Scudo Sports

Mahsus Mahal Aydın'a araba çarptı

Allah acil şifa versin hocam, şükür ki çok daha vahim sonuçlar doğurmamış kaza, şükür ki ayaktasınız. Çarpıp kaçan insan evladı için söylenecek pek bir şey yok. Muhakkak ettiğini bulacak.
Bu söyleyeceğim cümle durumunuz için hoş kaçmayacak belki kızacaksınız ancak hoşgörünüze sığınırak "Her şerde bir hayır vardır" demek istiyorum. Allah her türlü tehlikeden cümlemizi korusun.
Bir an önce daha dinç ve daha taze tekrar yollara düşmenizi diliyorum. Maddi zararı dert etmeyin, mutlaka ki bir alan iki verir...

Scudo
Neredeyse her gün böyle korkunç haberler geliyor, sağ kurtulduğumuza şükreder hale geldik. Gelir düzeyindeki adaletsizliği, eğitimsizliği, cehaleti tartışırız da -hatta belki bir mucize olur çözüm bile üretiriz- bu "vicdan" meselesini nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Vicdanı elden bıraktığımız gün insanlığı elden bıraktığımız gündür ve görünen o ki o gün çok geride kaldı.

Güneşinden vazgeçtik güzel günler görmek ümidiyle, geçmişler olsun diyorum, inadına yaşam, inadına bisikletli yaşam!

Çok geçmiş olsun Aydın. Aracın durmaması akıl alır gibi değil. Sürekli kullandığımız bir yol burası. Bu arada kask kullanmanın önemini bir defa daha görmüş olduk. Sadece bir defa iş görmesi gereken bir ekipmana gerekli yatırım yapılmalı bence. Tekrar gecmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mahsus Mahal
geçmiş olsun

• Beğen
çok geçmiş olsun. bu kadar şiddetli olmasa da aynı şey benim başımdan geçti ve 4 ay geçmesine rağmen hala sol kolumu tam manasıyla kullanamıyorum. tek bir konuyu merak ettim. aracın çok hızlı geldiğini gördüğümü hatırlıyorum demiş arkadaşımız. kendisi emniyet şeridinden mi yoksa sağ şeritten mi ilerliyordu? bunu sormaktaki amacım her ne kadar sağ şeridi kullanmak bizim hakkımız olsa da bunun tehlikeli olduğunu düşünmem. geçen yıllarda çorlu'da bir arkadaşımız da sağ şeritte giderken hayatını kaybetmişti maalesef.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, sağ şerit bisikletin hakkıdır, bisiklet yolu, emniyet şeridi olmayabilir. O bölgeyi çok iyi bilirim orada yaşar ve bisiklete binerim. Çarpıp kaçanın plakası ortada, o bölge mobese dolu. yakalanmaması bulunmaması imkansız. Kaçmak demek cana kast etmek demek, kasten adam öldürmeye teşebbüsle yargılanması gerek. Peşini bırakmayın çok geçmiş olsun tekrar

• Beğen
cok gecmis olsun sahsen tanimiyorum ama uzuldum.. bu bizim bisikletin uzerinde trafigin bi parcasi oldugumuzu malesef kabullendirmemiz bu bilince sahip olmamiz millet adina zor olmaya devam ediyo..

Çok geçmiş olsun İnşaAllah sağlığınıza en kısa sürede kavuşursunuz. Çarpıp kaçan en kısa sürede yakalanıp cezasını çeker :mad:

• Beğen
@Mahsus Mahal
elinizden geleni ardiniza koymayin.. kaza kacinilmazsa kacmak nedir ayip..

• Beğen
Cok gecmis olsun

Arabanin modelini tespit edebildiniz mi?

• Beğen
Gecmis olsun Allah sifa versin. Amin.
Umarim kacan arac surucusu yakalanir ve cezasini alir.

Geri