Scudo Sports

Lastik tavsiyesi

mtb 26 jant için 1.5 1.75 arası bir lastik lazım yokuşlar çok yorucu oluyor 2.20 lastikle

Scudo
Benim lastikler de 2.10

1.50 ile 1.75 arasında kaldım ama sanirim 1.75 tercih edeceğim. 2.10'dan 1.50'ye geçince attan inip esege binmek gibi olmasın sonra :D

1,50 28 inc kullaniyorum, dahada inceltme derdindeyim, eger lastik limitinizin uzerine cikabilirim derseniz dahada inceltin derim..tabi jantiniz buna musade ederse..ben jantima en ince takilabilecek lastigi alip takacagim..simdilik 1,50 lar eskiyedursun..

Bisikletimde 26 jant 2.10 boyutunda bi lastik var jantını değiştirmeden ne kadar incelikte bi lastik takabilirim

Dosyalar

• IMG_20170328175642.jpg
    IMG_20170328175642.jpg
    76,5 KB · Okunma: 13
@akify.
schwalbe black jack (26x2,1) den schwalbe marathon original (26x1,75) e incelttim. bayada farkını gördüm.
şunlar:
(link)
(link)
fiyat olarak yurtdışı fiyatlarını söyleyem:
black jack 8 dolar kadar
marathon original 15 dolar
5 dolar da kargo verdim (yanlız dikkat et yurtdışı siparişlerinde gümrük muhafiyeti KARGO FİYATI DAHİL 32 USD). (link) dan
yurtiçi fiyatları iki katı

@thieft3000 hocam ben de mtb me takmak icin rubena flash alacaktım. Ama sizin bu attığınız marathona baktim uygun geldi. Bunu almaya karar verdim.

benim aklımda ilk marathon plus tour vardı ama çok pahallı 21 dolar yurt dışı fiyatı
(link) bide ağırlık olarak fazla

@thieft3000

sanırım aldığınız ürün bu (link)

çifti kargo dahil 36$ oluyor, bu da sınırı geçiyor, düşük fiyat yazabiliyorlar mı? siz nasıl çözdünüz vergi konusunu?

bir de kargo kaç günde elinize ulaştı, teşekkürler.

(link)
Su lastik hakkinda yorum alabilirmiyim..

@bora kaya
Ben Bontrager LT3 kullanıyorum,memnunum....:harika::harika:

bendekiler 29 inç 2.35 :(

28 inç 1,5 bir lastik uyar mı buna?

Arkadaşlar merhabalar bu benim ilk konum bisiklet almadan önce sürekli bisikletforumda geçmişe ait yapmış olduğunuz değerli yorumlarınızı dikkate alarak kendi bisikletimi seçmiştim ve bisikletimi aldım ikinci el olarak bisikletim Salcano city fun 60. Ekipmanlarımı aldım şimdi sıra yedek parçalara geldi bisikletime iç lastik almalımıyım yoksa olumsuz bi durumda yamayarak mı devam etmeliyim yada her ikisinide bulundurmam daha iyi olucaktır sanırım ama hangi iç lastikten almam gerektiğini bilmiyorum dış lastiğin üzerinde şu şekilde ibareler mevcut Salcano Treeking comfort 40-622 (28x1.50 - 700x38c) HS515
forumda araştırdım 700 ün sadece 28inc jant olduğunu bulabildim yani konu krililiği yapmak istemezdim ama..
Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekür ederim herkeze selamun aleyküm hoşcakalın

Konuyu nereye açıyorum konu nereye alınıyor saçma adminler forumu kullanmaya başlamadan bırakıyorum

@akify. ayrı ayrı sipariş verdim fazladan bi kargo parası daha ödedim ben :agla:, @yusufkaraca gümrükte bu işlemi yapan memur ile görüştüm kargonun barkodunu okutunca bedel çıkıyorsa toplam bedele yansıtıyorum dedi adam

@isocan elemanın biri yağmurda iş görmez yazmış yorumlarda bide 2mm koruyucu bant var içinde (bildiğim kadarıyla:harika:. kırmızı en ince: 2mm mavi en kalın: 7mm koruma seviyesi), ufak cam parçalarında etkili bi koruma sağlar kanımca

@efeozata 2,35 mi :krktm::krktm::krktm:
28 olmaz gene 29 alman lazım bide lastik kalın olduğu için jantın da kalın olabilir 2,35 den 1,5 a düşüremeyebilirsin tam emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
Schwalbe Marathon Plus 1,75 öneririm günlük kullanıyorum 1 senedir asfalt olsun arazi olsun kullanıyorum 1 kere bile patlamadı.

@thieft3000 sonradan araştırdım bu konuyu 28 jant ve 29 inç diye tabir edilen jant aynıymış. 29 inç diye tanıtılanların lastik çapı daha büyükmüş ve o yüzden 29'a geliyormuş. yani bu sözde 29 özde 28 janta, normalde 28 jant için üretilen dış lastiğin uyması lazım. 700 diye geçiyormuş diğer adı da.

jant kalınlığı konusunda evet sanırım 1,5'a düşemeyeceğim, zaten bir süre bisikleti nerelere sürdüğümü düşününce o kadar da ince lastiğin bana uygun olmayacağını farkettim, muhtemelen 1,75-2 arası birşey bulacağım. bu bisikletle gelenler daha 400km'de baya eridi bu yazı çıkarmayacaklar.

@sdigital şu tanesi 200 lira olan dış lastik mi dostum :) ne kadar sıklıkla biniyorsun bilemem ama o lastiğe 1 sene az, en az 3 sene gitmesi lazım onun. üreticisi 10 bin km üzeri ömür biçiyor.

Bike componensten çifti 180 e geldi kargo dahil.Boşa burdaki esnaflara para çarçur etmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: yakupf
Gümrükten geçti sadece kutuyu açıp bakmışlar 1.50 tl gibi küçük bir ücret aldılar.

• Beğen
Tepkiler: thieft3000
Geri