ben eskişehirde öğrenciyim ama haziran gibi malatyada olacam o zaman görüşür tanışırız inş. bu arada nemruta gitmek benim de düşüncelerimin arasında. görüşmek dileğiyle..
ben eczacı alperle karışıtırdım sanırım ama olsun tabiki buluşma noktamız sonuçta bisiklet benim numaram 0505 378 62 28 en kısa zamanda görüşmek üzere kendine iyi, bak.
tamamdır hocam numaranızı kaydettim. hatta daha erken olsaydı bugun 3 kisi "Hoochie" "hempel" ve ben yesilyurt - gunduzbey turu yapmıstık size de haber veriridim. neyse bir dahaki sefere size de haber veririm mutlaka gorusmek üzere
valla abi ben LCW de indirim vardı dışı yagmurluk içi kalın mont aldım 25 lira
içlik tayt var uzun 10 lira
spor havlu çoraplar 5 lira
normal eşofman 30 lira
polar kapşonlu 30 lira
malatyadaki arkadaşlar! yine sessizliğe gömüldünüz. malatyada olmasak da gezdiğinizi, bisiklete bindiğinizi duymak istiyoruz. (bildiğim kadarıyla malatyada henüz kar da yok.)
bizde 12 de çıkmayı düsünüyorduk. bir aradaşın dershanesi var çünkü. 12 de bitiyor. uygun biyerde buluşur rotayı belirleriz. tabi sizin içinde uygun olursa.
şu an arka frenimi kutuluyorum. delta bisiklete göndermek üzere sorun var kaliperden yağ sızdırıyor. haftasonuna gelmez mutlaka. ama sadece ön frenle kücük caplı bir gezi yapabiliriz diye düsünüyorum.