Scudo Sports

Levent

Selam arkadaşlar
Bende Tarabyaüstünde oturuyorum.İş yerim İstinyede.Akşamları 6 dan sonra sahil yolundan Tarabya ya gidiyorum.Akşamları müsait olursanız denk getirip turlayabiliriz.

Scudo
tolga aynı lokasyonda aynı güzergahı kullanıyormuşuz ben bazen biraz daha geç çıktığım oluyor hoş daha siftah etmedim ama :)

Siftah etmedim derken işe bisikletlemi gidip gelmiyorsun? Eğer öyleyse bence başlamalısın hemen :) Bu trafikte ve toplu taşıma kullanıyorsan sıkış sıkış gitmekten çok iyi :)

yok işe servisi kullanıyordum ama onada gerek kalmadı işten ayrıldım :S burada hangi mahallede oturuyorsun h.osman metro çıkışına yakınım ben

İşten ayrılman kötü olmuş.umarım kısa zamanda bulursun.Cumhuriyet mah.deyim.metro çıkışına bende yakınım yani.Sende arabayolu caddesi üzerindemisin?

sağol evet bende cadde üzeriyim medineli camisine yakınım denk gelirse çıkarız bir akşam tanışırız

İyi olur çıkarız bi akşam.Bende normalde akşam çıkmak istiyorum zatende kondisyon olarak yeni yeni toparlıyorum.Bisikletle işten geldikten sonra birde o tarabya bayırını çıkınca ilk zamanlar pek hal kalmıyordu :)

@Tolga Akman

Merhaba 15 yıl aradan sonra yeniden başlıyorum, iş yerim ortaköy'de işe gitmek için size katılabilirim tek yön olarak ama haftanın belli günleri Belgrad'a gidilebilir 16km bisiklet parkuru ve temiz hava eğer katılmak isterseniz bir iki güne tüm eksiklerimi tamamlamış olurum keyifli olacağına inanıyorum katılmanızın

Selam Erdem
Belgrad olayı kafama yattı gidebiliriz bencede ama senin çalışma saatlerin gece sanırım.Nasıl ayarlicaz?Sabahta işe giderken katılabilirim demişsin ama Ben hacıosman dan maslak yapıp ordan aşağı istinye ye iniyorum.Hem güzargah hem saatlerimiz uyuşmuyor gibi :)

@Tolga Akman

Merhaba Tolga işe akşam 8'de gidiyorum sabah 8'de işten çıkıyorum sabah 8 sonrası boş oluyorum, benim işim gereği teknik personelim arıza olmadıkça geceleri uyuma imkanım var o yüzden gündüzleri de uyanığım gündüzleri sabah 8'de mesaim bitiyor sonrasında herhangi bir saat belgrad'a gidilebilir 2 arkadaşım'a bu hafta aldık bisiklet ben eksiklerimi tamamladım diğer arkadaşlarımda bisiklet için uygun şort eldiven alacaklar biz 2-3 kişi gelebiliriz zaman denk oldukça yine forumdan 1 arkadaş daha vardı sanayi mahallesinde oturan uygun olursa oda gelebilir sanırım

http://www.womenist.net/site_media/image_uploads/3d47c05fc1f230f5595b3e3e276b9a5c6_aaeae6e4ee669caf4b24559773842f3a_2.jpg

@Erdem Çelebi

Merhaba Erdem.Benim çalışma saatlerim haftaarası 9-18 cumartesi 9-13. Yani cumartesi öğleden sonra yada pazar günü size katılabilirim.Siz haftaarasımı gitmeyi düşünüyorsunuz?

@Tolga Akman

ben haftanın bir kaç günü gitmeyi düşünüyorum ama cumartesi yada pazar günü bize uyar bizde çok yeniyiz bu hafta başladık kondisyonu yakalamak için 2 gün arayla gidebilirim iletişim kurup hafta sonu gidebiliriz 1-2 gün öncesinden plan yapıp

@Erdem Çelebi

Bu haftasonu müsait değilim ama önümüzdeki haftalarda plan yapıp gidilebilir dediğin gibi.Siz gideceğiniz zaman nerde toplanıyorsunuz?

25 mayis cumartesi saat 6:30-10:00 arasi 4. Levent - baltalimani - sariyer - garipce koyu turu yapacagim. Tempo ruzgar olmazsa 23-25 km/s. Gelmek isteyenler konuyu devam ettirebilir. Takipteyim

sedona 701 dısc almayı dşünüyorum en yakın zamanda ne dersiniz?

Konudaki herkese merhabalar.Ben Kağıthanede ikamet ediyorum.24-28 Temmuz arası herhangi bir gün Bahçeköy-Kilyos turu yapmayı düşünüyorum.Hala aktif olarak pedallıyorsanız bilikte tur yapabiliriz.Ya da benzeri bir tura ben de katılabilirim.Rota konusunda kesin karar vermiş değilim,farklı önerileriniz varsa değerlendirip birlikte karar verebiliriz fakat olabildiğince doğayla iç içe biir tur olsun istiyorum.Hepinize saygılar,sevgiler.

Bizde Ayazagali bisiklet severler olarak (link) nden haberleşerek turluyoruz. saatlerimiz uyarsa birlikte kalabalık turlar bizede mutluluk verir.

Merhaba başar levent te oturmaktayım mesaj atarsanız uygun olduğum saatlerde size katılmak isterim .

20 yıllık bir aradan sonra tekrar bisiklet sahibi olduk. Trafikte bir kaç denememiz oldu ama sanırım işimiz baya zor. bölgemizde birlikte bisiklete binebileceğimiz arkadaşlar umarım vardır forumda.
selametle.

• Beğen
Tepkiler: Damlalev
Geri