Levent

UlmO

Üye
Kayıt
15 Haziran 2007
Mesaj
13
Tepki
0
Şehir
istanbul
Herkeze merhaba ben forumunuza yeni katildim istanbul levent de oturuyorum.forumdan baya bisi ogrendim simdiye kadar bir bmx alip kendimi gelistirmek istiyorum hersey icin simdiden tesekkurler:)
 
Scudo

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Kayıt
29 Ocak 2007
Mesaj
4.626
Tepki
3.629
Şehir
Avrupa Yakası
dostlukların pekiştiği,bilgilerin paylaşıldığı formumuza hoş geldiniz.
 

AtilaF

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Haziran 2007
Mesaj
1.187
Tepki
924
Yaş
42
Şehir
İstanbul/Nişantaşı
İsim
Atila F
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
selamlar hoşgeldin forumumuza. keyifli vakit gecirmen dileğiyle.
 

seyyahasan

Üye
Kayıt
2 Haziran 2007
Mesaj
5
Tepki
0
Şehir
İstanbul
Herkese selamlar. Ben Hasan. Uzun dönemden beri bisiklet kullanıyorum. Bursa'da yaşadığım dönem sık sık Uludağ-Sarıalan çıkıp inmişliğim var. İstanbul'a geleli Uludağ'da yaşadığım heyecanı yakalayamadım. Bisiklete sıkı sıkıya bağlı biriyim. Sadece bisiklet değil farklı doğa sporları ile de ilgileniyorum. İnşallah forum vasıtasıyla sıkı sağlam geziler gerçekleştireceğiz.

Görüşmek üzere...

Hoşçakalın.
 
Kayıt
26 Haziran 2008
Mesaj
3
Tepki
2
Şehir
istanbul
mehaba arkadaşlar ben bu siteyi internetten :D kendi bisikleitm için öylesine bişeyler bakıyodum googleden buldum :D ben istanbul 4.levent te yaşıyorum .. sinop luyum bu sene eylül ayının ilk günü sinop a köyüme gideceğim :D köyde benim kendimi bildim bileli bi bisikletim var ve hep onu kullanmışımdır 18 vites :D markasını unttum valla...:D köye gidince ilk bisikletimi tamir edeceğim ama çok işi var :D zincir bikere kopmuştu bende zinciri kısaltıp tekrar yapmıştım :D yani zincir kısa :D 2 tekerlekte patlak :D zincir hemkısa hemde paslanmıştır büyük bi ihtimalle :D sonra sele nin üstü boya olmuştu evi boyarken seleyide boyamışlar :D seleyide değiştiririm sonra firenlerde bozuktu firenleri yapıcam allahın izniyle istesem yeni bisiklet alırım ama benim o bisikletle aramda bi bağ var :D arkaş gibi yani onunla ne günler geçirdik hey giidi hey :D yani hislerimi sizinle paylaşmak istedim herkese slm :D :D
 
Kayıt
26 Haziran 2008
Mesaj
3
Tepki
2
Şehir
istanbul
evet çok heycanlıyım ve sabırsızlanıyorum bir an önce gidip tamir edip binmek istiyorum :D tamir edince sizinle paylaşıcam resimi koyacağı siteye :D
 

Dinamo

Forum Demirbaşı
Kayıt
15 Mayıs 2008
Mesaj
482
Tepki
347
Şehir
İstanbul - G.O.Paşa
@ayhan37http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gif
+1
heyecan dolu, inşallah aksilik yaşamazsın umarım herşey istediğin gibi olluşur.
 

Mr.Devran

Aktif Üye
Kayıt
3 Ocak 2008
Mesaj
125
Tepki
61
Şehir
İstanbul
İsim
Volkan Devran
Bisiklet
Salcano
Hoşgeldin kardeşim, attığın yemyeşil mesaj çok güzel görünüyor :D
 
Kayıt
26 Haziran 2008
Mesaj
3
Tepki
2
Şehir
istanbul
haftaya köye gidecem az kaldı arkadaşlar :D süper sonıc bisikletimi tamir edip resmini çekip bu sitede yayın layacağım :D bakalım beyenecek misiniz
 

Ömer Bingöl

Aktif Üye
Kayıt
24 Nisan 2008
Mesaj
153
Tepki
189
Şehir
Ankara
Bisiklet
Merida
merhaba arkadaşlarım,

bisikletimi henüz iki hafta önce aldım. yaklaşık 160 km yol yaptım. çok kondisyonlu sayılmam. (4.levent taksim arasını ~9km~ 35 dakika civarında gidiyorum.) yani yoğun trafikte ortalama ~15 km/h hız yapabiliyorum.

önümüzdeki perşembe 4. leventten selimpaşaya gitmeyi düşünüyorum. ibb harita en kısa mesafeyi ~70 km olarak gösteriyor. Yalnız bu yol TEMden geçiyor. Zaten sahil yolunu kullanmayı düşünüyorum. Bu da yolumu aşağı yukarı 100 km'ye çıkarıyor.

perşembe gününe yaklaştıkça heyecanlanıyorum:rolleyes: Ama kafaya koydum. Allah izin verirse perşembe sabahı horozlar ötmeye başlayınca yola çıkıcam:D Çünkü hava kararmadan orada olmak istiyorum.

Bu yolu bilenler bana ne önerirler? Yanıma almam gerekenler (eldiven, kask, iç lastik, pompa, yama seti, alyan takımı hariç) özellikle yiyecek olarak nelerdir?

bu heyecanlı acemiye yardımcı olursanız sevinirim