Scudo Sports

L'etape Türkiye by Tour de France - İstanbul 19-20 Ekim 2024

Bence bu kadar ciddiye almayın, sosyal medya platformlarındaki yorumlar geneli yansıtmaz. Kimse organizasyonun kalitesinden, bisiklet sporuna olan katkısından, güzergahın iyiliğinden falan bahsetmez ama kötü yorum yapmak çok kolay. Ayrıca da gayrıresmi 20 küsür milyonluk bir şehrin hiç de azımsanmayacak bir çoğunluğunun o günkü planlarıyla kesişen bi organizasyon olacağı için yine aynı şekilde etkinlik gününde de benzer eleştirel hareketlerle karşılaşılacaktır.

Şaka gibi bi şehir; milyonda 1 kişi bu işten memnun olmasa, 100 kilometrelik bir parkurun her 5 kilometresinde halktan bir kişinin tepkisine maruz kalma ihtimali var :)

Scudo
Instagram postu altındaki yorumları okudum ; için karardı.
Harbiden ya, ben de bakayım dedim canım sıkıldı. Beşiktaş'ta oturuyorum, sabahın köründe pazar günü toplasan 3-5 bin kişinin geçtiği yolların kapanmasına bu kadar laf eden adamın en yoğun saatlerde 100 binlerin geçtiği Beşiktaş stadı çevresi yollarının her maçta çok daha uzun süre kapatılmasına laf etmiyor olması daha da canımı sıktı.

Harbiden ya, ben de bakayım dedim canım sıkıldı. Beşiktaş'ta oturuyorum, sabahın köründe pazar günü toplasan 3-5 bin kişinin geçtiği yolların kapanmasına bu kadar laf eden adamın en yoğun saatlerde 100 binlerin geçtiği Beşiktaş stadı çevresi yollarının her maçta çok daha uzun süre kapatılmasına laf etmiyor olması daha da canımı sıktı.
Biz onlar için götüne taytı geçirip keyif için pedal çeviren elitist tipleriz çünkü.

Biz onlar için götüne taytı geçirip keyif için pedal çeviren elitist tipleriz çünkü.
1 futbolcunun aldığı senelik para çoğu bisiklet takımının toplam bütçesinden daha fazla. Biz miyiz elit?

Abi afedersin de, değil miyiz yav :) Zannetmiyorum yani şu yarışa eşten dosttan borç harç bulup kayıt yaptırıp mahalle bisikletçisinden 1.500 liraya aldığı bisikletle katılan olsun :D

1 futbolcunun aldığı senelik para çoğu bisiklet takımının toplam bütçesinden daha fazla. Biz miyiz elit?
Alınan para ile değil yaşayış şeklimizle elitiz efendim. Futbolcu Ferrariye biner ki bir elitlik göstergesi değildir benim için ama bisikletli öyle mi ? Fondo dan sonra röpteşambırımızı giyip viskimizi yudumlayarak boğaz manzaralı evimizde yorgunluğumuzu atmayanımız mı var. Oooo mondüüüü.

Yarış direktörü canlı yayın tanıtımında uzun ve kısa parkur startı yarım saat aralıkla olacak demişti ama son durum itibariyle kısa + uzun beraber start alıyor, dikkat!

Son düzenleme:
Şu son dakikalar da olmasa ne yapacağız hocam ? Yarışa giremiyoruz formalarımızı aldırsak olur mu dedik no no no dediler. :koptum: neymiş Fransa turu organizatörleri ve feder.kararları bu yönde imiş. Yaw Allahım parasını geri istemedik anladık dedik.Bari formaları verin dedik o da yok . Sonra şöyle organizsayon böyle organizasyon diyorlar.
Kınıyorum :D😎

Şu son dakikalar da olmasa ne yapacağız hocam ? Yarışa giremiyoruz formalarımızı aldırsak olur mu dedik no no no dediler. :koptum: neymiş Fransa turu organizatörleri ve feder.kararları bu yönde imiş. Yaw Allahım parasını geri istemedik anladık dedik.Bari formaları verin dedik o da yok . Sonra şöyle organizsayon böyle organizasyon diyorlar.
Kayınço alsın çaktırmadan

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
Öyle yapacağız zaten.:D

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Sahil yolu açık olacak, ve sahilden yukarı çıkış...

