Scudo Sports

''lay lom lom garipçe '' 26 haziran pazar...

tesekkurler abı.bu arada dun ıcın de tebrıkler.kılıtlı pedala gectım bu hafta her aksam basıbuyuke cıkmayı planlıyorum...

Scudo
önemli......
kontenjan kapandı ...sizlerden farklı olarak giyineceğim polis kıyafeti olacak ve düdük....evet önü çekeceğim tempo yavaş bu yavaş tempolu antreman olacak...sarıyere kadar düz yol akabinde sarıyerde soluklanacağız ..yalnız bi iki yerde durarak grubu toplama olacak 27 kişi var ..yeterli sayı .....

ayrıca garipçe restoranda masalara otururuz ama yemek olayları yanımızda getirdiğimiz fındık, fıstık ,kuru üzüm, muz ,kuru incir ,kuru kayısı gibi yiyecekler olacak ... işkembe turu yapmıyoruz spor yapıyoruz ....

bu antremanlarda yani düşük tempolu antremanlarda pişenler special kadroya alınacak akabinde şile güzergahımız olacak yalnız oraya çok var önce garipçe ve belgradda pişeceğiz belgrad da offroad yok sadece stabilize ,asfalt ve sert düz toprak yollar hedefimiz olacak ...

iyice piştikten sonra transferlerinizi aytekin erzana yapacağım .....bi günde 400 km e soyunacaksınız bu bir istek meselesidir olmak yada olmamak ...
evet garipçe düşük tempolu antremanda buluşmak üzere..

garipçe ...... 26 haziran...

1- kudret
2- yusuf söyler...
3- melih pakdemir...
4- erdem kıvanç...
5- ali karael.....
6- murat semiz...
7- onur....
8- derin öz..
9- mehmet ergene ..
10- murat aluçlu -face den
11- cem şentin..
12- uğur şahin--- face den
13- oğuz kara ....
14- batuhan
15- murat dönmez...
16 - eren tublek...
17 - alp dinçtürk
18- hasan derya..
19- bahadır gürel
20- mahmut... face
21- mustafa ayvaz-face
22- orhan temiz...
24-speedyman5
25- göksu güler...

ek kadro

26- wolfret
27- tolga

kontenjan kapandı...

buluşma yeri ...beşiktaş-barboros meydanı. saat 10.00 da hareket ...
anadolu yakadan gelecekler ile 08.00 de beşiktaş kadıköy iskelesinde buluşuruz

kontenjan 25 diyelim gerçi dönüşte dağılma olacak ....
dönüşte, trafiğin duracağı yerler ......

1- emirgan
2- rumelihisarı
3- bebek girişi
4- ortaköy çırağan

özellikle ortaköy tam felç olmakta....

önemli bi nokta.....
garipçeden dönüşte...
kavşaklar vardır orda trafik lambaları yoktur sağdan araç çıkmasına karşı araca öncelik verelim

kudret abi dayım iş kazası geçirdi :( acil malatyaya gelmek zorunda kaldık büyük ihtimal pazar günü orda olacağım ama ne olur ne olmaz haber vereyim dedim

@Ali KARAEL

dayına geçmiş olsun derim...
gelemezsen haber et ali.....

26 haziran

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Humid with sunshine; breezy in the afternoon

High Temperature
28°C

RealFeel®
32°C

Winds
WSW 14

Maximum UV
8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

hissedilen derece 32 kavrulmaya hazır olun özellikle garipçe rampasında ...

garipçe kurallar ...

1- yarış yok..
2- sahil yolu dardır ikili olmaz
3- fren mesafesi 30-40 cm
4- ada turu değildir bu ,,araçlara dikkat edin
5- sıvı takviye
6- kabak lastik olmaz
7- fren ve vites kontrolleri yaptırın
8- iç lastik kask krem alın ..
9- durulacak yerlerde durulacak ekip toplanacak arkayı tutacak bi gönüllü olabilir ..ama buna gerek olmayacak çünki tempo yavaş olacak..
10- dönüşte dört yerde trafik tıkanacak orada yavaş olacağız ve sağdan gideceğiz
11- pompa ...unutmayın...
12- kuru üzüm kuru kayısı kuru incir muz ...yiyecekler bunlar
13- sabah kahvaltı yapın dört yumurta omlet ...
14- uykunuzu alın 3 lerde 4 lerde yatmayın aksi takdirde bu turu unutun ..
15 - garipçe dönüşünde yol ayrımlarına azami dikkat yokuş aşağı inerken ..

önden tempo vereceğim fazla değil 20 tempodur ...

yapılan teknik hatalar isim verilmeden buraya yazılacaktır .......

