Scudo Sports

Maksimum nabız ve performans hakkında...

Scudo
Emeklilik için günleri geri sayarken, çalıştığım şirketi IBM'in devralması planları bozdu. Sanıyorum, bir kaç yıl kadar IBM'de çalışmaya devam edeceğim.

Hunter Allen, Leomo Type-R kullanan PCG ekibinden bir atletin analizini yapmış.

upload_2017-7-26_11-6-14.png

Kritik anlarda kalçamızı yukarı aşağı hareket ettirmenin güce herhangi bir katkısı var mı? Yoksa boşa enerji mi harcıyoruz?

Görünen o ki, kalça hareketlerinin şiddetlenmesi güce olumlu katkı yapıyor. Bir kaç dakikalığına atak yapmamız gerektiğinde, gücü sadece bacaklardan üretmek yerine kalçaları da devreye sokmanın avantajlı olduğu görülüyor.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.

UCİ DÜNYA SERİSİ GRANFONDO YARIŞI ARTIK TÜRKİYEDE !!! Calypso Sports tarafından 2018 senesinde Antalya'da organize edilecek uluslararası dev organizasyona bütün dünya ülkelerinden amatör bisikletçilerin katılması bekleniyor.Ağustos ayında UCİ takviminde yer alicak organizasyon için detaylı bilgiyi çok yakında (link) sayfamızdan takip debilirsiniz. (link)

UCI GRANFONDO RACE will organise 2018 in Antalya-Turkey by Calypso Sports — (link)'da.

@mesutmutlu, şimdiden masraflar için para ayırmakta fayda var.

Hatta böyle fırsatları yakınlarınızla birlikte 3-4 günlüğüne ufak çaplı tatilin bir parçası gibi düşünmek isabetli olur.

Yarış 11-12 Mayıs'ta olacak gibi görünüyor. Özellikle amaç Rusların bayramı öncesine getirmek olduğundan, otellerde de doluluk olmayacaktır.

images (4).jpg
bizde yarışabilir miyiz abi:) şakası bir yana bir Antalyalı olarak böyle bir organizasyonu çok isterim

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Çok güzel bekliyor olacağız..

Bu Gran Fondo bedava olur artık :)

bisikletciler arasi gelistirmek lazim. ama sanki altindaki ucak bir havalar bir havalar sanki EJDERHASI var. Slm vermeye cekingenlik nedir

Hepsini zati uyguluyorum :) ilk olan efsane :Dyinede zaman zaman gozden kacabiliyor ama goz gore gore selam vermiyenlere gicigim. Genel olarak yol uzerinde denk geldigim spor yapan herkese selam verirrim ornegin kosucular gibi :) selam verin selam alin. konu disi: en onemliside ortalama dusecek diye kirmizi isiklarda durmamazlik yapmayin. Saygi gormek icin saygi duymamix lazim. C:

Zamanında motosikletle Rusya-Ukrayna turu yapmıştım. Türkiye'de insanlar bir birine ışıklarda durduğunda bile selam vermezken. Özellikle Rusya'da karşıdan bir motorcu geliyorsa mutlaka sol elini havaya kaldırarak seni selamlar. Kısa bir süre sonra bizde alıştık. Bazen kalabalık gruplar ile karşılaşıyorduk, sol el neredeyse hiç inmiyordu :D Bizdeki gibi motor, marka, model ayrımı da yapmıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Emre Semerci
Yorumlara biraz göz atınca bu selam alma verme sorununun tek bizde görülmediğini farkettim

Hatta yol bisikletliler genellikle selamımıza karşılık vermiyor falan da yazan olmuş.İlginç açıkçası

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Yani bazen durdur yere dertsiz başımıza dert açmak için uğraşıyoruz gibi düşünmüyor değilim. Birbiriyle hiç alakası olmayan iki bisiklet türü; yol ve dağ bisikleti arasındaki anlamsız bitmek bilmeyen tartışmalar ve bir de şu selamlaşma kültürü! Abi sürün gitsin işte bisikleti. Niye bisikleti sürmek dışında arayış içinde olur insanlar açıkçası anlayamıyorum. Yani selam verilmesine karşı değilim elbette de selamın verilmediği anlar için insanların verdiği tepkileri anlamıyorum. Ben de yolda hiç kimseye selam vermem. Selam veren birini görürsem istisna bir an değilse asla karşılıksız bırakmam ama yolda da giderken sadece o anki sürüşüme odaklanırım diğer bisikletçilere bakmam ve kimseye de kendiliğimden selam vermem. Şimdi beni kim niye eleştirecek inanın anlayamıyorum.

Bir süredir şüphe duymuyor değildim, bu inanılmaz hızların arkasında bir bit yeniği vardı zaten :)

Şaka bir yana, imkanı olanlar katılsın; yarış provası sayılır.

Benim şirket değiştiğinden, Asya-Avrupa yolculuğum nedeniyle sabah turları hayal oldu.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri