Scudo Sports

L'etape Türkiye by Tour de France - İstanbul 19-20 Ekim 2024

Scudo
1haftayı geçen tahminler çok tutarlı olmayabiliyor, özellikle de bizim gibi hava tahmin istasyonu sayısı az olan ülkelerde. 5-6gün kala daha net çıkar
5 gün kaldı yarışa :) O yüzdelerde buraya yağmıyor

Ama son karar Poseidon'da :D

Geçen hiç yağmur göstermeyen günde duş almış gibi ıslandık yağmurda.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: lrfan
Bu kaza bela hikayeleri korkutucu ya. Yani herhalde benim gibi en arkadan sadece turlamak için gelmeyi düşünen biri için pek sıkıntı olmaz gerçi ama bu adamlar da ne biçim organizasyon yapıyor anlamadım. 1 haftadan az kaldı, hala doğru düzgün bir program yok sitede. 8'de yarış başlıyor, gerisi belirsiz. Kitler önceden alınabilecek mi, kaç saatte bitirmek gerekecek turu mesela o da önemli, yani belli bir süreden az verilecekse o kadar erken kalkıp oraya gitmeme değmeyecek belki de. Çok kolay gidebileceğim yer değil zaten. Yarış yol bisikletleri hariç de katılıma açmışlar ama zaman limitlerini dikkate alın falan yazmışlar hiç bir limit açıklanmadı, kaçla takip edecek bu en arkadan gelen araç acaba...

• Beğen
Tepkiler: Phatomfelix

Başlıkta 19-20 ekim yazınca öyle sandım 5 günse biraz daha tutarlı sonuç çıkar tabi.

• Beğen

Hocam havayı koklayan adam ile görüştük yağacakmış. Özellikle Karadeniz tarafı :(

• Beğen
Bu kaza bela hikayeleri korkutucu ya. Yani herhalde benim gibi en arkadan sadece turlamak için gelmeyi düşünen biri için pek sıkıntı olmaz gerçi ama bu adamlar da ne biçim organizasyon yapıyor anlamadım. 1 haftadan az kaldı, hala doğru düzgün bir program yok sitede. 8'de yarış başlıyor, gerisi belirsiz. Kitler önceden alınabilecek mi, kaç saatte bitirmek gerekecek turu mesela o da önemli, yani belli bir süreden az verilecekse o kadar erken kalkıp oraya gitmeme değmeyecek belki de. Çok kolay gidebileceğim yer değil zaten. Yarış yol bisikletleri hariç de katılıma açmışlar ama zaman limitlerini dikkate alın falan yazmışlar hiç bir limit açıklanmadı, kaçla takip edecek bu en arkadan gelen araç acaba...

Burada genelde yol bisikletli daha iddialı arkadaşlar var ama ben yine de benim gibi daha iddiasız olanlar ve merak edenler için yazayım, kısa turun geçen seneki sonuçlarını buldum sitede, 4 saatin üstünde bitirmiş sonuncu bitirebilen arkadaş ortalama hız 15'in üstünde bile olsa yeterli olacak ki bu da en azından benim için rahat bir tur olacağı anlamına geliyor...

1haftayı geçen tahminler çok tutarlı olmayabiliyor, özellikle de bizim gibi hava tahmin istasyonu sayısı az olan ülkelerde. 5-6gün kala daha net çıkar
Geçmişte Türkiye bu konuda çok başarılıydı, Formula 1'de bütçe kısıtlamaları yokken tüm takımlar tüm yarışlara kendi özel hava tahmin istasyonlarını taşırken Türkiye'de çok daha basit ekipmanları kullanıyorlardı devlet kaynakları çok sağlam olduğu için. Liyakatsizliğin ülkeleri getirdiği hâl..