Kudrettin bey Şefimle beraber bu senenin son turunu dün garipçede garip bi şekilde sona erdirdik :( Ne yapsam acaba şefim sezonu açana kadar sizin turlarınıza geleyim gelmesinede size ayak uyduramam geri kalırım. Sağolsun Şefim beni hep idare ediyordu :(

kazasız belasız dertsız tasasız hayırlı turlar.

@Zafer Ünlü

valla ...baktımda resimlere oldukça az sayıda insan varmış toplam 8 kişi son turuna bu kadar insanın az gelmesi ne kadar üzücü............
her neyse istersen gel sen kontenjan dışı olursun zati 27 kişiyiz o sahil yollarını biliyorsun sabah trafik gerçi yok.....dönüşte grubu mecburen ikiye böleceğim...
öyle hız mız yok zati kartepe gibi olmaz ...............

@Kudret Kurtcebe

Ben en iyisi Şefimle beraber Kapadokya turuna hazırlanayım ;) Size iyi eğlenceler iyi turlar diliyorum :) :D :) Şefimle beraber biraz tatil yapayım :) :D :)

1- kudret
2- yusuf söyler...
3- melih pakdemir...
4- erdem kıvanç...
5- ali karael.....
6- murat semiz...
7- onur....
8- derin öz..
9- mehmet ergene ..
11- uğur şahin--- face den
12- oğuz kara ....
13- batuhan
14- murat dönmez...
15 - eren tublek...
16 - alp dinçtürk
17- hasan derya..
18- bahadır gürel
19- mahmut... face
20- mustafa ayvaz-face
21- orhan temiz...
22-speedyman5
23- göksu güler...
24- wolfret
25- tolga

kontenjan kapandı...

Kudret bey,
Katılım yapmak istesek giremiyoruz gruba anlaşılan. Bizde dışardn takip ederiz sizleri :)
Sevgiler,

@İhsan VANLI

2 kişilik olur ama daha fazlası olmaz aksi durum , siz ayrı grup olursunuz dönüşte grub bölünecek 25 kişi zor olmakta dönüşte trafik tıkanmaktadır ilk 13 önden gidecek sonra 12 gidecek ....beraber gideceğiz garipçeye kadar dönüşte koç üniversitesinden aşağı inerek rumeli kavağına ineceğiz .....diğer tarafta araba sirkülasyonu fazladır ...ve sarıyer iskele önünde toplanacağız ....orda bölünme olacak ilk 13 kişi gidecek ve 30 dakika sonra biz hareket edeceğiz ben ikinci grubta olacağım ...durum budur ...

1- kudret
2- yusuf söyler...
3- melih pakdemir...
4- erdem kıvanç...
5- ali karael.....
6- murat semiz...
7- onur....
8- derin öz..
9- mehmet ergene ..
11- uğur şahin--- face den
12- oğuz kara ....
13- batuhan
14- murat dönmez...
15 - eren tublek...
16 - alp dinçtürk
17- hasan derya..
18- bahadır gürel
19- mahmut... face
20- mustafa ayvaz-face
21- orhan temiz...
22-speedyman5
23- göksu güler...
24- wolfret
25- tolga

kontenjan kapandı...

garipçe kurallar ...

1- yarış yok..
2- sahil yolu dardır ikili olmaz
3- fren mesafesi 30-40 cm
4- ada turu değildir bu ,,araçlara dikkat edin
5- sıvı takviye
6- kabak lastik olmaz
7- fren ve vites kontrolleri yaptırın
8- iç lastik kask krem alın ..
9- durulacak yerlerde durulacak ekip toplanacak arkayı tutacak bi gönüllü olabilir ..ama buna gerek olmayacak çünki tempo yavaş olacak..
10- dönüşte dört yerde trafik tıkanacak orada yavaş olacağız ve sağdan gideceğiz
11- pompa ...unutmayın...
12- kuru üzüm kuru kayısı kuru incir muz ...yiyecekler bunlar
13- sabah kahvaltı yapın dört yumurta omlet ...
14- uykunuzu alın 3 lerde 4 lerde yatmayın aksi takdirde bu turu unutun ..
15 - garipçe dönüşünde yol ayrımlarına azami dikkat yokuş aşağı inerken ..

önden tempo vereceğim fazla değil 20 tempodur ...

yapılan teknik hatalar isim verilmeden buraya yazılacaktır .......

Kudret abi bugün bahsettiğin büyük bebek yokuşunu çıktım.
2 kez mola vermek durumunda kaldım (3 er dakika). en düşük vitesle 75 kadansla çıktım.
bu değer iyi mi kötü mü bilemedim...

