Scudo Sports

Mahsus Mahal Aydın'a araba çarptı

geçmiş olsun. para cezasından bahsedilmiş, umarım para cezasıyla yırtmaz çünkü adam yaralama suçu ortada en kötü. bu işin para cezası olmamalı, hapis yatacak, parayla alamayacağı değerli özgürlüğünü, vaktini kaybedecek ki o zaman anlayacak şerefsiz.
bir de görüntülerde üzerinize sürdüğü gözükürse istemdışı çarptığını da iddia etme şansı kalmaz diye düşünüyorum. adam yaralamaya değil, bildiğin öldürmeye teşebbüs bu sonuçta.

daha 1-2 hafta önce e-devlet'ten plaka sorgulatmıştım, şimdi baktım sorguyu kapatmışlar. kimdir nedir bir bakayım dedim de olmadı. gerçekten sinirliyim şu anda.

• Beğen
Tepkiler: Mahsus Mahal
Scudo
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
Ben de o yolu sıkça kullanıyorum. Maltepe sahile yakın oturuyorum ve orayı tercih etmemin bir nedeni de her gün bisiklet sürebilmekti. Ama maalesef sadece sürücüler değil, yayalar sayesinde de bunun düşündüğüm gibi keyifli olmadığını anladım. Bisiklet yolundan geçerken sağına soluna bakan yayaya rastlamadım daha. Mangalcıların dumanından bahsetmiyorum bile.
Sürücüler... Zaten konunun açılma nedeni belli, ne söyleyebilirim.

Çok geçmiş olsun. Kask ve diğer koruyucu ekipmanların özellikle trafikte bisiklet sürerken ne kadar önemli olduğunu bu üzücü örnekten anlıyoruz. Evet diğer arkadaşların dediği gibi size çarpıp kaçan (vicdan olarak adlandırılan dürtüden uzak) insan(?)la uzlaşılmaz. Bu insan yakalanmazsa yarın bir başka iki teker sürücüsüne (motosiklet,bisiklet farketmez) aynı tavrı tekrardan göstermekten çekinmeyeceğini düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun . Maalesef insanlarımız çok bilinçsiz keşke biraz bilinçlense şu bisiklet konusunda.

@Şükrü Güllüoğlu Hız kısıtlaması konusunda maalesef size katılmıyorum doğru şehir içersinde hız sınırı 50 km ama bizdeki yöneticiler sorun çözmede sorunlu oldukları için kafalarına göre her yerde hız sınırını düşük tutuyorlar ondan sonra radar koyuyorlar sonra sınırı geçen olunca cezayı yapıştırıyorlar kurallara uyan sürücüler de maalesef araç fazlalığından dolayı yollarda yoğunluk oluşmasına neden oluyor bu sebeble trafik içinden çıkılmaz hale geliyor maalesef bizde yolun kapasitesine göre hız sınırlaması yapılmıyor mesela uzun süre e5 te hız sınırını 70 yapmışlardı bu sebebten çok kişi ceza yedi ama bu sınır trafikte gereksiz yoğunlaşmalara sebeb oluyordu şimdi 80 e çıkardılar (ama bana göre 90 yapılmalıydı) trafiğin akışı hızlandı Yolun konumuna göre doğru hız sınırını belirledikten sonrada radarla kontrolü yapıp hız sınırını aşanı aştığına pişman edecek cezayı verirseniz aracıyla yola çıkan canavarları kuzuya çevirirsiniz.

• Beğen
Geçmiş olsun..Allah şifa versin..

Geçmiş olsun, iyiki bir plakayı alan olmuşta, karaktersiz kaçma eyleminde başarılı olamamış, davayı kazanınca diğer sürücülere göz dağı olması niteliğinde emsal teşkil eden durumlar için ilerde kullanmak üzere sonuç'un faturasını sosyal sitelerde paylaşmanızı öneririm, tabii hak yerini bulurda elini kolunu sallayıp serbest bırakılmazsa..

Gecmis olsun , yolun neresinden gidiyordunuz acaba ?(ben guvenlik seridi kullanmiyorum iyimi yapiyorum kotumu yapiyorum bir gorus birligine varamadik)

inşallah kamera kayıtları falan vardır markete veya etrafa sordunuzmu acep?

@hidromek Hız sınırını 200 yaparsak tüm İstanbul trafiği çözülecek o zaman. Tebrikler. Şehir içinde evrensel hız sınırı olan 50 km/sa uygulanmazsa dah çok insan ölür. 50 km/sa Hız limitinin özellikle şehir içinde trafik üzerine etkisi kesinlikle 0.

Çevre yolları ve E-5 içinse bilakis yığılmaları sağlayan şey yüksek hızda gitmek de olabiliyor çoğu zaman. Yakın vakitte çevre yollarında dinamik hız sınırı konulacak.

• Beğen
@Şükrü Güllüoğlu Demek istediğimi anlamamışsınız sanırım dünyada hız sınırının 200 km olduğu yer yoktur otobanlarda bile hız sınırı 120 km dir bizdeki sorun 100 le 110 la gidilecek yollara 70 km sınırlaması konulmasıdır yani yolun durumu kapasitesine göre hız sınırı belirlenmelidir bu yapılmıyor türkiye de çoğu yerde şehirler arası yolda bile hız sınırı 80 o hızlada uzun yol bir türlü bitmiyor bu yollarda hız kuralına uygun giden sürücüler uymayanlar tarafından resmen tacize uğruyorlar bu yüzden kazalar ortaya çıkıyor hız sınırını doğru belirledikten sonra kontrolünüde çok iyi sağlayıp acımadan cezasını kesiceksin bak bakalım yola çıkınca canavara dönüşen tipler kuzuya dönüyormu dönmüyormu ama devletin otoritesini ciddi şekilde göstermesi şart avrupa da amerika da vatandaşları devletin koyduğu kuralları çiğnemeyi düşünürken 10 defa düşünüyorlar yakalanırlarsa devletin onları kabak gibi oyacağını biliyorlar bizde böylemi yakalanırsak nasılsa birşey olmaz düşüncesi hakim ve ne yazık ki haklılar

Geri