Bu arada ben de yoğun bir yağış beklemiyorum, ayrıca zemin yakın zamanda ıslanmış ve temizlenmiş olacağı için yeni ıslanan zemin kayganlığı da ciddi sıkıntı yaratmayacaktır. YARIŞ TAVSİYESİ DEĞİLDİR :)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Hocam havayı koklayan adam ile görüştük yağacakmış. Özellikle Karadeniz tarafı :(
Bu arada, kısa parkur Karadeniz'e doğru gitmiyor, Spor Ormanı arkasında Acarlardan dolanıp bitiveriyor

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bende ilk kez bir yarışa katılacağım amacım yarışın sonuna kadar sürebilmek, heyecanla bekliyorum bir kaç aklıma takılan husus var.
Birincisi, pazar gününe yağış göstermeye başladı yağış durumunda böyle organizasyonlar nasıl bir karar veriyor acaba ?
İkincisi, cut off kuralları direk dakikası dakikasına uygulamıyor mu yoksa daha mı esnek davranıyorlar?
neutral olur hocam yaris olmaz en ufak yagmurda kaos olusuyor cunku bu durumda

Bu arada, kısa parkur Karadeniz'e doğru gitmiyor, Spor Ormanı arkasında Acarlardan dolanıp bitiveriyor
Hocam valla bizden 1 kişi dışında herkes uzun parkurcu :) Ayrıca takım kararı gereği gelmiyoruz .İptal ettik.Sizinlede görüşecektik expo alanında ama artık neyse yerime
İstanbuldan katılacak olan takımdan bir arkadaşımız ve Bacanağım olacak. Selamlar sevgiler , herkese başarılar....

• Beğen
Ben de yarışa kayıt oldum indirimli fiyatı görünce. Forma işini bence hiç katmalarına gerek yoktu. Pazar günü de hava güneşli gösteriyor, en kötü geçen seneki gibi bir hava olur tahminim.

Ayrıca diğer konularda göremedim, Letape Marmaris'te ikinci bir yarış daha düzenleyecekmiş seneye. Demek ki adamlar için işler tıkırında.

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Ben de yarışa kayıt oldum indirimli fiyatı görünce. Forma işini bence hiç katmalarına gerek yoktu. Pazar günü de hava güneşli gösteriyor, en kötü geçen seneki gibi bir hava olur tahminim.

Ayrıca diğer konularda göremedim, Letape Marmaris'te ikinci bir yarış daha düzenleyecekmiş seneye. Demek ki adamlar için işler tıkırında.
Bu sene katilimci 2000+ cooook kalabalik olucak bu organizasyonu ASO duzenliyor.Sponsor destegide bence iyi duzeyde 78 event'in yaptigi eventler iyi oluyor.Bu kadar kalabalikta sadece surun riske gerek yok makinalar pahali sansi olmayan kasmayan hic zorlamasin milet bassin gitsin eglenmenize bakin.Sahsen benim cumartesi nisanim var pazar yarisa katilacagim 😂 Ben kimseye dokunmayacagim santini mi verin yalandanda 50KM sureyim 😜

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Bu sene katilimci 2000+ cooook kalabalik olucak bu organizasyonu ASO duzenliyor.Sponsor destegide bence iyi duzeyde 78 event'in yaptigi eventler iyi oluyor.Bu kadar kalabalikta sadece surun riske gerek yok makinalar pahali sansi olmayan kasmayan hic zorlamasin milet bassin gitsin eglenmenize bakin.Sahsen benim cumartesi nisanim var pazar yarisa katilacagim 😂 Ben kimseye dokunmayacagim santini mi verin yalandanda 50KM sureyim 😜
Bu senenin artısı kısa ve uzun startları ayrı dedi yarış direktörü, o işi biraz rahatlatır

Katılımcı sayıları:

274 uzun
606 kısa
47 family

Aso düzenlemiyor, franchise için aso'ya para veriliyor.

Instagram postu altındaki yorumları okudum ; için karardı.

Ülkede futbol harici aktiviteler spor sayılmadığı için gayet normal görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Phatomfelix
Geri