Yaşadığım coğrafyanın ormanlarında dikenden geçilmiyor.Ben genelde orman içinde sürüş yaptığım için aşırı derecede lastik patlatıyorum.Bugün yine patlattım.Yeni iç lastik takıyorum tamam derken bi baktım yine inmiş.Takarken lastiği kontrol etmeme rağmen lastiğin dişlerine gizlenmiş bi diken sebebiyle lastiği oturtmak için baskı uyguladığımda yine iç lastik delindi beni de delirtti!
Simdi tubelesse geçmeyi pek düşünmüyorum. GTS i denim dedim ama oda içime sinmedi.
Joes iç lastik sıvısı alsam işimi görür mü?
Ya da şu zefalin şerit kitleri sorunu çözer mi?
İkisinin artıları eksileri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yaşadığım coğrafyanın ormanlarında dikenden geçilmiyor.Ben genelde orman içinde sürüş yaptığım için aşırı derecede lastik patlatıyorum.Bugün yine patlattım.Yeni iç lastik takıyorum tamam derken bi baktım yine inmiş.Takarken lastiği kontrol etmeme rağmen lastiğin dişlerine gizlenmiş bi diken sebebiyle lastiği oturtmak için baskı uyguladığımda yine iç lastik delindi beni de delirtti!
Simdi tubelesse geçmeyi pek düşünmüyorum. GTS i denim dedim ama oda içime sinmedi.
Patlamaya dirençli lastikte kullanmak istemiyorum.Hem ağır oluyor hem de hamuru sert olduğu için araziye uygun değil.
iç lastik sıvısı alsam işimi görür mü? Bu konuda en iyi marka hangisi?
Ya da şu zefalin şerit kitleri sorunu çözer mi?
İkisinin artıları eksileri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dublex(Tubless)yani şambrelsiz lastiklerde bunu çok sıkınca temizlemesi zor oluyor subap da donma yapar hava basamazsınız.
Bir de bu sıvılar çoğunlukla işe yaramaz.
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum
Yol bisikletimin zırt pirt patlayan lastiğinden cidden sıkıldım
Lastikler de bisiklet de yeni ve basınç 90psi di. Tamam her şeyi biliyorum su olabilir bundan olabilir... benim derdim nasıl bir önlem almak gerekli?
Parlak bandı ise yarıyor mu? Sıvı vs makul bulmuyorum dengeyi bozar diye..
Peki yol suruculeri ne yapıyor? Ne tavsiye edersiniz?
Mtb için 90 psi çok fazla bence, hem de ormanda 90 psi aşırı. Büyük diken çivi için lastiğin yapabileceği iş yok patlak önleyici sıvılar işe yarayabilir bilmiyorum ama küçük dikenler için patlak koruması olan tekerler iş görür.