Scudo Sports

Malatya

gecen hafta havaalanı tarafında bi arkadaş ile tanıştım. kendisinin numarasanı aldım foruma üye değilmiş. eğere duzenlediğimiz gezi olursa ben haberdar ederim onu. umarım o da en kısa surede uye olucak foruma

Scudo
Bıktım şu lastik patlam işinden . Bisikleti bi değiştirsem patlamayan lastik seti alacam valla...:mad:

Gençler ne oldunuz herkez kayboldu. ben burda malatya'lı ve yahutda malatya'da olan kimseleri görmessem üzülüyorum.Fiziki olarak kimseyi tanımasamda sanalda olduklarını bilmekte güzel.

lastik patlamasını istemiyorsanız en iyi çözüm doğru hava basıncı. bu da bisiklet lastikleri için 45- 60 psi. kamyon lastiğimi bu demeyin. lastiğinnzde yazan fabrika değerleri bunlar olmalı. kokmadn bu sekilde hava basabilirsnz. asırı sert oluyr ama en berbat yolda bile patlamıyr

@okayy

Onu biliyorum ortalama 55bps hava vuruyorum .YİNEDE SAĞOL.Hatta benim lastik min35 max 65 lik mtb lastiği ama buna ramen özelliklede çöğür diye nitelendirdiğimiz diken başıma bela oluyordu şimdi yeni birşey deniyorum.iç lastiğin üzerine eski bir içlastiği yararmak suretiyle giydirdim bakalım nasıl olacak...

şöyle bişey dymuştum. herkesn bildiği gibi bisikletin ağırlığı ne kadar artarsa o oranda mesafe yaparken zorlanırsınız. ama tekerleğin çant dahil ağırlığı artarsa mesafe yaparken o oranın min 2 katı zorlanırmışsınz. sonucta ekleyeceğin iç lastık mesafe acısından buyuk sıkıntılar cekmene sebebp olur bence

merhaba arkadaşlar ben de Elazığdan, yakında sizin oraya gelmeyi düşünüyoruz bisikletlerle :)

@Şahin BULUT

eyvallah :)

mesajım 50 yi geçmediği için özel mesaj atamıyorum, telefonunu aldım. KPSS den sonra Malatyaya gitmeye niyetimiz var. Bi ara tanışalım Gakgoş.

@Selçuk Sinan KIRAT

Tanışalım ancak Cuma'dan sonra memlekete dönüyorum yani finaller bitince. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa arayım

Arkadaşlar takip edebildiğim kadarıyla Malatyada hatrı sayılır bir sayıya ulaştık fakat daha birçoğumuz birbirimizi tanımıyoruz ve ne hikmet fazlada karşılaşamıyoruz benim bir teklifim var. Bu aralar biryerlerde buluşalım, tanışalım ve aramızda bir koordine sağlayalım. Birlikten kuvvet doğar. Herkes durumunu ortaya koyar ona göre daha profesyonel bir topluluk oluruz. Hatta benim amacım durumu biraz daha abartarak Malatya bisiklet topluluğunu kurmak. Bu uğurda benimle birlikte olacak arkadaşları bekliyorum. Herkese kapımız açık... Bana aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz. Lütfen gelmek isteyen arkadaşlar en azından kendilerini tanıtıcı bir mesaj atsın ya da arasın....
0555 6025279 Süleyman SOYER

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
s.a kardeş ben inönü de ögrenciyim
konyada iken bisikletciligim var dı.. fakat finallerin sonunda konya ya dönecem

@okayy

Onunda farkındayım bisikleti değiştirinceye kadar dayanacağız zaten bisiklet 23 kg.Bunu sata bilirsem bisikletçiyle anlaştık daha profesyonel aleminyun kadro ve cant olmak üzre 10 - 12 kg bi bisiklet yaptıracağım...

@Saruz26

Eh profesyonellik elbette daha güzel ve daha kordineli olur.Fakat bu profesyonellik beni biraz aşar sanıyorum. ercu2001@hotmail.com :rolleyes:

• Beğen
@ercu2001

aslında su sekılde olabılır. bisiklet toplulugu derken amac duzenlı olarak faalıyet organıze etmek geziler fln seklınde. ayrıca ısteyen arkadasların katılımı ıle antreman amaclı mesafe yapmak belırlı bı program dahılınde. bunun dısında da ılerleyen asamalarda daha kapsamlı gezıler yapılabılır sonucta dogu da gıdılebılecek cok ıı tarıhı yerler var en yakında nemrut mesela. yanı profesyonellık derken fransa bısıklet turuna sporcu olmak ıcın ugrasmıcaz :D

bunların dısında su da olabılır. eger bı kac kısı olursa bisiklet parcaları aksesuarlar malum asırı pahalı. belkı daha ucuza temın edebılırız. :D :D :))))

• Beğen
Geri