Scudo Sports

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Scudo
Ben iki yıldır Schwalbe Black Jack kullanıyorum, çok sağlam bir lastik, bir kez bile lastik patlama problemi yaşatmadı. Tek sorun 2.10 olduğu için şehir içinde biraz ağır olması, ama yol tutuşu mükemmel, Rubena'dan sonra çok ciddi bir fark olur senin için, Ben Rubena lastikli bir bisikleti 2 saat kullandım, hem lastikte yol tutuş diye birşey yok hemde 2 saat içinde ön lastiği patlattım. Araba lastiği alacak olsan Continental'i önerebilirdim ama bisiklet lastiği konusunda Schwalbe'den ötesi yok.

• Beğen
Tepkiler: semihcimen
fikirleriniz için teşekkürler :) maxxis hakkında kimsenin fikri yok mu :)

Schwalbe cx comp de alabilirsin.Ben kullanmadım ancak kullananlar hem çok akıcı hemde yol tutuşunun iyi olduğunu söylüyorlar.

• Beğen
Schwalbe lastikleri genel kullanımda memnun kalınan bir lastik olduğu için bunu öneririm.....

• Beğen
arkadaşlar dün 65 km yol yaptıktan sonra eve geldim ve arka lastiğe biraz hava basayım dedim
Söndüp hava bastım ancak basmaya başladıktan sonra çok şiddetli bir şekilde hava kaçırdığını gördüm
Lastiği söktüğümde sübap ın alt kısmının jant tarafından kesildiğini gördüm
Bu gün lastik almaya gideceğim
20 25 tl bütçem var
Şöyle kaliteli bir iç lastik mi alim continental falan yoksa slime dolgulu lastik mi alim

normal fiyatlı bir şey alın gitsin . ben 1 yıldan fazladır aynı iç lastıgı kullanıyorum hiç değiştirmedim kron xc 250 nın ıcındekı iç lastıkler orta halli bir iç lastık işte . Eğer jantta bir sorun varsa sibobun geldıgı kısımda , yine keser iç lastıgı ona dikkat edin .

10 - 15 TL'ye satılan CST marka iç lastikler işini görecektir, fazlasını ödemeye gerek yok.

Hafiflik pesinde degilseniz siradan bir ic lastik alin bence. Baktiginiz yere gore 5-10 TL arasinda bisey tutar. Patlak - catlak, jant kesmesi vb. olmazsa birkac yil bile gider merak etmeyin. Pahali marka lastikler ozellikle hafiflik icin tercih edilir...

merhabalar hocam içlastikten ziyade jantınızda o sibobun geçtği deliği törpülemenizi tavsiye ederim. Zira oradaki varsa metal kıymıklar buna sebep olmuş olabilir. İç lastiklerede çok fazla paralar vermenize gerek yok. Decathlonda satılan 8-10 lıralık lastiklerde gayet iş görüyor.

(sizin lastiğiniz kaç valf 16 mı :)) sübap demişsiniz de) yeni iç lastiği takmadan kontrol edin büyük ihtimal jantın dışında akort tellerinin bittiği yerde bant gibi bişey olması lazım belki o yoktur lastik şişirilirken büyük çoğunlukla bu nedenden patlar

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar
carraro crs 610 model lanet ötesi bir bisikletim var bu bisiklet inanılmaz derecede sert çukura düşünce pinpon topu gibi zıplıyorum üzerinde orjimal cst 2,10 lastiklar var acaba lastikleri değişerek bu sorunun önüne geçebilirmiyim önereceğiniz lastik varmıdır bisikleti genelde asfaltta kullanmaktayım

Birsey soracagim lastiklere kac hava basiyorsunuz. Havayi biraz azaltirsaniz ziplama azalabilir.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Cst nin herseyi berbat ic lastik mecburen kullaniyorum bisikletcilerde baska marka yok deltada 1 aydir yok hep geliyor diyorlar decatlona stoklara dustu anda 8.90 dan 5 adet alicagim suanlik bu ic lastikle idare edicez artik onde 1 yama oldu bile 2 yama daha yapsam cop olacak 3 yamadan sonrasi sikinti bana gore dis lastikleri daha berbat cst nin ozellikle fiyati dusuk olanlarin :(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@celalettin aktas

lastik havalarını düşürünce nispeten zıplama azalıyor fakat bu seferde inanılmaz yoruyor ki indirdiğine değmeyecek kadar azalıyor geçenlerde arkadaşımın xc150 bisikletini kullandım müthiş rahattı rubena lastiklerle...

Sormasi ayip olmazsa kilonuz ne acaba markasi ne olursa olsun lastiklerin ziplamasi cok zor, gerci ben 115 kg mim benim duldulde az kalkta ziplayim diyordur ama nerde.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: CDRKAKSY26
yakın zamanda ismini doğru hatırladıysam Osman bey mtb lastiklerini 1,50 vittoria road runner lastikler ile değiştirdi.
mtb trekking falan olması lazım konu adı isterseniz bir bakın

• Beğen
Tepkiler: Snr U
@celalettin aktas

kilom 57 hocam lastik jant ne varsa değiştirmeyi düşünüyorum bakalım

Geri