Scudo Sports

''lay lom lom garipçe '' 26 haziran pazar...

@murat dönmez

şu anda yağmur başladı sahilden geliyorum soğuk esiyor ...
evet bakalım daha neler göreceğiz bu yaz....

Scudo
yarın öğlene kadar kurur inşallah.. :)

@sonEr´´

soner ben yarın ferdi takılacağım başı büyük rampalarına dalacağım 55 km yüksek tempo basacağım durmak yok mola yok silik tekerler kaydırmıyor 112 ytl verirsen kaydırmaz marka iyi zenith maxxis şileye hazırlanmaca durumları...

@Kudret Kurtcebe

Şile'ye hazırım abi..Geçen pazar çok sıkı bir kankamla Tekirdağ yapmıştım...İyi geldi 234 km...Giderken 3 saat 45 dakikada 120 km yi yedik...Kankam İngiltere'den gelip uçaktan indikten sonra direk mesaj attı..Tekirdağ ? oky dedim...Dönerken yol yorgunluğu onu bitirdi 5 saati buldu geri donmemız :D:D Uyku ve dinlenik olmak çok önemli...:in:

sağlık olsun 17 temmuzda yaparız

@sonEr´´

soner senin gelmen lazım sen yoksan bende yokum ona göre bana hızlı adam lazım şilede dönüşte şanslı adamlar belli oldu tempo senin yüksek büyük olasıkla dönüşün birincisi sensin ben ikide kalırım yada üç derşanda fena değil onda yol var .....bostancı ekibi 3 kişi saat 06.00 da önce saat 05.45 de bostancı adalar iskele önü bu tur sana bakıyor soner...

Ö.m attımmmm : ))))) gelmezmiyim :)

şaka gibi ya hava yarın parçalı bulutlu gösteriyo şimdi de . gitsek mi napsak :D

@sonEr´´

özelden dediğim gibi biz giderken basıyoruz soner 9 km sonra alemdağ ekibini alıyoruz ama orda kimse yok ise sadece 5 dakika bekler aynen aport............
durmadan gitmek hedef olacak en fazla 3 mola toplam 2 dakika ..
amaç shell benzinciye ulaşmak bu durumda en başta sen varacan anlaşıldı shell de bekle solda şileden 5 km dışarda o benzinci çalışmıyor orda sadece market var o işimize yarayacak ......sen ben derşan süratli olacağız gidişte ....

@Mehmet Ergene

asus a takıl memet ben yarın yüksek tempo basacağım şileye hazırlık...

Ben bugün 8-10 arası parkurdaydım. 4-5 şiddetinde esen rüzgar Yeniköy-Sarıyer arasında etkiliydi. Onun dışında kuru ve güneşli ideal bir hava vardı.

Baltalimanından itibaren parkur bilgisini takip edebileceğiniz link

(link)

R.Kavağı-Koç Üni arası 4.2 km %4.7 ortalama eğimli tek bir tırmanış olarak hesaplanıyor. %11'lik bir kısmı var her zamanki gibi zorlu. Sahilde gezinti üzerine yeni başlayanlara duvar etkisi yapabilir :)

Normalde Garipçe'ye inmiyorum ama bu kez parkur bilgisi için indim. Son tırmanış olarak görebilirsiniz. Köyün içinden Koç Üni'ye kadar 6.2 km %2.9 eğim ile bu da kategori 3 tırmanış olmayı hak ediyor.

Geri