Scudo Sports

Malatya

herşeye rağmen değdi. umarım Alper'in fren sorununu da çözeriz Battalgazi taraflarına gideriz

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
Scudo
insallah dostum ya. şu fren işini bi halledeyim sorunsuzca. o taraftaki aslantepe höyügünü merak ediyorum. o taraflara gidelim mutlaka.

@alper koseoglu

buhafta sonu evde işlerim var gelecek hafata belki görüşürüz....

@alper koseoglu

ASLINDA BATTALGAZİ YE GİTMEK İSTİYORDUN HEM ASLANTEPE HEM BARAJ GEZİSİ YAPARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM (PAZAR GÜNÜ İÇİN )FAKAT CUMARTESİ BELİİ OLACAK BENDEN YANA ANCAK O GÜN CEVAP VEREBİLECEĞİM

tamamdır abi pazar günü icin aslantepe ve baraj gezisi yapalım haber verirsin. cumarteside kömürhan tarafına gidelim diyoruz. okadar gidebilirmiyiz bilmiyorum ama denemek lazım genede :)

Kömürhan köprüsü'ne kadar gelecekseniz bana da haber verin.Bende Elazığ'dan sizi karşılamaya geleyim.Olmaz mı:)
05353623087 numaram Alper abide var sanırım.Alper abi senin numaran bende var(75 55)

aynen kardesim (05057987555) . planımız simdilik o tarafa dogru bir gezi ters bir sey cıkmassa tabi. ben cuma dönüs yaparım sana mutlaka. gorusmek üzere

sırf kavurma için geliyorum var ya :D

bakıcaz artık dediginiz kadar güzelmi oranın kavurması. :)

@alper koseoglu

tamam buradan bütün arkadaşlara duyrulur C.tesi Yazıhana giden köprüye kadar, pazar günü de battalgazideki baraja kadar rotamız belli öğlen saatlerinde çıkarız bize katılın :D we believe in way canısınaaaaaaaaa

• Beğen
Abi siz niye Elazığ'da değilsiniz:)Uzun zamandan sonra 3 kişi bisiklete bindim geçen hafta için teşekkür ederim

• Beğen
biz tesekkür ederiz kardesim. cok guzel ve keyifli bir turdu kömürhan. devamları gelecek insallah daha. sende otobuse atla gel haftasonu icin. ctesi pazar planı yaptık.

Geri