Scudo Sports

Mahsus Mahal Aydın'a araba çarptı

Cok cok gecmis olsun. Allah tan acil sifalar dilerim. O surucununde hakettigi cezayi almasini... Dicemde Turkiye burasi ( yorumsuz)

• Beğen
Tepkiler: Mahsus Mahal
Scudo
Geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. İnsan kendini sizin yerinize koyuyor. Umarım kısa sürede iyileşirsiniz.

• Beğen
Cok gecmis olsn. Umarim en kisa zamanda iyilesirsin. Aracin bulunmasi cok kolay. Mobeseler vs de kayda aldiysa super olur. Ve umarim aracin onunce vs hasar varsa hasari yaptirmamisken bulursun. Daha kolay olur hersey

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Çarpan kişi, inşallah en kısa zamanda hak ettiği cezayı alır.

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun, ama tip bisikletli kaza haberlerine her gün bir yenisi eklenmesi üzüyor beni...

O yolda sürekli bisiklet le antreman tırmanışı yapıyoruz araçlar gerçekden yakın geçiyor zaten bisikleti taşıt olarak görmüyor sürücüler kardeşim geçmiş olsun Allah acil şifa versin kaçan varlık için ne söylenir biliyorum ama yakışmaz allah bildiği gibi yapsın diyelim tekrar geçmiş olsun gardaşım

• Beğen
Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmış, çok üzücü bir kaza haberi. Tek teselli Mahsus'ta kötünün iyisi de sayılsa kalıcı bir hasar oluşmamış. Kaçan o insansı için de plakası belli, polis işini yaparsa mümkün değil yakalanmaması.

mahsus dostuma geçmiş olsun derim,geçen pazar sahile aydos güneyden indik ve hemen bisiklet yolundan bostancı yaptıkta ,malum duman altı mangal olduk, ne yapalım bu bir çile..

Çok geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim.

( İnsanlar melek doğar, sonra ikiye ayrılır. Şerefli olanlar ve olmayanlar diye...siz olmayana denk gelmişsiniz )

Gecmis olsun dostum. Her gun yollarda hepimiz dunya kadar kazadan kil payi kurtuluyoruz. Ancak hep birlikte bisikletlerimizi, kasklarimizi, formalarimizi gözlerine gözlerine sokmaya devam edecegiz, bizi kabullendikleri güne kadar...

Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız, Allah beterinden saklasın. Umarım kısa sürede iyileşirsiniz.

Gecmis olsun allah sifa versin insallah

Geri