Scudo Sports

''lay lom lom garipçe '' 26 haziran pazar...

garipçe ...... 26 haziran...

1- kudret
2- yusuf söyler...
3- melih pakdemir...
4- erdem kıvanç...
5- ali karael.....
6- murat semiz...
7- onur....
8- derin öz..
9- mehmet ergene ..
10- murat aluçlu -face den
11- cem şentin..
12- uğur şahin--- face den
13- oğuz kara ....
14- batuhan
15- murat dönmez...
16- hasan türker...
17 - eren tublek...
18 - alp dinçtürk
19- hasan derya..
20- bahadır gürel
21- mahmut... face

buluşma yeri ...beşiktaş-barboros meydanı. saat 10.00 da hareket ...
anadolu yakadan gelecekler ile 08.00 de beşiktaş kadıköy iskelesinde buluşuruz

kontenjan 25 diyelim gerçi dönüşte dağılma olacak ....
dönüşte, trafiğin duracağı yerler ......

1- emirgan
2- rumelihisarı
3- bebek girişi
4- ortaköy çırağan

özellikle ortaköy tam felç olmakta....

önemli bi nokta.....
garipçeden dönüşte...
kavşaklar vardır orda trafik lambaları yoktur sağdan araç çıkmasına karşı araca öncelik verelim

evet son 4 kişi.........

Scudo
Kudret Abi, dün ilk turumu attım. İçerenköy-Fındıklı üzerinden Başıbüyük'e gittim. Ama bu formumla Garipçe rampalarını aşmakta çok zorlanacağım. 2 hafta sonra tekrar yaparsan bu kez katılırım. Ama en azından bana tavsiyede bulunursan sevinirim.

@Cem Şentin

cem dragos rampalarını dene orda çalış...evet garipçe zor dönüştede zor onun için dragosta çalış durumdan beni haber et eğer başarılı olursan gel dragosta en çok 10 tur at rampada ,eğer 2 den sonra 3 de zorlanma varsa garipçe biraz zor olur senin için, en az 5 tur atman senin menfatine...

@Kudret Kurtcebe

Dragos rampası nerede ? Tarif edersen sevinirim.

@Cem Şentin

bostancıdan devam et ideal tepeyi geç ve dragosa geldin demektir orda durak var bisiklet yolun yanında o durakta ışıklar var ordan karşıya geç dragos uzaktan bi tepedir villalar vardır görürsün zati.......

Kudret abi
sarıyerden sonra kaç km rampa var, eğimi nedir bilgin var mı?

@Kudret Kurtcebe

Sahilden Gülsuyu çıkışını sağlayan Piri Reis Caddesine sapıp ilk dört yol ağzından sağa dönerek önce yukarı çıkan sonra Cevizli'ye inen Orhangazi Caddesi'nden devam etsem nasıl olur ? Bu arada en iyi enerji verici yiyecek nedir Kudret Abi ?

en iyisini bilmem ama en çabuk enerji veren yiyecek muz.
tenis maçlarında dikkat ederseniz hep muz yerler.

@Mehmet Ergene

rumeli kavağından gireceğiz eğim 4,,,
2 km kadar ....
akabinde koç üniversitesinden iki adet rampa biri uzun eğim 5 km olarak 1 km ,dönüşte rampa sayısı fazla olacak ...

abi hesabı da tam bilmiyorum gerçi ben.
mesela barbaros bulvarının eğimi nedir? kendimi ona göre hazırlayayım :)

@Mehmet Ergene

mehmet hocam bence sen biraz çalış rampa hafta içi bir hafta zamanın var sana yakın olan bi yere varsa çalış derim bi tavsiyede bulunabilirim mert arsanın 19 unda var ona katıl onun temposu çok yavaştır durk kalk fazladır bence ona katıl olayı gör ondan sonra gelip gelmemen senin elinde ...

bana yakın yer evimin dibi barbaros bulvarı abi.
nasıl çalışabilirim barbaros bulvarında? tavsiyelerini bekliyorum.

@Mehmet Ergene

şimdi seni bebek rampasına yönlendiriyorum bebek e kadar gidiyorsun merkezden sola sap araçların çıktığı yerden evet bayağı diktir ora 22 eğim barboros yanında sıfır kalır ......bebek i yiyen garipçeyi dümdüz eder bir haftan var ....

:in: :in: :in:

Bebek yokuşu diye geçen yer sanırım google maps te.

Abi peki bu yokuşu nasıl çıkmak lazım? yüksek kadansla mı?

@Mehmet Ergene

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248789_214619828570599_100000677512973_679412_5300825_n.jpg

düşük vites yüksek kadans ....doğrudur tam isabet mehmet bu rampa kısa ama etkileyci 16-18 son rampada duvar 22 eğim bura ideal çalışma yeridir ..... beşiktaştan bebek e gelerek bu rampayı al etilere çık sağdan kıvrıl 50 metre sonra sağa dön direk aşağıya in gene bebektesin dikkat et çok diktir ora .......frenler sağlam olmalı yoksa kafayı gözü dağıtırsın

Kudret abi teşekkürler.
hidrolik frenlerim var yarı yolda bırakmaz herhalde beni :D en kısa zamanda başlıyorum yapmaya.

@Mehmet Ergene

zati anladım kadans dedin ya sen işi yaparsın yalnız sağdan dönerken acaip dik bi iniş var orda balatalar sağlam olmaz ise elinde in ,oraya dikkat et bi arkadaşın balataları orda tutmadı ta aşağıya kadar elinde indi balataların yenecek ama çalışmak lazım ...

Kudret Abı Kontenjan Ne Alemde?

Geri