@fthgzl79
@fthgzl79
Bisiklet camiasına çok uzak olduğunuz ve konuyu içselleştirdiğiniz apaçık ortada. Süper bisiklet sürmeyi bırakın, ortalamanın bir tık üstünde hatta ortalama seviyesinde bisiklet kullanan kişinin çok fazlaca sayıda bisiklet süren kişiye denk geldiği olur. Evde trainer tepesinde süper seviyede olmaz insan, dışarda sürerek olur ve kimseye rastlamamasın imkanı yoktur.
Örneğinizde kendinizle çelişiyorsunuz.
@seomam
@seomam
Aynen bende bunu önerecektim, öyle bir bisikletçi varsa hiç kimsenin sürmediği bir rotada KOM açsın, lider gözüksün amacına ulaşmış olur.
@fthgzl79
@fthgzl79
Sorun olduğuna mutabık kalamazsınız/kalamayız. Siz stravayı tamamen kendi bakış açınıza göre bireysel görüyorsunuz. Önce strava nerelerde kullanılıyor, kimler kullanıyor, hangi segmentlerde kimler var diye bakın, sonra sorun diye adlandırdığınızı tekrar konuşmaya başlayalım.
@furkantrojka
@furkantrojka
Takım olarak çalışabilmek mesele zaten, hatta rüzgar direncini bırakalım takım olarak sürüş sırasında ufak bir çakıl taşı, aradan bir kişinin düşmesine sebebiyet verse ve arka tarafı da pelotondan koparsa nasıl olur?
Sabit bir şekilde giden araca tutunarak bu riskin yaşanma olasılığı nedir? Soruyu aslında sana sormuyorum yanlış anlama cevaben yazıyorum.
Arkadaşımızın anlamadığı da o zaten, Araca tutunan birisi hiçbir şekilde rüzgara maruz kalmaz. Peloton sürüşü yapan grupta ilk 3-4 mutlaka rüzgar yer (şiddeti azalarak) ve yer değişimi yapıp tekrar sıra ona gelene kadar enerji biriktirmeye çalışır.
Araca tutunan birisinin ise hiçbir şekilde böyle bir derdi olmayacak. Maalesef arkadaşımız spor olarak değil hobici olarak değerlendiriyor ve zamanında yaşanmış forum yorumlamasına o kadar içerlemişki, fırsat yaratıp gündem değiştiriyor.
@anzolot
Tabi yapabilirsiniz, ertesi gün transporter tarzı araçla başka birisi gelir sizin aldığınız KOM'u o alır

Peloton mücadelesine peloton rakipleşmesi,
Araba mücadelesine araba rakipleşmesi
@Cem Ç
@Cem Ç
Şahsen ben YouTube ile uğraşmayı sevmiyorum, birçok arkadaşımızda sevmiyordur. Çünkü biz iş hayatı olan çalışan insanlarız ve işten arta kalan zamanlarda sporumuzu yapıyoruz. Düzenli antrenman yapmaya çalışarak seviyemizi koruyup daha da üste çıkartma çabasındayız. Strava takip edilmesi için yeterli bir ortam kendi düşünceme göre.
piyu diyen arkadaşı da örnek almıyorum, alınmasını da hoş karşılamıyorum. Yaptığı kayıtlarla ve yayınladığı videolar ile teşvik edilmemesi gereken tehlikeli aksiyonlara teşvik sağlıyor.