Aşağıda yazmış olduğum mesajlar tamamen kendi düşüncelerim ve yükümlülüğü tarafıma aittir. Takım arkadaşlarımda bile bu yazacaklarımdan dolayı bana eleştiride bulunabilirler, kendi açılarından da haklıdırlar.
@fthgzl79
Merhaba
@fthgzl79 ,
Velocity216 Takımı, bir bisiklet yarış takımı oluşumudur. TT tarzı segmentler bireysel derecelerle kırılması, imkansız olmayan fakat zor olan segmentlerdir.
İnsan gücünün dahil olduğu çalışmalar mutlaka takdir edilmektedir. Tıpkı bisiklet üzerinde guinness hız rekoru için yapılan, tünel sürüşünün ödüllendirilmesi gibi. Yazdığınız yorumlarda, araçta (motor veya taşıt farketmez) GPS açma, bireysel ve takım çalışmasının arasındaki farklılıkları da ayırt edebileceğinizi düşünüyorum.
Takım olarak sabit bir hızla gitmek ve değişim yapmak sürüş sırasında bazı riskler taşır, bunu ekip olarak birlikte çalışmadığınız arkadaşlar ile yaparsanız ilk ışıklarda kaza yaparsınız.
Buradaki eleştirinizin esas odak noktası daha önceki konular sanıyorum ama herhalde aradaki farkı zaten algılamışsınızdır.
Sağlıklı ve bol pedallamalı günleriniz olsun.
@Bahadır Gürel
@Bahadır Gürel abi güzel yorumların için teşekkür ediyorum bazı konulara açıklık getirdiğin için.
Eleştiriye konu olan 2 arkadaşımızın yarıdan dönüp destek olması kesinlikle planlanmış bir kurgu değildi.
Bir arkadaşımız 2 hafta önce kaza geçirdiği için ve halen elinde sağlık problemi olduğundan sürüşü yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Diğer arkadaşımız ise sabah buluşmasına geç kaldı ve biz onun katılmayacağını düşünerek sürüşe başladık. Kartal İSTMarina da onu gördüğümüzde herkes şaşırdı. Arkadaşımıza rastladığımızda da Live Segmentte yaptığım düzenli kontrolde 1 dakika kadar öndeydik, kendisi en öne geçip 20 saniye kadar tutunabildi sonrasında ise en arkaya geçmek zorunda kaldı motoru su kaynattığı için daha da öne geçemedi
Takım olarak parkur üstünde hiçbir şekilde planlama, genel çalışma veya deneme sürüşü yapmadan direkt yola çıktık.

Sonraki seferimiz olursa çalışma ve planlama yaparak eleştiri konusuna mahal vermeyecek bir sürüş gerçekleştiririz elbette. Daha iyisini Pelotonİstanbul'da yapabilir, Salı-Perşembe grubuda yapabilir, diğer bisiklet grubu arkadaşlarımızda yapabilir.
-----
Bu spora katkı vermek istiyorsak bazı platformlarda gündemde olan acaba ne açık var, şuradan yakalayayım da aşağıya çekeyim mantığındaki eleştiriler sağlamayacaktır. Daha farklı çalışmaların içerisinde olmalarını temenni ediyorum.
Yukarıda da belirttiğim gibi bu düşünceler tamamen kendi fikrimdir, Velocity216 takımı ile hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır.
Ortaya koymuş olduğumuz emeğin hiçe sayılması, hoş karşılayacağım bir şey olmadığından şahsi cevap hakkımı kullandım.
Saygılarımla,
Muharrem Demir