Scudo Sports

Malatya

@Saruz26

teşekkürler sadece gezdiğiniz gördüğünüz yerleri merak ettim... ve nerede yayınlıyorsun fotoları? :D

Scudo
selamlar bende malatyadayım. haftasonu elimden geldiğince mesafe yapmaya çalışıyorum. umarım bigün karşılaşırız. 5 6 aydır malatyadayım 350 km civarı yol yaptım daha kimseyle karşılaşmadım. sanırım pek kişi yok malatyada ilgilenen

selamlar bnde malatyadayım umarım bigun karşılaşırız. gerçi en az 350 km yol yaptım malatyada daha kimseyi göremedim:) aslında malatya bisiklet adına güzel bi yer. 5 10 km surmeden hemen doğa ile başbaşa kalıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
beydağı fikri bende de var iyi bi antremanın ardından düşünüyorum

foto çekmedik ki
elazıg planımız var o zaman nasip olursa koyarız

Elazığ'a kadar gelmişken beni de bi ziyaret edersiniz artık
Gelirseniz haberim olsun
05353623087 numaram bu ulaşmak isterseniz.
Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
yazın olursa mutlaka bi elazığ yapalım bende varım ama zaman çok önemli saygılar sevgiler herkese .

şuana kadar anladığım kadarıyla ortak bi gezi yapabilecek kadar kişi forumda mevcut. hem tanışmak hemde ne kadar kişi olduğumuzu görmek açısından bi tur düzenlemeyi planladım. umarım yeterince aktif katılım olur. kişilerin performanslarını bilmediğim için şimdilik ortalama 30 kmlik bi yol belirledim. tabiki havanın ve performans durumuna göre değiştirebiliriz. sadece örnek olması açısından belirledim. buluşma yeri vali konağına doğru çıkarken orduevinin karşısında bulunan park olacak. fotoğraflardan daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

buluşma tarihi: 09 mayıs 2009 cumartesi
12:00 (isteğe göre değiştirebiliriz)

katılabilecek durumda olanlar belirtirlerse sevinirim

(link)
(link)
(link) ******* yol güzergahı

(link) *****buluşma yeri

KATILACAKALAR
1. apron83
2......

Siz gençlere ayak uydurmak zor olsada ben geliyorum..tabi aksilik olmazsa..

Bütün malatyadaki pedaldaş arkadaşlara merhabalar...
Pazar günü toplanalım hem tanışalım hem de güzel bir tur yapalım...
Mesafe, yer önemli değil... Tekliflerinizi bekliyorum...
Gelmek isteyen 0555 6025279 numaralı telefondan bana ulaşabilir..
Saygılarımla........

• Beğen
Tepkiler: apron83
@Saruz26

ben bisikleti konya ya getirdim
artık zaten ders çalışmam gerekiyordu gezemiyecem malesef

cumartesi için anlaşılan katılan yok. başka bir bolumde saruz21 pazar için buluşalım demiş uyan olursa pazar için haberleşelim o zmn. cumartesi planı iptal

@apron83

dostum bekledim arayan olamdı herkesinde işi vardı yattı bizim tur biz cumartesi iki grup halinde yaptık aslında sen bana telefondan ulaş ben sana turları haber ederim

senin numarayı yanlış almışım ondan ulaşamadım. bende tek çıktım. yeni döndüm haftaya bi plan yapalım o zaman.

Geri