Scudo Sports

Levent

merhaba arkadaşlar.
ben de sanayi mahallesinde oturuyorum.
tur devam ediyorsa, ben de katılabilirim size

Scudo
Hocam ben de yeni aldim bisikleti henüz kaskim bile yok ama akşamları gezeriz :D

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
merhabalar ben levent oturuyorum yaptığınız turlara katılmak isterim

• Beğen
arkadaşlar bayrama az kaldı. Bayram sonrası organize olalım inşaallah.

Merhabalar bende Ayazağa 'da oturuyorum. Düzenlenen turlara seve seve katılmak isterim. İyi geceler.

• Beğen
Bende yeni aldım bisikleti kask alıcam pazarda :D Katılabilirim size :D Sanayi mahallesinde oturuyorum..

Herkese merhaba, 4. Levent'te yaşıyorum, bu yakınlarda (taksim, şişli, beşiktaş ve çevresi) sürüş yapan arkadaşlarla iletişim halinde olmak isterim. Bisiklet grubu kurmak istiyorum şu anlık 3 kişi var sadece.

Engin merhaba, ben de 4. Levent'te oturuyorum hemen metronun orada.Uygun vakitlerde çıkabiliriz..

Merhaba beyler.Varmı bir hareket ? Fırsat buklursam katılabilirim.

Veysel selam,
Sana Facebook'tan mesaj attım, diğer kutuna düşmüş olmalı..
@Veysel Özçelik

Ben de artık 4. levent de oturuyorum. Daha önce B.paşa da oturuyordum, yaz boyu çok sağlam turlar yaptık BABİK (Bayrampaşa Bisiklet Kulübü) ile, ama artık o gruptan uzakta kaldım.
Şu 1-2 hafta turlara katılamam ama siz tur olursa beni haberdar edin lütfen. 4. levent metro safir çıkışına 15 dk yürüme mesafedeyim.

Bu arada, bu semt de hiç bisikletçi görmedim henüz, yeni taşındığımızdan çevreyi de pek bilmiyorum, yok mu fazla bisikletçi ? Olanlar hangi rotaları kullanıyor ?

Merhaba Özgür.
Bence bu çevredeki en güzel rota Kilyos rotasıdır.Yazın 2 haftada bir giderdim.Acıbadem Hastanesini geçince soldan orman yoluna bağlanıyorsun.Oradan ver elini Kilyos.Ya da yine o civarlarda Garipçe Köyü vb. yerleride gezebilirsin.Hem çok yormayan güzel inişler çıkışlar var,hem de doğayla iç içe güzel bir yol.

@Veysel Özçelik

Teşekkürler. Yaz boyu B.paşa-Rumeli Feneri/Garipçe/Belgrad rotalarını defalarca kullandık. Bahsettiğiniz rota da güzel ancak uzun mesafelerde tek sürmeyi pek sevmiyorum, yeni bisikletçilerle tanışmam gerekiyor :)
Ama 4. levent de pek kimse yok galiba.

Arkadaşlar az sonra 4.Leventten çıkıp Kadıköydeki bisiklet yoluna gitmeyi düşlünüyorum.Varsa katılmak isteyen gelebilir.

beyler levent cevresinde baya bir kalabalığız....meraklamayınn...hafta sonu ve içi turlarımız varr zaten ...hafta sonu ciftalan tarafında daha yoğun tamamen arazii turları yapıyoruz..hafta içide ortak kararla yol alıyoruzz ama hava yağmadığı sürece belgrat yapıyoruzz..

• Beğen
@haceli yılmaz
beyler Haceli'yi takip edin. beraber çıkıyoruz her hafta.. siz yeter ki tur deyin. Haceli dayanamaz hemen bir tur ayarlar :)

• Beğen
Tepkiler: haceli yılmaz
Bu akşam üstü saat 4-5 gibi, Barbaros Bulvarında ilerlerken Çevre yolu ayrımının oralarda bana selam verip yanımdan 2 kişi geçti, buradan birisi miydi acaba ?

Ve ek olarak, yarın sabah 4. levent civarında birlikte turlamak isteyen var mı ? Saat önemli değil sabah 7, öğleden sonra 15 e kadar müsaitim. Bu çevrede henüz hiç turlamadım, yalnızca bir defa eve doğru geldim. Buraya yeni taşındığımdan ve okula da metro ile gittiğimden yolları da pek bilmiyorum, var mı turlamak isteyen ?

Geri