turlarına katılmak ısterım. umarım katlım artar. gorusmek dılegı ıle

süleyman kardeşim biiliyorum bayağı oldu tanışalı ama bi fırsatını bulmadık ama inşallah daha iyi olacaktır malatyadaki bisiklet gruubu herkese saygılar.

Abi benim bisiklet her gün yolda kalıyor seneye kadar ben off siz bu arada bir sey yapabildinizmi ?

Valla abi ya gecen gün Gündüzbeye gideyim dedim sol pedal yerinden cıktı yalama olmus elimle sıka sıka geldim :S + olarak buna teker patladı yolda bırakmadı beni ama hızlı hızlı geldim herhalde ufak bir delikti ertesi gün sabah baktım tamamen inmisti.Kafaya koydum alıcam bir Trek kafam rahat edecek.6300 ün turuncu bir kadrosu var cok begendim bakalım onu yılbasına kadar alırsam gerisini düzmek kolay.

Geri