ASLINDA BATTALGAZİ YE GİTMEK İSTİYORDUN HEM ASLANTEPE HEM BARAJ GEZİSİ YAPARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM (PAZAR GÜNÜ İÇİN )FAKAT CUMARTESİ BELİİ OLACAK BENDEN YANA ANCAK O GÜN CEVAP VEREBİLECEĞİM
tamamdır abi pazar günü icin aslantepe ve baraj gezisi yapalım haber verirsin. cumarteside kömürhan tarafına gidelim diyoruz. okadar gidebilirmiyiz bilmiyorum ama denemek lazım genede
Kömürhan köprüsü'ne kadar gelecekseniz bana da haber verin.Bende Elazığ'dan sizi karşılamaya geleyim.Olmaz mı
05353623087 numaram Alper abide var sanırım.Alper abi senin numaran bende var(75 55)
aynen kardesim (05057987555) . planımız simdilik o tarafa dogru bir gezi ters bir sey cıkmassa tabi. ben cuma dönüs yaparım sana mutlaka. gorusmek üzere
tamam buradan bütün arkadaşlara duyrulur C.tesi Yazıhana giden köprüye kadar, pazar günü de battalgazideki baraja kadar rotamız belli öğlen saatlerinde çıkarız bize katılın we believe in way canısınaaaaaaaaa
biz tesekkür ederiz kardesim. cok guzel ve keyifli bir turdu kömürhan. devamları gelecek insallah daha. sende otobuse atla gel haftasonu icin. ctesi pazar planı yaptık.