Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
ilk mtb bisikletimi aldığım dönemde almıştım bu kesik parmak eldivenleri. çok az kullandım. Sedona marka, avuç içleri jelli, XL beden. İhtiyacı olan varsa İzmir'den bir arkadaşa elden teslim edebilirim. Özelden mesaj atabilirsiniz..

eldiven1.jpg

eldiven2.jpg

@Serhan E.
hocam kaskların bedenleride giydiğimiz kıyafetlerle aynımı oluyor :D

@emrahozkan Ürünlerin bir kısmını bana gönderdi buradan da teşekkür ediyorum kendisine:)

@Okan111 kafanınızın ölçüsüyle oluyor kafanızın çevresinin ölçüsü

Merhaba arkadaşlar.
Elimde bir kaç adet indirim kuponu var. 1 kez kullanımlık olan bu kodlar ay sonuna kadar kullanılabilinir.
Gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara vermek isterim. Christmas döneminde hediye almak ya da kendinize bi şeyler almayı düşünüyorsanız güzel bir fırsat. Ben maddi problemlerden dolayı kullanamayacağım :) Gönül isterdi ki daha etkili bir konuda yardımcı olayım ama durum şimdilik böyle :) unutmadan, indirim kuponları buyincoins.com'a ait. benim 10'a yakın siparişim olan ve problem yaşamadığım bir sitedir. Fiyatları güzel ama fazla ürün çeşidi yok aliexpress kadar, bilgilerinize.

Kupon yüzdeleri ve kategorileri ise şu şekildedir:
Saç bakım ürünleri, %10
Cep telefonu bataryaları %2
Makyaj malzemeleri, %10
Elektronik ürünler %5

ihityacı olan arkadaşlar özel mesaj atabilir.

Arkadaşlar buradan ürün alıp sonra başka başlıklarda olmadık pahalı şeyler aldığını/baktığını gördüğüm arkadaşlar olması sebebiyle tekrar bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Burda defalarca söylendi ancak, belli aralıklarla tekrarlanması gerekiyor sanırım.

Bu konu başlığında belirtilen ihtiyaç konusu sanırım yanlış anlaşılıyor. Hepimizin daha iyi bir jant setine daha iyi lastiklere ihtiyacı var ancak konu bu değil. Buradaki ihtiyaç, günün koşulları nedeni ile ile an itibariyle elzem olan bazı ihtiyaçları karşılayamayacak durumda olma hali. Rica ediyorum bu konuya karşı daha hassas olalım. Aksi halde gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımızın hakkını gaspetmiş oluyoruz.

Elimde bu etiketin sarı ve mavi renklerinden bol miktarda var. İsteyen olursa karşı ödemeli olarak hepsini göndereceğim..

(link)

Aliexpres dışında nerden alırım bunları? Ne diye aratmam lazım. ( lastiklerinde refektör olmayanlar için biçilmiş kaftan ) birde sorayım tutunması nasıl? güçlümü? Bir genç kardeşimiz istifade eder.

@pohuman

@Asusmune lastiğe değil, janta uygulanıyor. Ben denedim ama sonrasında söküp attım. Görüntü olarak pek hoşuma gitmedi. Zemini temizleyip iyice bastırarak yapıştırırsanız çok güçlü tutunuyor.. "Bisiklet reflektör bandı" olarak aratırsanız belki bişeyler bulabilirsiniz..

Üstteki mesajıma ek olarak yeni Aydınlatma ürünlerinde %3 kupon daha var arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Fazlalık olarak hiç kullanmadığım şu kilitten var;

(link)

Kilit siyah ama ortasının rengine dikkat etmedim..
Durumu olmayan ve gerçekten ihtiyacı olanlar mesaj atsın lütfen..

elimde 3x7 tourney vites kolu takımı var isteyene ücretsiz olarak verebilirim istanbul içi olursa tadından yenmez :)

Eski bisikletimden kalma 3 4 senelik MTB 26'' ön jant var elimde. Güzel bir yağlamayla iş görür hale gelir. İstanbul içi elden verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Elimde forum ile alakası olmasada ygs hazırlık ve 10-11-9 sınıf konu anlatımlı ve soru bankası kitapları bulunmakta isteyene alıcı ödemeli kargolayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve sspl
@GezginizBiz
Ptt ye, kitap gönderiyorum dediğinde daha az ücret alıyo diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Kilit, mavi ve sarı reflektör bandı kalmadı arkadaşlar. Anlayacağınız hiç bişey kalmadı.. :)

@Hayrettin Evet bende öyle bir duyum almıştım mesaj atan arkadaşlar okey derse pttden göndereceğim.

Geri