Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@Kazuya

Hocam kılıf herhangi bir arkadaşa gönderildi mi?

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@Ersinn___ Canımsın Ersin dostum, yeterki severek kullan işine yarasın. Tertemiz duruyordu güle güle kullan.

Lastikler de Bursa'ya ihtiyacı olan bir arkadaşa gitti çok sevindim.
Bu başlığı açan arkadaşa Allah razı olsun, böyle güzel şeyler için bir araya gelmek ne kadar güzel,

@OsmanAltuntekin

Bisiklet duruyor.Ankara dışında iseniz göndermeye kalksam 70 TL civarı kargo tutar.O paraya zaten oradan 2.el aynı ayarda bir bisiklet alabilirsiniz.Anlamsız olur yani.Taleplerinizi kargoyu değerlendirerek iletiniz.

Alper hocam Allah razı olsun sizden.İlerleyen zamanlarda bende çeşitli şeyleri ihtiyaç sahiplerine yollayacağım inşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@cihan cambaz
ah bizdede olsa hacı :D Futbol voleybol anca

@ghkoseoglu merhabalar uzun kollu formayı vermediyseniz ben talip olabilirim. bisiklet işine daha yeni başladım. forma ile gözlüğe ihtiyacım var. m beden giyiyorum . formada m bedenmiş galiba . lise 1 e gidiyorum.

@cihan cambaz ooo süper.... bizim okula doğru öyle bir yokuş var ki? çocuklar korkuyor :))) ancak geçen Miraç benim yaptıgım yolun 2 katını hem de MTB ile yapınca çocuktan gözüm korktu... E adamlar daha 16 yaşlarında taş gibi güçlüler.
Tebrik ederim, Panonuz da çok hoş olmuş özenle yapıldığı belli..Aferin öğrencilere ve (haddime değil ancak ) size

@Kazuya

Kılıf elime ulaştı beğendim, bi kez daha teşekkür ediyorum

@alper 76 alper bey selam ben alabilirim. tayt almam gerekiyordu benimde.

Elimde ne zamandan kaldığını bile hatırlamadığım tek Schwalbe Lugano Lastik var. Sanırım 30-40 km kullanılmış. Sadece İzmir içi samimiyetine inandığım arkadaşıma elden vereceğim. Lastik detayları görselde var :)
http://img633.imageshack.us/img633/5504/3eXvDi.jpg
http://img910.imageshack.us/img910/3585/8gBrWG.jpg

Çok iyisiniz. Böyle iyi insanların var olduğunu bilmek mutlu ediyor. İyi ki varsınız.

tebrik ederim, hem geri dönüşüme katkı hem de ihtiyacı olan kişiler için çok faydalı bir aktivite olmuş. henüz elimde kullanmadığım birşey yok ancak olursa mutlaka koyarım :)

Geri