Scudo Sports

Küçükçekmece

evet beyler bu işi biri üstlensin k.çekmeciyi organize edelim bence içimizdeki ateşi ortaya çıkartalım...

Scudo
@Aytekin Erzan

Abi senin gibi bir prof varken bize iş düşmez ki :)

Evet Küçükçekmece'li pedalseverler gruba bekliyoruz. Aytekin abi grup adı Küçükçekmece pedal grubu mu olsun?

Merhaba arkadaşlar, abiler 10 temmuzdan sonra bende sefakoye evime donuyorum kabul ederseniz bende turlara katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Arkadaslar ,

Hemmen soyluyorum bu hafta Florya'ya Avrupa Yakası Pedal Grubu'nun hazırlayacagı SUCUK MANGAL partisine davetliyiz....Katılım ucreti yoktur. alınan malzemeye göre tutar katılımcı sayısına bölünecektir., icecek secenekleri mevcuttur...

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Syp Port ( Migros'un E-5'e bakan yuzunde yani yapılan cok yuksek bina ) E-5 ustu : 19:45
Tarih : 24.06.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Florya uzerinden Yesilkoy'deki fenerin oraya... Varıs noktamızda SUCUK MANGAL , soguk icecek ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) Berkero
3 ) 61 - Halil Atalay
4 ) Sinarit
5 ) Arda
6 ) .....

Hoşgeldin dostum üstteki mesajda gördüğün gibi bu akşam Florya'da Avrupa yakası pedal grubu ve büyükçekmece beylikdüzü grubuyla birlikte mangal etkinliği var bekleriz.

@gomez_hunt

prof luk yok abicim
ama siz bilirsini kim olduğu önemli değil fakat biri gurubu düzenleyip ortaya çıkarması lazım o zaman bu akşam sahilde buluşalım gelecekler hemen yazssınlar
Florya sahilden yeşilköy duruma göre Beylikdüzü ve A.Y.P.G ile birleşebiliriz.
Tahmini toplanma saati 20:30 desek erkenmi olmuş olur bu saatte gelebilirmisiniz ileriye doğru herşey rayına oturur...
ben şimdi 20:30 gibi orada olarak olayı başlatayım
telimi not edin 0533 371 93 05
adres tarifi şöyle : k.çekmece yönünden gelirken florya tren istasyonunu geçince sağda isparktan giriyorsunuz soldan devam sahil boyunca ilerleyin belediye tesislerinin oralarda bulunacağım...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
arkadaşlar dün akşam ilk tanışma faslımız gerçekleşti konuştuğumuz gibi bir müddet burada toparlanıp kendimizi geliştirelim yakında daha geniş bir topluluk olarak farklı bir yerde kendimize yer ediniriz diye düşünüyorum bu arada herkes gurubumuzun ismi için düşünmeye başlasın...

herkese sevgiler selamlar...

• Beğen
Sevgili Uğur bu sayfada k.çekmeceliler buraya topiğinde toplanmaya çalışıyoruz şimdilik senide aramızda görmek isteriz...

• Beğen
Foruma surekli giremiyorum... Dunu kacirdigim icin uzgunum... Bi dahaki sefere ordayim... 20:30 iyi bi saat... 20:00'ye'decekebiliriz...

• Beğen
@ferdidibo

Bekleriz bi dahaki sefere hadi bakalım grup yavaş yavaş büyüyor.

arkadaşlar,
grupta kaç kişi olduğumuz belli değil şuan
isterseniz öğrenelim
gruba katılacaklar listeye ismini ve yerini yazsın lütfen!
ilk ben başlayım :)
(bu arada 25 i geçersek forumdaki en büyük grup oluyoruz)

Ben aklımdakileri yazayım o zaman.

1- Aytekin Erzan
2- Onur (Ben)
3- Aytaç
4- Fatih
5- Ceyhun

Şu an aklıma bu kadar geldi. Diğer Küçükçekmece'deki arkadaşlar da isimlerini yazsınlar.

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Aytekin abi forumda gördüm doğum gününmüş bugün doğum günün kutlu olsun. Nice senelere.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Geri