Scudo Sports

Küçükçekmece

bmx tarzı bi bisikletim war çekmecede pek bmx çi yok sanırsam belli bi gün buluşcaksanız katılmak isterim...sezer ben....

sanırım kimse yok....

Scudo
tepeüstü'nden selamlar inşallah hafta içi bir gün görüşürüz o yollarda

pazar sabahları 9 ile 12 arası florya atatürk ormanı ufak parkurum var beklerim

bende tepe üstünde oturuyorum işbnkasına yakınsan beni bul kokoreçiye beklerim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@RunAmok

merhaba ben tayfun bende senin gbi çocukluktan beri bisiklete binmeyi seven biriyim epey bi zamandır ara vermiştim.taki geçen seneye kadar.1 sebnedir kullanıyorum.bende k.çekmece halkalıda oturuyorum.bizim oralarda kimse bisiklete binmediği için yanlız takılıyorum.genelde hafta sonları çıkıyorum.genelde florya yeşilköy bakırköy yapıyorum.pazar günleri evden erken çıkarsam ortaköye kadar gidiyorum.hafta içi yanlız olduğum için çıkmıyorum.ama grup olursa çıkarım.size katılabilirim

@mustafakoray

merhaba mustafa çok yakınız.en kısa zamanda tanışmak üzere.

@AYTEKİN ERZAN

ben florya Atatürk ormanında pazar sabahları 9 ile 12 arası çeşmelerin orda bulunursan ben mtb sürüyorum sende yol mu var.?

@tafo 61

tabiiki hava güzel olduğunda ya belgrad yada florya Atatürk ormanında yım

@tafo 61

ok gelmek istediğin zaman cuma günüden buraya mesaj at yada özelime mesaj at bende ona göre başkasına söz vermeyim.;) buarada benim adım aşkın

@saltuk

Bende yol da var. MTB de, tur da her türlü organizasyona varım, şu Çekmece'liler bir, toplansın bakalım. Avrupa yakası her pazar erken Florya'da genç bir arkadaş var, Sefa, Florya'da oturuyor. Bir ara tüm Çekmeceliler ve civarı toplanalım , ne dersiniz?

ben ok derim atatürk ormanındaküçük ama zevkli bir parkur var.orda 4tur üzerinden güzel bir antreman yapalım.sen topla arkadaşları olmadı sen gel.gitmeden 2gün önceden mesaj atarsın görüşmek dileğiyle

bu hafta yarış var sen hangi günler müsaitsin ben hafta içi sabahları müsaitim bazen pazar

@saltuk

Atatürk ormanındaki parkur uzunluğu nedir acaba ? Ben devamlı belgrad a gidiyorum bir arada Florya Atatürk Ormanını denemek isterim.

Merhaba Arkadaslar,

Ben iki hafta Atakoy de kalacağım. Tanısıp gorusmek istiyorum sizlerle. Antalya da yasıyorum. Kardesimi ziyarete geldim. Atatürk Ormanındaki parkurda bulusacaksanız, size katılmak isterim. Yanlız bisikletimi getiremedim. Nerden bisiklet kiralayabilirim? Bakırkoy, Yesilkoy arasında var mı bisiklet kiralayan yerler? Super bi şey olması sart diil, hardtail olsun yeter.

Gorusmek Umidiyle,

Devrim

@erzanaskin

atatürk ormanı parkurunun uzunluğunu ölçmedim ama pelgrad keyfini vermez bunu söyleyebilirim ancak herzaman belgrada gitme imkanimız olamayabiliyo bu yüzden hiç yoktan atatürk ormanı diyoruz ben hafta genelde sabahları müsaitim çünkü öğleden sonra işe gidiyorum çıkmak isteyen olursa yazsın kararlaştırıp çıkarız tanışırız

@daveer

hocam istanbul a hoşgeldin florya pek uzak sayılmaz size bisiklet olayına gelince benim kullanmadığım bi bisiklet var ama beğenirmisiniz bilmem isterseniz burada olduğunuz sürede size onu kullanmanız için verebilirim bu arada floryada çalışmak isterseniz ben genelde sabahları çıkıyorum haftanın bazı akşamları turlayan gruplar var bunlarda size en uygunu avrupa yakası olabilir bisiklet kiralamak için bi yer biliyorum ama baya bi pahalı isterseniz söyleyebilirim başka arkadaşlarında fikirleri olabilir hoşçakalın

Aytekin Hocam, bisiklet içinde, misafirperverliğin içinde cok tesekkür ederim. Asağıda Florya Atatürk Ormanın da çektiğimiz video nun link i var. Umarım hem sen hem tüm diğer bisiklet sever arkadaşlar beğenirsiniz.

Saygılar,

Devrim Erkmen

(link)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Geri