@Mehmet Ergene

başlangıç için iyi yalnız kötü haber şu pazar 11 derece birden düşecek yağmur geliyor bu sene yaz yok bi bakıma iyi oldu aşırı sıcak olmasın yeterki ılıman olsun ..

pazara kadar o hava durumu daha çok değişir abi.

bu yokuşu nasıl çıkmak lazım senin tavsiyen nedir?

@Mehmet Ergene

mehmet ...bebek rampada ben şöyle yaptım...bi kere arkadan gelen araçlara dikkat edecen en küçük çark kullandım ayna kol slx .....
26 vites düşük vites, yüksek kadans yapabilirsen yap ,faydası var yani süratli çevirecen tabi yokuşun sonuna kadar aynı tempoyu korumak şartı ile zati yapamazsan demekki çalışacan daha çok yüksek kadans ....
son 100 metre zordur sağa yol döner eğim orda bayağı var ....ora çok zor işte ışıklarda yukarda iş biter.............bu pazar garipçe rampalarında uygulama yapacağız herşey sahada öğrenilir......bakalım süpriz bi hava geliyor hafta sonuna doğru ama bi bakıma iyi pişmeyeceğiz....
bence bütün yaz yağmur yağsın ben razıyım dehşet sıcaklarda bisiklet sürülmüyor ...bi de aşırı soğuklarda....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg

Breezy and cooler with rain

High Temperature
21°C

RealFeel®
22°C

Winds
NW 27

Maximum UV
5

Thunderstorm Probability
24%

Amount of Precipitation
12.19

Amount of Rain
12.19

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
10 Hours

Hours of Rain
10 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg

Windy with rain

Low Temperature
16°C

RealFeel®
12°C

Winds
WNW 39

Thunderstorm Probability
24%

Amount of Precipitation
9.14

Amount of Rain
9.14

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
8 Hours

Hours of Rain
8 Hours

18 saat yağmur sağanak tur iptal nedeni.........
yağmur 12 mm demek sağanak demek ayrıca rüzgar 27 ....fırtına arkadaşlar bu garipçe 17 temmuza gitmiştir .....
vur dediysek öldür demedik bu ne biçim hava iskandinavyadan gelen soğuk hava burayı vurdu değişirse devam ama değişmez ise 17 temmuzda,,,,, bu kadar adam ile riske girmem .....
akşama ısı 12 derece olaya bak ..görülmemiş bi olay bu....akşama 39 km rüzgar bu durumda da vapurlar işlemeyebilir ...

Kudret abi sen nerden bakıyorsun bilmiyorum ama
weather underground un tahminleri fena değildir.
Kapalı. Yüksek: 24 °C. Rüzgar KKB 24 - 35 KM/S. diyor pazar günü için.
o zamana kadar bekler görürüz zaten.

ayrıca ben o dik yokuşu es geçip devam etmişim. sonra nispetiye caddesine girdim o dik yokuştan aşağı inip geri çıktım. kadansım 74-75 civarı sabitti tüm yol boyunca.

Evet Kudret bey o yola laf olsun diye sizle çıkmıyoruz. Yağmur rüzgar senleyiz. Ayrıca biraz daha net bilgileri bekleyelim.

@Mehmet Ergene

memet accu hep çıkar zati biraz önce haberlerde geçti fırtına geliyor garipçe orda kaçmıyor, 17 temmuzda gideriz arada şile var 3 temmuzda ve 10 temmuz polinez var bu hesapta yoktu akşam 39 km rüzgar demek bisikletler uçar demek...şimdi kısa mesafelerde iş belli olmaz memet uzun mesafelerde üst üste gelen rampalar adamı bitirir, bunun içinde şile olayı herkeze göre değildir oraya gelmeden önce 140 lar devirip gelmek lazım bi günde ,bütün kış bisiklete binmeyip ondan sonra mayısta bisiklete başlamakla hemen 140 km bi günde gideceğim diye bi olay yok bunlarıda bilmende fayda var,,teknik bisikletçi olmak zordur ,hatalarını görerek ve öğrenerek bisiklet sporunda ilerlersin bu da çalışma ile olur,, bu yaz bisiklete binenlerden acaba kaçta kaçı kasımda araklıkta binecek hiç biri,,, olay bence nasıl olmalı 12 ay bisiklete binecen tabi hava çok sert olursa ertesi gün binecen kışın bütün hafta kötü geçmez hava,,,ama çoğu insan öğrencidir ve de çalışmaktadır bu yüzden bisiklete binemezler, benim gibi emekli olanlar biner bu koca mega köyde tek olduğuma inanıyorum işi gücü bisiklete binen adam olarak..

Geri