Ümraniye tarafından gelmeyin, araçla gelecekler Hisardan yukarı çıkabilirler Küçüksu Caddesi üzerinden...
İstanbul cahili biri olarak hâlâ kafam karışık. Hocam Küçük su caddesi kapalı yollar listesinde var. Beşiktaş'tan çıkıp köprüden sonra sahile inip Kuleli caddesi, Vaniköy caddesi, kandili caddesi sonrasında içeri doğru Dr Ömer Besim paşa caddesi rotasında gittiğimde sanırım sorun yaşamam değil mi?

geçen sene bende denemiştim bunu ama nafile...

• Hahaha
geçen sene bende denemiştim bunu ama nafile...
Bu bizim ülkemize has bir durum.Parasını alırsın sonra şu kural var bu kural var vs vs.Sonra seneye bekleriz dersin. Hiç hoş değil.Ama buna da alıştık.
Bizde kendi çapımızda bir şeyler yapacağız bu konuda. Hayırlısı olsun.Yarışacak tüm sporculara da başarılar dileriz.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Bu bizim ülkemize has bir durum.Parasını alırsın sonra şu kural var bu kural var vs vs.Sonra seneye bekleriz dersin. Hiç hoş değil.Ama buna da alıştık.
Bizde kendi çapımızda bir şeyler yapacağız bu konuda. Hayırlısı olsun.Yarışacak tüm sporculara da başarılar dileriz.
yurtiçindeki organizatör değil de yurtdışındaki muhataplarla iletişim kurmak lazım bu konularla ilgili kestirip atıyorlar hemen çözüm üretmek işlerine yerine. İnsanlık hali katılamayabilirsin dünyanın bin bir türlü hali var .Forumda yine elite trainer ile ilgili bi sorun olmuştu bi arkadaşımızın ana merkezle görüşmüş ana kartı göndermişlerdi. Bizdeki distribütörler baştan sağma çoğu.

• Beğen
yurtiçindeki organizatör değil de yurtdışındaki muhataplarla iletişim kurmak lazım bu konularla ilgili kestirip atıyorlar hemen çözüm üretmek işlerine yerine. İnsanlık hali katılamayabilirsin dünyanın bin bir türlü hali var .Forumda yine elite trainer ile ilgili bi sorun olmuştu bi arkadaşımızın ana merkezle görüşmüş ana kartı göndermişlerdi. Bizdeki distribütörler baştan sağma çoğu.
Zaten bizde bu yönde bir girişimde bulunacağız.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
İstanbul cahili biri olarak hâlâ kafam karışık. Hocam Küçük su caddesi kapalı yollar listesinde var. Beşiktaş'tan çıkıp köprüden sonra sahile inip Kuleli caddesi, Vaniköy caddesi, kandili caddesi sonrasında içeri doğru Dr Ömer Besim paşa caddesi rotasında gittiğimde sanırım sorun yaşamam değil mi?
Check out this route on Strava: (link) — 10,2 km İstanbul Ride Route

Su rotayi kullanabilirsiniz yarisa gidecekler. 1. Köprüden itibaren.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Teşekkür ederim.

İmkani olanlarda aksam spor ormanina girsin kamp kursun cadir karavan vs. Çok rahat edersiniz sabah. Aksam biraz soguk oluyor ama dikkat edin.

IMG_3373.jpeg

Katılımcılar için ücretsiz olarak sefer konulmuş.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Gecen sene erken cikmis olmama ragmen 2. kopru kapaliydi, 1.'de muhtemelen bu kapalilik durumundan dolayi yogundu. 3'ten gecmistim. Kendime ders demistim, seneye direk 3'ten :) Ama isin kotusu genelde ders cikarmayi sevmem, 2'yi demekten korkuyorum yarin sabah :p :D

Geri