tos0648
Üye
- Tepki
- 115
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Selamlar herkese, uzun süredir hayalini kurduğum tura nasipse pazartesi sabah başlıyorum. Ankaradan otobüsle Kuşadasına gidip, oradan Güzelçamlı Didim yada Akbük, Bodrum, Datça, Marmaris, Akyaka, Köyceğiz, Dalyan, Fethiye olarak planladım. Sıcak havadan dolayı ve kendimi zorlamamak adına ilk iki gün hariç günlük 40 50 kmyi geçmeyecek şekilde plan yaptım. Zaman sıkıntım yok o yüzden acelem de yok. Çadırım var, kampinglerde ve iki üç günde bir pansiyonda kalmayı düşünüyorum.
Yalnız Güzelçamlıdan sonra Bodrum rotası için tavsiyenize ihtiyacım var. Akbükte bir gece kalıp Kazıklı Gürçamlar üzerinden Bodrum yolunu mu, yoksa Bafa Gölünün orada bir gece kalıp Milas üzerinden mi Bodruma gitmeyi mi tavsiye edersiniz? Yolların özellikle eğim durumu, mola verilecek yerler açısından hangi yolu tercih edeceğime bir türlü karar veremedim.
Bunun dışında da her türlü önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.
Aha bu da bisikletimin son hali

Yalnız Güzelçamlıdan sonra Bodrum rotası için tavsiyenize ihtiyacım var. Akbükte bir gece kalıp Kazıklı Gürçamlar üzerinden Bodrum yolunu mu, yoksa Bafa Gölünün orada bir gece kalıp Milas üzerinden mi Bodruma gitmeyi mi tavsiye edersiniz? Yolların özellikle eğim durumu, mola verilecek yerler açısından hangi yolu tercih edeceğime bir türlü karar veremedim.
Bunun dışında da her türlü önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.
Aha bu da bisikletimin son hali