Scudo Sports

Kuşadası Fethiye Turu

Scudo
@ali önder evet Ali bey Fethiye kabak videolar da güzel kamp yerleri gösteriyordu onerceginiz kamp yeri var mı yol baya rampa herhalde

@mrbdnc
Bisikleti in markası ve modeli neydi güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: tos0648
@mrbdnc hocam turunuzun detaylarından kısaca bahsedermısınız mesela ankaradan nasıl gittiniz uaçk otobüs? hep çadırdamı kaldınız? yolda başınıza gelen en güzel ve en kötü şey ne oldu? hayal ettiğiniz gibimi oldu yoksa hiç düşünmediğim şekilde farklı durumlarlada karşılaştım dediğiniz şeyler oldumu vs..

• Beğen
Bir de mattan memnun musunuz; çok ince, yatınca çok sert mi oluyor yoksa idare ediyor mu diyorsunuz?

• Beğen
@İstanb_lue cannondale quick4

@dryakup23 hocam bir kaç güne mutlaka yazacağım şu ara pek fırsatım olmuyor

@Devenez ce que mat açıkçası pek memnun etmedi, decatlonda bunun iki çeşidi var ben ince olanı almıştım belki ondandır. Zaten marmariste çöpe attım. Ayrıca şişme matım da vardı sadece onu kullandım çok rahat ettim.

Ben bahsettiğiniz kalınını almıştım, ama o da aynı şekilde hiç rahat değil. Bir çok kişide / kampa giden gençlerde görüyordum bu matı, o yüzden sordum ben mi kullanmayı bilmiyorum bunu, herkes nasıl rahat edebiliyor diye... En iyisi sizin de bahsettiğiniz üfleyerek şişirilen matlar sanırım.

• Beğen
Matin Kralı ve en çok kullanılan therma rest tir. Ve kaliteli matlarda r değeri vardır. Nerede ne amaçla kullanacağın önemli. Ama şu bir gerçek ki şişme matlar dışında bir çoğu batar. Bende üç beş tane var. Şişme mati kış kış tirmanislara da , z mati yaz tirmanislarinda. Diğerlerini de zarar görse de umursamayacagim yerlerde kullanıyorum. Köpük matlar şişme matlara göre daha ekonomik ve yolda bırakmaz. Şişme matin ucuz olanı bazı yerlerde bombe yapabiliyor..

@ippon şişme mat olmadıktan sonra zor. Köpük mat50x190 ebatlarına sahip olduğunu varsayarsak..hacim olarak en düştüğü yine z mattir. Şu yumurta kutusu şeklinde olan

• Beğen
Geri