Scudo Sports

Lefty Speed 110 Dlr2

Yetkin Şahin

Forum Bağımlısı
Tepki
261
Bisiklet
Scott
arkadaşlar cannondal deki lefty maşa hakkında bilgi aradım forumda daha önce açılmış konulardan ama malesef bulamadım.
bilgisi olan var mı bu maşa hakkında merak ediyorum performansı nasıl?

Scudo
Perfprmansı hakkında seni ikna edecek böle arazide felan tekniğe dayalı sürüş yapıcak o maşaya sahip insan ben pek tanımıyorum hatta hiç tanımıyorum...

Ama Kötü maşa değil hatta baya iyi maşadır Mtbr diye biyer var ordan review leri okuyabilirsin aratıp...

Benim tek bilgim Lefty'nin yetenekli ve ünlü birkaç bisikletçinin de tercih ettiği tip olması.
Bir de forumumuzda otec nickli arkadaşımız lefty kullanıcısı, birebir sahibinden en doğru yorumları alabilirsin.

teşekkürler arkadaşlar .hızlı cevap aldım :)en iyisi kullanan tabi ki ;)

En iyisi kullanan ama MTB nin özelliği aslaffta anlaşılmaz arkadaşlar bunuda unutmayın ben sid wc yi asfaltta sürekli kitli kullanıyorum...

Benim ilk gördüğümden bu yana hayran kaldığım bir sistemdir.

Bu sitede ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Yanlız ingilizce.

Ağırlığı 1.59 Kg

Sevgiler...

Yetkin bu lefty başka bir olay

peki sana şöle birşey soracam
tamam herşeyi düşünülmüş bir teknolojisi kalitesi markasını bir yana bırak...

TR de kullanan kaç kişi var ?
herhangi birşey olduğunda içini açıp bakım tamirat yapacak kim var??
bir ürün alıyorsun alıyorsun ama teknik bakımını gerekli parçaları buradan bulabilecekmisin yoksa 1-2 hafta yada 1 ay bekleyecekmisin?

Rock Shox ı seçmemin büyük bir sebebi de budur yetkinim ;)

Beyler ilk önceşunu söliyim ben Türkiyede Lefty maşa kullanan en az 15 kişi tanıyorum şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadılar ama arazide maşayı zorlayacak kadar kullananda 3 kişi falan var... Ama onlarda buraya üye değiller... görüşlerine ulaşmak zor bir durum...

Serkan'ın koyduğu resimde yanlış anlaşılmasın Lefty Speed 110 Dlr2 değildir lefty TitanCarbon iç mekanizması Fox tarafından üretilmiş Tarralogic sistemli oldukça pahalı (2000€ yakın ) bir maşadır...

birde soyle bişey var bu lefty normal turkıyedekı bısıkletlere uymadıgını okumustum

Lefty'lar Cannondale'in 1 1/4 inçlik alın borusu çapına sahip olan kadroları için üretilirler. Standart "oversize" bisikletler de bu maşalar kullanılamaz.

Kısa birsüredir kullanıyorum, ilk izlenimlerim çok iyi; son derece konforlu ve bisiklet üzerinde kendini çok güvende hissediyorsun.

bu konuyu görünce yazmadan edemedim..
bende yeni bir cannondale aldım ve üzerinde aynen bu maşa var..
2009 yılında daha da yenilenmişleri çıkacak ama bu maşa 1,24 kg. ağırlığı ve performansı ile TARTIŞMASIZ şekilde en üst segment maşalardan biri.. Halen dünya kupalarında fabrika takımı ve diğer kullanıcılar tarafından vahşice kullanılıyor..
türkiyede kaç kişide var bende bilmiyorum ama toplam lefty sayısı 100'ün üzeride diye tahmin ediyorum.. geçenlerde markanın geri çağırımında bulunduğu maşalar ABD'ye sunulanlardan idi,yani ülkemiz avrupa pazarında olduğu için bundan etkilenmedi.. zaten ülkemizde geri getirende olmadı.
Şu anda TR'de yarışlarda kullanan sadece benim,önceden izzet diye bir arkadaşta vardı..
garanti ve bakım konusunda da endişe etmeyin.Ülkemizde distribütörü var,Hollanda da markanın Avrupa baş temsilciliğinde eğitim almış türk mekaniker de var.
işte bu maşa ile yarıştan bir (link)

Geri