Scudo Sports

Lastik Değiştirmem Kadroyla veya Maşayla ilgilimidir

Tepki
22
arkadaşlar bendeki mtbnin lastiğini çıkartıp internetten yol lastiği almayı düşünüyorum sizce o lastik bisikletime uyarmı hadi kadroya uydu jantta bi sorun yaşarmıyım

Scudo
o lastikle daha rahat hız yaparsınız. Elbette uyar. Arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. Dişli olmadığı için sürtünme azalıyor :rolleyes:

Jantınızın ölçüsü 26 inç olduğu için.28 inç lastikler kesinlikle olmaz.Örneğin lastiğin özelliklerinde 28x1.40 veya 700 x 32 vs. yazıyorsa mtb için uygun değil.Mtb için slick lastik almak istiyorsanız en iyi tercih 26x1,50 lik Schwalbe Marathon lastik olacaktır.Saygılarımla...

lastiğin üzerinde 26x yazan bütün lastikler bisikletinize uyar rahatlıkla bütün mtblerede kullanabilirsiniz örn cst travveller 26x1.50 26x1.70

• Beğen
Tepkiler: S26
@Mustafa Volkan Koca

Aynen. Yol lastiği olarak, 26"'lik asfalt lastiği takarsınız ve sorunsuz şekilde kullanırsınız.

çeşitli internete sitelerinden sipariş etmek uygun gibi duruyor tabii 5-10tl kargo ücreti ile. veya forumun 2. el bölümünü takip ederek uygun bir ürün yakalamaya çalışabilirsiniz.

@pasteteux

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim fakat bulamıyorum bulsam iç lastiğinide almam gerekecek birde

ben yol lastiği kullanıyorum çok güzel ama cst ağır gibi ilerde kevlar olan bir modele geçmeyi düşünüyorum

@Fatih Sevindik

Tekerleklerin üzerindeki fazla ağırlık, kadro üzerindeki fazla ağırlıktan çok daha önemlidir :)

Kadro ölü kütledir, sadece gittiğiniz hız ile orantılı olarak enerjisi vardır.
Tekerlekler ise, hem döndükleri için hem de ilerledikleri için enerjiye sahiplerdir.

Geri