Scudo Sports

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Abi her seferinde ter temiz yapıyorum yine patlıyor en son iç dış takım seiştirdim yola çıktım yine patladı mıchelın speedium dış lastik taktım sıfır lastikler bile beş defa patladı

Scudo
@mali_3423

Bir sorun olduğu ortada jantın içinde büyük ihtimal koruyucu şerit olmayabilir. Profilinizde Konya'da olduğunuz yazıyor yardımcı olabilirim.

Evet konyadayım o ihtimali de değerlendirin baktık şerit de var ama yine de patlıyor... Ve birde şöyle bir durum var internette insanlar stablize yollarda arnavut taşlı yollarda canavar gibi kullanıyor da birşey olmuyor biz asfalttan başka yerde sürmüyoruz onu da en temyizini seçiyoruz yine patlıyor yine patlıyo

@Hamza Hakkı

Sizinle nasıl irtibata geçebilirim

Numaramı mesaj atayim uygun oldugunuz bir zaman konuşup buluşabiliriz.

Tamam uygun bir zamanda seni ararım

Bu arada başka tavsiyeleri olan var mı...

Merhaba. Yeni iç lastik aldınız mı? Belki şu anda takılı olan lastik çürük yada üretim hatası olabilir..

Tabii ki aldım iç dış lastikleri komple değiştirdim yen daha öncesinde de 3-4 tane iç lastik harcadık :(

Jantlardan kaynaklı bir sıkıntı olabilirmi acaba fazla baskı uygulayıp tekeri patlatıyor olabilirler mi ilginç gerçekten.

kullandığın yolu değiştirmeyi dene bide.

@MertAG

yani hiç birşey anlamadım bisiklet hevesim başlamadan bitiyor sebebini anlayamadım kanttan mı başka birşeyden mi bilmiyorum ama paylakla uğraşmaktani illallah dedim :(

@chn krmz

yani hep farklı yollarda oluyor videolarda millet ne yollarda kullanıyor birşey olmuyor biz kaymak gibi asfalta 5 kere patlatıyoruz anlamadım nasıl oluyor

En hızlı lastik değişim rekoru kırabilirsin :)

...........

şaka bi yana bende merak ettim nedenini bende şehir bisikleti olduğundan 5 aydır hiç patlamadı daha

Boyum 1.86 kilom 70 bu bisikletlere çok ağır olmadığı düşünüyorum neredeyse bin pişman olacak yol bisikleti aldıma

@Ahmet F.ELBİR

Uzmanlaştım lastik değiştirmede ve yama yapmada yeni başladım ama uzmanlaşıyorum lastik değiştirmede :)

hava basıncını kaç psi de kullanıyorsun. ?

@chn krmz

100 psi normalde basıyoruz yola çıkıyoruz

Yolda patlıyor el pompası ile basabildiğimiz kadar o da 60-70 civarı oluyodur

okadar şey yazdık ki geriye bişe kalmadı :D

acaba şamyeli lastiğin içine koyarken katlanıyor mu.

abi inanın her ihtimali denedik ve olmadı şuan serviste bisikletim ama serviste değiştirdiler lastiği yine aynı oldu içi jelli lastik aldım çift biri infilak etti yüksek bi sesle patladı dieri de yine yolda patladı değişen birşey olmadı :D iki haftadır binmiyorum bisiklete çok büyük bir hevesle aldım dı ama malesef soğuyorum hatta bisikleti satmayı bile düşünüyorum:( Arkadaşlar tam olarak bu gün bisikletimin lastiği yapıldı tüm kontroller yapılmış sözde bakalım kaç km yol yapıcam. Söylentiler göre lastik basıncı az olmamalıymış iki güne bir bakmak lazımı şöyle söylüyor servis. Durum böyle olursa sanırım bir ayaklı pompa almam gerekecek bu konu da da tavsiyelerinizi bekliyorum (marka fiyat kalite vs.gibi)

Bu kadar çok patlamayla alakası olduğunu düşünmüyorum öyle şeymi olur o zaman bütün milletinki patlardı sen firmanın müşteri hizmetlerini ara de böyle böyle bana yardımcı olun.

@MertAG

Firmadan çok hoşlanmıyorum işin açıkcası ve muhattap da olmak istemiyorum o yüzde olabildiği kadarı kandım halletmeye çalışıyorum

Yada başka bisiklet firmaları bulucam sadece bakımlarında gidicem oraya...

Jantta bir yere sürtüyor veya takılıyor olabilir ?

ben buldum sorunu..
sana nazar değmiş. üzerinde büyü var :D

• Beğen
Tepkiler: Sey_Yeah
Geri